Poradna duly
Jana Čurdová
Holky to je v pr…i já tady už dvě hodiny vařím vepřový koleno a furt je tuhý, to bude oběd někdy ve tři tímhle tempem…já mám hlááááád
zrovna se přemlouvám, že si půjdu udělat knedlík s vajíčkem…jdu ![]()
Boci - ten tvůj dodatek v podpisu je srandovní, všimla jsem si až teď. JSEM KOBLA ![]()
Dobrou chuť všem… já právě zbodla brkaši a file. Včera jsem dělala, abychom si mohli vzít s manžou do práce.
Tak já jsem natolik líná a hladová, že jsem zvolila opět nezdravou výživu a to párky. Aspoň to teda kompenzuju zeleninou a dám si pak ještě mrkvičku, jablíčko a piškotky..
Jinak, koukala jsem po netu na takový ty důležitý věci… a fakt zírám. Asi budeme muset vykrást banku. Monitor dechu Nanny 2000,– Chůvičky 2000,– Odsávačka mléko 2500,– Lehátko (houpací) 2000,– To se tatouch pos** až mu to řeknu. potřebovala bych aby nám s těmahle dražšíma věcma pomohli tchánovci… naši kupujou kočár, a budou ty vánoce ![]()
Papayo: ani nemluv. Přítele klepne..má v plánu pořídit větší auto skrz prcka, ale mám takovej pocit, že se mu jeho sen nesplní.
Ještě že mám straší sestru, která má skoro ročního štěpánka a už mě nabalila spoustu věcí..oblečky, zavinovačky, těhotenský kalhoty a tak..
Koblí - já hadříky taky asi dostanu a už mám i takovej tan futrál na ohřívání lahví a nějaké lahvičky a botičky a takovýhle prkotinky, ale chůvičky a monitory a tak. To holt budeme muset pořídit… a to je ta největší palba.
No, to jo ![]()
A kočárek a autosedačka a postýlka a přebalovací podložka nebo pult,…
Holky, máte taky některá, tak olezlou pusu, hlavně v koutcích(hrozně suchou a bolavou)..já už 6 týdnů a je to hrůza. Koupila jsem si na doporučení magistry v lékárně speciální pomádu za 100 Kč a zatím bez efektu..
A to akné..to je hnus..a jak to bolí..
No vypadám jak po náletu divokejch včel. Ksicht hroznej, ale pusu mám OK, koutky už mě přešly. Tak před měsícem. Koukej to mazat a baštit B12.
Koblo, poprvé v životě se mi udělal koutek…no hnus. ale pleť perfekt, já měla velkej problém po vysazení antikoncepce a teď se to krásně srovnalo, tak snad to tak zůstane
Koblí - máš správně metřík? To jsme jako jen dva dny od sebe jo? Filad se to taky posunulo takže bude teď nějak jako ty. Chi chi (už jsme pod dvoustovkou)
Marcis, Markét, Verčo… kde lítáte? Boci - že už tu nebyly dlouho? Nikomu to neříkej, ale já toho dneska v práci moc neudělala… intenzivně procvičuju psaní všema deseti. ![]()