Poradna duly
Jana Čurdová
Kocu, pojd jdeme do toho… prehod v kalendari par listu at mame aspon pocit, ze uuuuuuz
![]()
Ahojda tak jsem byla v tý porodnici a samý dobrý zprávy jsem se dozvěděla, Pepíno je na tom mnohem líp, už mu zabrali antibiotika a i pije mlíčko. Viděla jsem ho jen na fotce protože pořád je na JIP ale je krásnej, i když vypadá jak Rocky
má po celým obličeji porodní hematom ale už prej není tak fialovej a začíná se z něho klubat krásný miminko.
Udělali jsme si tam s holkama párty ala Mcdonald, dojeli jsme si pro hamání do Mekáče a snědli jsme to v porodnici, sice jsme asi vypadali trochu divně, no ale zase parta těhotných a z tho dvě v nemocničním ohozu tak se to asi dalo pochopit ![]()
No a taky jsme tam potkali spolužačku ze základky která dneska porodila Kristiánka a měl úplně stejný míry jako Adámek. Byl krásňoučkej. Takže aspoň nějaký miminko jsme si poňuchňala.
ahoj, tak ja bych uz chtela mit to tehu.za sebou, ze by to bylo zrovna nejkrasnejsi obdobi zeny, no nevim… nevim jestli jsem to tu uz psala, byli jsme v patek v meste na nakupech a nakoukla jsem do obchodu z kocarky…ceny kolem 500£a to jen pro mimca do 13kg…kdyz si predstavim, ze jsme auto prodali pred par tydny za 400£ a nynejsi felicie ma cenu asi 450£…kocarek asi vystavim v obvyvaku a budu ho lestit..... ![]()
Liky a co zkusit třeba Ebay a koupit něco použitýho? Mě přijde úplně zbytečný kupovat novej kočárek, kor za tyhle ceny šílený.
liky, nesmutni - to je fakt divný, protože jak jsme cca okolo +-padesáté stránky
lustrovali poprvé kočárky, a filad nám je všem chtěla přes manžela dovézt v kamionu
, tak tam byly i odkazy z anglických e-shopů, a vycházelo to o třetinu levněji než u nás. ![]()
Takže zkus internet…
A kdyby ne z anglických, tak z klidně z italských e-shopů, protože poštovné vycházelo do ČR na cca 600,– a cena za kočárek prodávaný u nás za 18 tis. byla okolo 12 tis.
Aha, tak to je trochu OT, nějak jsem si nepřepočítala kurz libry - žes psala o drahém kočárku za 11 tisíc…
a já ti tady dávám variantu za 12 tis. promiň ![]()
Jsem Vás tak dočítala kolem poledne a když se tu nic nehnulo, tak jsem se byla podívat na to, jak vypadají holky aktuálně rodící z listopadu, když mi ta diskuse vyskočila v pravém pruhu s posledním příspěvkem.
No a teď jsem dočítala, co přibylo od té doby, a vy tu o nich zrovna píšete !
Takže nás zřejmě napadl stejný nápad ![]()
Líbila se mi tam ta tabulka, kdo už porodil a co a kdy čekali: viz tahle stránka ![]()
to mi děláte schválně, ![]()
jakmile se zapojím, všechny utečete bééééé
![]()
Mě nemáte rády ? ![]()
to je fajn,ale tak my máme na takovýhle věci ještě čas.. snad to uteče a my budeme taky mít ty naše drobečky v náručí ![]()
díky kocunko, už mi začínalo být smutno ![]()
Jsem nějaká labilní… Čím to? –
Už jsme dlouho nedebatovali o jídle
![]()
o jídle???
ta paní,co u ní bydlíme nás dneska u sebe nechá koukat na superstar a dělá nám k tomu bramboráčky
mňam
ahoj, ja o tech kocarcich psala jen pro to srovnani s tim, kolik stoji auto…v CR kocarek za 13000 koupite ale dobre auto uz ne…
me jen zarazilo a rozesmalo, ze kocarek vas tady vyjde draz nez auto
ja samozrejme budu kupovat na ebay nejaky starsi…
A o jidle mi nemluvte, mam dneska zravku a placam vse dokupy,…ja uz asi nejsem tehotna, todle je u me normalni priznak deprese z nadchazejiciho pracovniho pondeli… ![]()
nettie píše:
Ahoj vespolek,
přidávám se do klubu nespolečenských… Teda normálně jsem společenská až moc, ale teď jsem taková těhotná panímáma
O víkendu jedeme do ČB, tak tam budu společenštější.Jahůdko, tuším, že ses ptala, kde učím - na jednom pražském gymplu. A učím češtinu, latinu, angličtinu, ov.
Jo paní na úklid - tak já jsem konstatovala, že náš 2+1 už nejsem schopná zbavit všech upatlaných prstů od Jindřišky, drobků a chlupů od psa, tak jsem si jednu pořídila. Začne chodit konceme listopadu, tak jsem zvědavá. Dostanu ji pod stromeček![]()
NETTIE, díky. Latinu jsem měla jeden rok a dodnes si pár blbin pamatuji. ![]()