Květen 2010

Napsat příspěvek
Velikost písma:
20296
16.11.09 08:26

Dobré ráno:-)
Tak už zase trpím 3 den bolestí hlavy…radši bych fakt blila než tohle…

Papayo: Agátka? :-) Jinak to jméno se mi líbí, Richard mi ho zatrhl kvůli Hanychové :think: on mi vlastně na holku :think: zatrhl všechna jména :lol: :lol:

Jo jinak doufám, že jestli budu mít kluka, tak budu taky taková matka jako je ta Ričmundova…nebo všech chlapů, já nevím :cry: na svatbu neměli na zařizování nic, o všechno se postrala moje mamka…a jediný co měli zařídit je svatební kytice…řekla, jsem že je mi jedno jakou vyberou, hlavně ať je celá bílá a kdyby fakt nevěděli, tak že růže…no nejdu si ji nakonec kupovat sama? :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20296
16.11.09 08:29

a zase klasicky takový s prominutím vyjebávky na poslední chvíli…jak kdyby nemohla říct rovnou, že nebude vědět co a jak, a ať si ji vyberu sama.....jsem úplně vytočená…Jsem nějaká nachcípaná tak jsem to chtěla do soboty vyležet a budu lítat po svatební kytce :evil:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6336
16.11.09 08:32

Ryb nic si z toho nedelej :-) jinak nadherne jsou kaly (sorac nevim jak se to pise)… ja jsem mela v kytici take bile, a jinak teda se mi hrozne libi takove ty previsle kytice …

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20296
16.11.09 08:35

filad: no dneska to půjdu zkouzknout tady u nás a pozeptám se, vůbec nevím jak moc dopředu se to domlouvá…fakt jako zodpovědnost žádná - neřeknu kdyby toho měla nějak hodně…no příště už si zařídím všechno rovnou sama :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6336
16.11.09 08:40

holky mrknete se na tohle

"otec u porodu ":http://mojeporodnice.cz/video.php?v=40

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6336
16.11.09 08:42

Ryb, no snad uz pristi nebude :lol: :lol: :lol:
Jinak teda abych pravdu rekla, tak je to hodne na posledni chvili, ale ja myslim, ze v kvetinarstvi se s tim poperou… my jsme tohle teda zarizovali s manzou spolecne, celou svatbu vlastne… ja jsem na svatbe rodice totiz ani nemela.. no to je kapitola jina… jinak jsme prave objednavali pro svedkyni, pro tchyni a pro me no a myrty

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12300
16.11.09 08:43

Pimpi to je mi líto že tě to trápí dál, ale zkus to ještě, dej zase plnou palbu dávku.
Papy moje kamarádka má Agátku a říká jí Agi, nebo Agino když zlobí…Taky se mi to jméno líbí.

No já teď zkouším manžu ukecat na Vojtíška nebo Matěje nebo Tobiáše…tak uvidíme snad aspoň jedno se mu zalíbí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12300
16.11.09 08:45

Rybanko aspoň si vybereš kytičku jaká se ti bude líbit…jestli chceš bílou s růžema tak by to ani takhle na poslední chvíli neměl být problém, bílé růže majíí všude a furt, horší je když bys chtěla nějaké specifické kytky a museli je objednávat, to by se asi nestihlo. Ty Kaly jak psala filad společně s bílýma růžema vypadají nádherně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20296
16.11.09 08:45

ááá to je dobrý :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6336
16.11.09 08:46
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3226
16.11.09 08:49

Ahoj Rybko :mavam:

naši taky zařizovali skoro všechno, já si jen musela vybrat a kytici jsem měla tu převislo z bílých kal protkanou modrými lučními zvonky(kaly jsou normální a pak mini) Jako fáákt byla hustá. Jestli jí najdu ve fotkách tak kdyžtak během dne vložím.

Hele to je sranda… mudra mi říkala, že Bíleček si začíná dělat svůj režim v bříšku, že se budí v pravidelnou denní dobu a tak a já si fakt myslím, že se budí takhle od 8-10h ráno… to ho normálně cítím (takové píchání, tahání), boulička se přesouvá, ze strany na stranu a je mi v tu dobu nejvíc blbě. Holky já se tak těším na pohyby!!! Vy se máte… už jen měsíc. My ještě skoro dva.

Jinak Agáta se líbí mě i Ondrovi (kupodivu) a řekli jsme si, že se nějakou rádoby celebritou, pipinou kozatou nenecháme ovlivnit. Líbí se mi neobvyklost toho jména, ještě jich není tolik a asi ani díky Hanychové nebude. Taky mě lákjí iniciály A.B. :wink: No uvidíme. Jo a super zpráva je, že jsem snad eliminovala Kiliána, Bartoloměje a možná i Barnabáše, ale na tom si tatouch pořád nějak trvá. :-?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20296
16.11.09 08:49

No holky doufám, že příště už nebude :lol: :lol:
Myrty a květiny na auto všechno máme . mamka je zlatá, my dva s Richardem jsme děsný kopyta na tohle - to by ta svatba vypadala a mou mamku to děsně baví, takže jsem za to hooodně ráda…no a mamča Richarda měla jen tenhle úkol no (dokonce si ho sama vybrala)…no je fakt, že to aspoň budu mít podle svých představ :lol:

Ty jo s těma jménama to bude boj, Richardovi se nelíbí nic co mě a naopak…to ještě bude sranda :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3226
16.11.09 08:53

Petrucho - ty klučičí jména jsou pěkný všechny tři. Myslím, že my bchom taky asi měli Matýska, bohužel je máme v rodině a Tobiáše (8 měsíců) mají naši moooc dobrý známí, plánujeme s nima rodinný dovči a tak, takže to nejde. Vojtu bych chtěla já, ale s tím zas nesouhlasí Ondra. Je to na palici viď :lol: Ale normálně čumim jak tatouch začíná měknout :-D Paráda!

Filad - jdu mrknout na ten odkaz 8-o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20296
16.11.09 08:53

filad: ty čtyřčata jsem si už pouštěla dřív, jsou úžasný!! ale představa, že se i takto naráz rozbrečí :lol: :lol: ježíš já při pohledu na mimina hned bulím, te děs ty hormony :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6336
16.11.09 08:54

Pap, ty jsi snad nakonec mela skoro stejnou kytici jako ja :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie