Poradna duly
Jana Čurdová
je,ale musí bejt hezky,svítit sluníčko a tak.. jako bylo včera.. byli jsme se projít venku s bafíkem (ta naprosto nadšená z listí) a bylo nám fakt fajn.. ale léto je léto
a vůbec,už ať je květen.. ![]()
Kocu: tak brzké uzdravení!
Hlavně hodně tekutin, ovoce a odpočinek!!!
Ja si ten cas snazim spojit vzdy s nejakym bodem - treba Vanoce, pak Martinky narozky, Valentyn … no a najednou se to bude zdat tak strasne blizko… jezisi ja se tak strasne tesim
Žena já jsem takový jelito…jela jsem mamince koupit kytku protože má narozeniny a já ji po cestě zlomila…tak jsem šla koupit novou…no nedali byste mi korunu?
taky jsem to teď říkala,že budou Vánoce,pak začne jaro,pak bude duben a pak už budu rodit ![]()
Jo a jinak, dneska jsem konečně byl na tamtý straně…takže jediný co zabralo byla laktuloza…hurááá
V lékárně mi ty projímavý kyselky moc nedoporučovali že je to prej docela drasťák, tak ať nejdřív zkusím tu laktulozu…ježíš to byla taková úleva
ahoj vsem, zas nestiham doocitat, nechtel by nekdo, krome funkce nastenkare, delat i zurnalistu-ze by jako vzdy po par strankach napsal vycuc toho vseho, pro nas co nestihaji… ![]()
koblo - tak s hovnama u dementnich jsem si uzila taky…jedna babrlinka z nich delala kulicky a hazela je po nas…kdo rychle neuhnul mel smulu… ![]()
jinak ja se uz tehotne necitim, mam jen sileeenee velky pupek/je to normalni???- trochu se bojim/ a pribrala jsem 2 kila…ale to bude spis tim, ze mi zas chuna jist a mam jeste zassoby z CR…
Dostala jsem zvaci dopis na ockovani proti praseci chripce, byly tam celkem zajimave informace, tak jsem zas v rozhodovani na zacatku…JA FAKT NEVIM CO MAM DELAT
… kdybych nedelala v te tovarne, kde potkavam denne stovky lidi…bojim, bojim…uklidnete nekdo me splasene tehu.hormony… ![]()
na tu ****ZACPU**** mi pomaha to kefirove mleko/teda tady maji jen neco jako podmasli/, uklidnuje to i streva a vubec nenadyma…v patek jsme jedli musle a krabi klepeta, vecer jsem sezrala misku nalozenych oliv a druhy den jsem letela ani nevim jak…tak mozna zkuste ty nakladane olivy…to vas protahne…
Tady mame krasne pocasi/mrazivo, ale slunecno/ dva dny prselo a ted dokonce i nefouka, coz je tady u more zazrak…ale me se nikam nechce… jdu dneska delat na obed knedliky, zeli a k tomu mame zebirka, divna kombinace, ale v tehu.se muze vse, zejo…
Tak jsem si k obědu udělala selskou omeletu s baramborama a k tomu strouhaný okurky s kefírem…
Ahoj holky, tak už zase ležím u televize. KOukám na Legendu o Jiřím a drakovi.
Petrucho, laktulozu mám doma taky, tak to zkusím. Na kefíru jsem závislá. Vypiju denně 0,5 litrů. Je to fakt mňamka.