Květen 2010

Napsat příspěvek
Velikost písma:
9223
15.11.09 17:34

Filad já taky :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6336
15.11.09 17:36

Kocu, pojd jdeme do toho… prehod v kalendari par listu at mame aspon pocit, ze uuuuuuz :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9223
15.11.09 17:58

břicha vycpem polštářema :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12300
15.11.09 18:08

Ahojda tak jsem byla v tý porodnici a samý dobrý zprávy jsem se dozvěděla, Pepíno je na tom mnohem líp, už mu zabrali antibiotika a i pije mlíčko. Viděla jsem ho jen na fotce protože pořád je na JIP ale je krásnej, i když vypadá jak Rocky :-D má po celým obličeji porodní hematom ale už prej není tak fialovej a začíná se z něho klubat krásný miminko.
Udělali jsme si tam s holkama párty ala Mcdonald, dojeli jsme si pro hamání do Mekáče a snědli jsme to v porodnici, sice jsme asi vypadali trochu divně, no ale zase parta těhotných a z tho dvě v nemocničním ohozu tak se to asi dalo pochopit :mrgreen:
No a taky jsme tam potkali spolužačku ze základky která dneska porodila Kristiánka a měl úplně stejný míry jako Adámek. Byl krásňoučkej. Takže aspoň nějaký miminko jsme si poňuchňala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9394
15.11.09 18:12

ahoj, tak ja bych uz chtela mit to tehu.za sebou, ze by to bylo zrovna nejkrasnejsi obdobi zeny, no nevim… nevim jestli jsem to tu uz psala, byli jsme v patek v meste na nakupech a nakoukla jsem do obchodu z kocarky…ceny kolem 500£a to jen pro mimca do 13kg…kdyz si predstavim, ze jsme auto prodali pred par tydny za 400£ a nynejsi felicie ma cenu asi 450£…kocarek asi vystavim v obvyvaku a budu ho lestit..... :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12300
15.11.09 18:15

Liky a co zkusit třeba Ebay a koupit něco použitýho? Mě přijde úplně zbytečný kupovat novej kočárek, kor za tyhle ceny šílený.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11314
15.11.09 18:18

liky, nesmutni - to je fakt divný, protože jak jsme cca okolo +-padesáté stránky :mrgreen: lustrovali poprvé kočárky, a filad nám je všem chtěla přes manžela dovézt v kamionu :mrgreen: , tak tam byly i odkazy z anglických e-shopů, a vycházelo to o třetinu levněji než u nás. :-?
Takže zkus internet…

A kdyby ne z anglických, tak z klidně z italských e-shopů, protože poštovné vycházelo do ČR na cca 600,– a cena za kočárek prodávaný u nás za 18 tis. byla okolo 12 tis.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11314
15.11.09 18:19

Aha, tak to je trochu OT, nějak jsem si nepřepočítala kurz libry - žes psala o drahém kočárku za 11 tisíc…
a já ti tady dávám variantu za 12 tis. promiň :cry:

Jsem Vás tak dočítala kolem poledne a když se tu nic nehnulo, tak jsem se byla podívat na to, jak vypadají holky aktuálně rodící z listopadu, když mi ta diskuse vyskočila v pravém pruhu s posledním příspěvkem.
No a teď jsem dočítala, co přibylo od té doby, a vy tu o nich zrovna píšete ! :!: :!: Takže nás zřejmě napadl stejný nápad :-D
Líbila se mi tam ta tabulka, kdo už porodil a co a kdy čekali: viz tahle stránka :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11314
15.11.09 18:44

to mi děláte schválně, :cry:
jakmile se zapojím, všechny utečete bééééé :-( :cry: :-(
Mě nemáte rády ? :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9223
15.11.09 18:44

to je fajn,ale tak my máme na takovýhle věci ještě čas.. snad to uteče a my budeme taky mít ty naše drobečky v náručí :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9223
15.11.09 18:45

Žížo,máme :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11314
15.11.09 18:48

díky kocunko, už mi začínalo být smutno :-P
Jsem nějaká labilní… Čím to? –
Už jsme dlouho nedebatovali o jídle :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9223
15.11.09 19:33

o jídle??? :-D ta paní,co u ní bydlíme nás dneska u sebe nechá koukat na superstar a dělá nám k tomu bramboráčky :-D mňam

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9394
15.11.09 20:44

ahoj, ja o tech kocarcich psala jen pro to srovnani s tim, kolik stoji auto…v CR kocarek za 13000 koupite ale dobre auto uz ne… :-D me jen zarazilo a rozesmalo, ze kocarek vas tady vyjde draz nez auto :lol: ja samozrejme budu kupovat na ebay nejaky starsi…
A o jidle mi nemluvte, mam dneska zravku a placam vse dokupy,…ja uz asi nejsem tehotna, todle je u me normalni priznak deprese z nadchazejiciho pracovniho pondeli… :-P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10773
15.11.09 20:46
nettie píše:
Ahoj vespolek,
přidávám se do klubu nespolečenských… Teda normálně jsem společenská až moc, ale teď jsem taková těhotná panímáma :lol:
O víkendu jedeme do ČB, tak tam budu společenštější.

Jahůdko, tuším, že ses ptala, kde učím - na jednom pražském gymplu. A učím češtinu, latinu, angličtinu, ov. :wink:

Jo paní na úklid - tak já jsem konstatovala, že náš 2+1 už nejsem schopná zbavit všech upatlaných prstů od Jindřišky, drobků a chlupů od psa, tak jsem si jednu pořídila. Začne chodit konceme listopadu, tak jsem zvědavá. Dostanu ji pod stromeček :lol: :lol:

NETTIE, díky. Latinu jsem měla jeden rok a dodnes si pár blbin pamatuji. ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí