Květen 2010

Napsat příspěvek
Velikost písma:
9223
15.11.09 11:15

Filad,děkuju :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6336
15.11.09 11:16

Neni zac, hezoucka fotecka … on je podzim stejne hezky vid :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9223
15.11.09 11:23

je,ale musí bejt hezky,svítit sluníčko a tak.. jako bylo včera.. byli jsme se projít venku s bafíkem (ta naprosto nadšená z listí) a bylo nám fakt fajn.. ale léto je léto :-D a vůbec,už ať je květen.. :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5394
15.11.09 11:26

Kocu: tak brzké uzdravení!
Hlavně hodně tekutin, ovoce a odpočinek!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9223
15.11.09 11:27

Kobli,děkuju. Snažím se..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6336
15.11.09 11:34

Ja si ten cas snazim spojit vzdy s nejakym bodem - treba Vanoce, pak Martinky narozky, Valentyn … no a najednou se to bude zdat tak strasne blizko… jezisi ja se tak strasne tesim

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12300
15.11.09 12:08

Žena já jsem takový jelito…jela jsem mamince koupit kytku protože má narozeniny a já ji po cestě zlomila…tak jsem šla koupit novou…no nedali byste mi korunu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9223
15.11.09 12:09

taky jsem to teď říkala,že budou Vánoce,pak začne jaro,pak bude duben a pak už budu rodit :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9223
15.11.09 12:09

stejně závidím těm,co už doma prcka maj.. :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12300
15.11.09 12:23

Jo a jinak, dneska jsem konečně byl na tamtý straně…takže jediný co zabralo byla laktuloza…hurááá
V lékárně mi ty projímavý kyselky moc nedoporučovali že je to prej docela drasťák, tak ať nejdřív zkusím tu laktulozu…ježíš to byla taková úleva

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9394
15.11.09 12:26

ahoj vsem, zas nestiham doocitat, nechtel by nekdo, krome funkce nastenkare, delat i zurnalistu-ze by jako vzdy po par strankach napsal vycuc toho vseho, pro nas co nestihaji… :-D
koblo - tak s hovnama u dementnich jsem si uzila taky…jedna babrlinka z nich delala kulicky a hazela je po nas…kdo rychle neuhnul mel smulu… :lol:

jinak ja se uz tehotne necitim, mam jen sileeenee velky pupek/je to normalni???- trochu se bojim/ a pribrala jsem 2 kila…ale to bude spis tim, ze mi zas chuna jist a mam jeste zassoby z CR…
Dostala jsem zvaci dopis na ockovani proti praseci chripce, byly tam celkem zajimave informace, tak jsem zas v rozhodovani na zacatku…JA FAKT NEVIM CO MAM DELAT :zed: :zed: … kdybych nedelala v te tovarne, kde potkavam denne stovky lidi…bojim, bojim…uklidnete nekdo me splasene tehu.hormony… :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9394
15.11.09 12:32

na tu ****ZACPU**** mi pomaha to kefirove mleko/teda tady maji jen neco jako podmasli/, uklidnuje to i streva a vubec nenadyma…v patek jsme jedli musle a krabi klepeta, vecer jsem sezrala misku nalozenych oliv a druhy den jsem letela ani nevim jak…tak mozna zkuste ty nakladane olivy…to vas protahne…
Tady mame krasne pocasi/mrazivo, ale slunecno/ dva dny prselo a ted dokonce i nefouka, coz je tady u more zazrak…ale me se nikam nechce… jdu dneska delat na obed knedliky, zeli a k tomu mame zebirka, divna kombinace, ale v tehu.se muze vse, zejo…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9223
15.11.09 12:40

mňam,ten kefír bych si dala taky :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12300
15.11.09 12:47

Tak jsem si k obědu udělala selskou omeletu s baramborama a k tomu strouhaný okurky s kefírem…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1317
15.11.09 13:49

Ahoj holky, tak už zase ležím u televize. KOukám na Legendu o Jiřím a drakovi.

Petrucho, laktulozu mám doma taky, tak to zkusím. Na kefíru jsem závislá. Vypiju denně 0,5 litrů. Je to fakt mňamka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 166 recenzí

Digital

• (4.2) + 99 recenzí