Květen 2010

Napsat příspěvek
Velikost písma:
10911
16.11.09 18:43

dobře Petru, tak já jdu :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12300
16.11.09 18:54
PETRUCHA píše:
Viky honem zalehnout…jinak teda já mám žlutej výtok celou dobu, tak to nemusí nic být…ale každopádně se šetři. Držím palce ať je to v pohodě.

nééé Viky ale Liky…holky jedny mě matete…nebo už mi z toho hrabe těhu demencí

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12332
16.11.09 19:14

ahoj holky
liky - taky držím palec, aby to nic nebylo :palec: , já mám nevím co to je, ale občas ze mě leze takový nažloutlý táhlý kousek - skoro jako žvýkačka, jsem si myslela, že to je tím, že se tvoří placenta, ale nevím :nevim:

holky předem se omlouvám za naturální popis, ale třeba to některá taky máte, nebyla jsem (pouze den!) na záchodě, normálně prdím, ale strašně moc mě píchá jako by v zadku a nevím, co s tím, co by to mohlo být?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6336
16.11.09 19:16

Boris, ja teda mam klasicky bily vytok, coz je v tehu normalni, takze v tomhle ti neporadim…
Jinak tak jak to popisujes, tak jsem mela hemeroidy (sakra pise se to takhle?) trpela jsem na ne uz od 12ti.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9223
16.11.09 19:19

liky,tak hlavne klid,nenervuj se…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6336

Blbe asi popisu, ale normalne zkus strcit si prst proste do konecniku, jestli nahodou nenahmatas takovou bulku… a pokud ano, tak se ji pokus zatlacit proste vic dovnitr… pokud by to bylo ono a trapilo te to i pak po tehu (pac v tehu se to objevuje) tak bud je na to mast (factu), nebo v horsich pripadech se to resi operativne, je to totiz v podstate krecova zila .. neco takoveho

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12332

týjo, filad, tak to by mohlo být ono - ke kterému dr. se s tím chodí? a jak se to řeší? jdu pofárat

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12300
16.11.09 19:20

Boris já myslím že to je normální těhu výtok, já ho mám taky hustej, takovej žvejkačkovitej :mrgreen: a někdy žlutej a někdy bílej. Mudra o tom ví a nic neříkala.
Jo a mohly by to být hemeroidy, to jsou taky mý dobří známý…sviňáci hnusný bolavý…blééé
Te´d eště pohoda ale až porodím, to zase budu rodit pokaždý na záchodě…auuu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6336
16.11.09 19:21

ja tohle resila normalne jeste u obvodaka z detskyho… a pak taky u klasicke obvodacky (pripadne te odeslou na chirurgii)… hele kdyz uvolnis na chvili sverace, prestane to pichat? a zacne to az kdyz zase sverace sevres? jestli ano, tak by to melo byt ono

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12300
16.11.09 19:22

Boris Faktu nebo dubová kůra…nic jinýho mi nepomohlo…já mám jeden do dnes vylezlej, pěknej humáč.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6336
16.11.09 19:23

Peti, tak ja mam nastesti jiz celkem dloooouho klidek … uf :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12300
16.11.09 19:25

No já je měla fakt hustý, jak jsem dlouho tlačila Adámka a ještě celý těhu tu zácpu tak jsem byla jak opice. Tak právě se snažím tý zácpy zbavit abych zase tak nedopadla…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9223
16.11.09 19:32

tyjo.. nestrašte.. to nechci…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6336
16.11.09 19:34

Kocu neboj… ono jde o to, ze pri tlaceni se to muze objevit, ale neni to podminka :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12300
16.11.09 19:36

Kocunko nejlepší prevence je to že prostě nebudeš mít zácpu a tak nemusíš při tom tlačit tolik. No a druhá věc je že budeš mít rychlou fázi tlačení při porodu. Mě Adam nešel vytlačit a taky jsem blbě tlačila do hlavy tak to dýl trvalo. Já furt nemohla pochopit že mám tlačit jako na záchodě, no jako když tlačíš vééélikýýý hovínko, jakmile to děláš jinak je to blbě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí