Květen 2010

Napsat příspěvek
Velikost písma:
12300
16.11.09 08:54

Papayo my máme taky iniciály Adámka AB… :palec:
Adam Bartoš…
No hádejte jak se jmenuju já :mrgreen: a chcete slyšet perlu prozradím vám jak jsem se jmenovala za svobodna…Bílá :lol:
A s manželem máme oba iniciály PB.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3226
16.11.09 08:56

Filí - mě to nejde spustit, bohužel se mi ani nenačte player :-( Zkusím to doma.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12300

Jo holky a hezký jméno na holčičku je Patricie…to se líbilo manžovi ale to už teď řešit nemusíme…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6336

Ryb, ja mam dojem, ze jsem ty ctyrcata uz taky videla driv, ale nejsem si jista… jsem se smala az jsem z toho bulela, takze to vychazi nastejno :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3226
16.11.09 08:57

Petrucha - tak to je super… já mám taky iniciály PB (kdo by to řek, že :lol: )

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6336
16.11.09 08:58

Jeee Pap, to je skoda, ze ti to nejde spustit… by ses hezky po ranu nasmala :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3226
16.11.09 08:59

Petrucha - fakt si myslíš, že to bude kluk? Věříš Dr.? Já bych asi stejně ještě pochybovala… no ale jestli ti to potvrdí i příště tak je to jasňačka :lol: Ty se máááášššššššš!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11314
16.11.09 09:00
Papaya píše: ...........
Jo a ještě… Jak by jste zdrobnily nebo zjemnily jméno Agáta? Teď je u nás v kurzu :wink:

http://www.rodina.cz/…na/jmeno.asp?…ta

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3226
16.11.09 09:01

Dala jsem si bílej jogurt a kafe s mlíkem a dělá se mi dobře, dámy. I hlava polevuje… jen ten capart tam určitě dělá kotrmelce… bříško mě píchá 8-o to je dobře, jen ať nacvičuje.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20296
16.11.09 09:02

Jo včera mi říkala moje babička (ona když něco říká, tak má prostě pravdu a nic než pravdu :-D ), že je přesvědčená, že pohyby jsou cítit od 4 a půltého měsíce…tak sem se s ní snažila dohadovat, že je to blbost (tak prej vím prd), ale tak mě napadlo, v kolikátým teda já jako jsem…podle MS i podle UTZ mi vychází stejné datum porodu…takže jsem v 17. týdnu - to je už 5 měsíc? Mám v tom bordel 8-o

Petru: super příjmení!!! jedno lepší než druhý :mrgreen: to já jsem tak ráda, že už od soboty budu moct užívat konečně vysvobozující jméno, s tím mým dosavadním jsem si něco užila :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3226
16.11.09 09:03

Spolehlivá Žíža :mrgreen: Děkujuuu :huban: ty voe, ale Háta je děsný co?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11314
16.11.09 09:05

Taky jsem se smála - háta. To už spíš Gáta, Gaty, Gatulka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6336
16.11.09 09:07

teda Ryb jake ze je tve dosavadniiii,????? :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12300
16.11.09 09:09

Já to nějak čekala že to bude kluk, byl by to v týhle rodině zázrak kdyby to byla holčička…vyčetla jsem toto: za pohlaví může chlap, to je jasný…a píšou že je to z velké části dědičný, že když chlap pochází ze dvou a více kluků tak ani nic jinýho neumí…Manžel je ze dvou kluků, jeho bratr má dva kluky a jejich táta je ze dvou kluků…no tak uznejte že u nás to fakt nic jinýho ani být nemůže :lol: :lol: :lol:
Jako samozřejmě stát se může všechno, takže ani doktor se nemusel trefit a zrovna tak mohl manžel střelit zrovna jednu holčičí…a já jsem tajně doufala že by to mohla ta holka být, ale opravdu když mi řekl kluka tak jsem ani malinko zklamaná nebyla, hlavně že je zdravej šmudlík malej.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20296
16.11.09 09:16
filad píše:
teda Ryb jake ze je tve dosavadniiii,????? :lol:

Šupková (Šupi, Šupina, Šupek, Čubková, Čubina…)

a bude ze mě Nováková :lol: :lol: na tak obyčejné jméno jsem se těšila…i když kdysi jsem poznala jednoho Šamšulu a to mamka šílela (ona to s tím příjmením taky chudák schytala no - za svobodna umělecký jméno Ruth Linhartová a pak si vezme Šupku :lol: :lol: )

Příspěvek upraven 16.11.09 v 09:20

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital