Poradna duly
Jana Čurdová
VIKI, nic extra. Brambory, steak, TO a malá brm.kaši a sekanou.
Já se teda fakt stydím
,že jsem nic neukuchtila, ale my jsme obědvali krupici
(v mém případě s máslem, rozmíchanou nutelou a mandarinkovým kompotem
)
Manža vařil (první že z půl litra - pak tam nalil skoro celý litr, no že toho půllitru nějak neodhald - pak tam sypnul krupici a míchal a začalo to nějak hodně houstnout
- tak přilil ten zbytek do litru
, ale pořád to bylo husté, takže to dolil ještě zbývajícím půllitrem z ledničky ![]()
Výsledek byly 1,5litru krupice - čtyři velké plné talíře a jeden malý (a to podotýkám, že vařil jen pro nás dva (tři). ![]()
No není on zlatíčko?
Příspěvek upraven 17.11.09 v 13:59
Sakra ta krupicová kaše ve mě hlodá asi si ji půjdu taky udělat…no po dnešním vážení mám už 2,5kg nahoře
Ahojky. Po delší bitce o PC s partnerem jsem se sem konečně dostala.
Právě jsem vás dočetla..
Petru, tak odpočívej!
Mě dnes zase nehorázně bolí zub, ani nevím kterej..ach jo..budu muset fakt navšívit zubařku
.
Jinak mám furt hroznej hlad. ![]()
Kocu: ta paní si vás teda ale rozmazluje:-) to je fajn:-)
A asi mám taky spavou nemoc..tak líná jsem ještě nikdy nebyla..nechce se mi ani pro pití a to mám velkou žízeň..ach jo..
Kobli,měla tři děti,tak neumí vařit v malym.. mě to ale nevadí.. aspoň můžu vyspávat a nemusím vařit já ![]()
Ááách, jsem totálně grogy
manžel mě vzal „na procházku“.
Tak jsme šli do lesa a byly z toho 2 hodiny, min 5 km a já na konci funěla jak lokomotiva a vlekla nohy za sebou. Jak může někdo za 3 měsíce tak totálně zlenivět, že ho i procházka takhle odrovná?
![]()
Ahojda…
no žížo a to ještě není to nejhorší, teď ujdeš aspoň těch pět km…počkej za chvíli, budeš ráda že dolezeš na nákup a domů
![]()
Já jsem dneska takovej chcípák že i dolézt do kuchyně a udělat manžovi rizoto do práce byl nadlidskej výkon. Strašně mě bolej záda. Ale aspoň že už nešpiním, teda když ležím tak dobrý, uvidíme zítra ráno, asi si radši skáknu na gyndu.
Peti,
já měla pocit, že v druhém trimestru nám má nějak zase přibývat energie - že jsem si fakt nevšimla
. S tím nákupem to máš recht, ale když já už si jak velryba připadám teď !
Na kontrolu si určitě zajdi, a dneska ať kolem tebe a malého skáče manžel
Mu to vyřiď, že mu to vzkazujem ![]()