Květen 2010

Napsat příspěvek
Velikost písma:
12300
17.11.09 19:38

Marcis to s tou omáčkou je fakt dobrý :palec: :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9223
17.11.09 19:46

Marcis :-D já bych tomu svýmu musela jako polívky (ty miluju) nebo jako jahody :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1208
17.11.09 20:02

já nejsem ujetá na omáčky, ale rýmuje se to :-)
Mňam, tak zrovna tlačím mrkvový salát. To je lahoda pane jahoda :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1208
17.11.09 20:10

Chjo, člověk má jednou chuť na večerní pokec a vy všechny snad spíte nebo koukáte na bednu. No tak jak chcete, já jdu teda taky :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9223
17.11.09 20:18

nespíme.. přišli jsme na to,že už cejtím mímuško a tak tady ležíme a povídáme si o něm..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1208
17.11.09 20:30

Jééé, závist!!!!! 8-)
Já ještě nic necítím, ještě si počkám. Sakryš já budu ve všem poslední :cry:
Tak já si jdu taky lehnout a budu ho aspoň hladit :-) Kocu a ty už máš i bříško když ho cítíš nebo ještě ani moc ne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9223
17.11.09 21:17

Marcis,mám.. schválně mě teď pyšnej taťka fotil.. a necejtím ještě kopání nebo tak něco,ale prostě něco.. neumím to popsat.. ale je to kouzelný :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10773
17.11.09 22:26

KOCI, tak to já už mám dobrý pupek. Jinak se mi zdá, že už cítím občasné šťouuchání asi týden. :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10773
17.11.09 22:38

Máňa doprala, tak to jdu pověsit a letím do peřin. Dobrou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9223
17.11.09 22:44

Jahů,tak taky přihoď fotku :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9223
17.11.09 22:50

Taky letím do peří,tak dobrou… :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9394
18.11.09 06:53

ahoj, nemuzu spat, tak vas uz od 5hod.ctu…a abych uz zas bezela do prace… me to bricho jeste nekdy boli, snad to bude ta mocova infekce, beru preventivne leky s brusinkama, co se doporucuji v tehu…ono i v praci se tomu tahani nevyhnu, nektere pytle maji i 10 kilo a vice,i kdyz se snazim to neprehanet…a kdyz dve hodiny luxujete velkou halu, tak je to tez zahul…
filad- ja tez jeste nekdy blinkam, hlavne rano pri cisteni zubu a vcera jsem se pekne poblila v praci na zachode, s jednim uchem vystrcenym ke dverim, jestli nekdo nejde :-)
ten vcerejsi svatek vam zavidim, my na nej zapomeli, manzel cely den volal do banky a nikdo to nebral, uz chtel napsat stezovaci email/to by byl trapas/…az podle internetu pak zjistil, ze se u vas svatkuje :wink:
jak jste psaly asi pred sto lety a 30 strankami o tech hemeroidech, trpivam na ne uz leta, ted je to zatim diky me strave OK/podmasli, atd/, kdyz uz vas to trapi doporucuje se krome dostatku tekutin, vlakniny, dubove kury atd.i snazit se vyprazdnovat jakoby v polosede/jako kdyz curate na cizich zachodcich-v restauraci a tak/- u akutnich hemer…je to divna poloha, nez si clovek zvykne, ale pomaha to a hemer.se rychleji stahnou…
hezky den vsem, ja zas bezim do prace, 10 hodin v poklusu, br, stredu nesnasim… :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12300
18.11.09 07:32

Dobré ráno…
teda já měla hnus ráno, mladej mě vzbudil děsným jekotem, měl zase sopla u nosu :zed: no a jak jsem mu ho chtěla jít utřít a rychle se zvedla tak jsem se :poblion: …no ráno jak vyšitý… :twisted:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5394
18.11.09 07:39

Dobré ráno,
já už se nemůžu dočkat zítřka..mám kontrolu! :dance:
Všem, kterým je blbě a zvrací tak přeju, aby je to honem přešlo.
Mě je v podstatě dobře..občas se mi udělá chvilkově zle, ale většinou to přejde a nebo se dávím na prázdno.
Zle mi bylo jen když jsem brala Utrogestan..to jsem měla furt hlad, ale totální odpor k jídlu. Nic kromě ovoce a zeleniny mě nechutnalo.
Bříško se mi konečně začíná mírně poulit, ale jako fakt mírně. A už se moc moc těším na pohyby.
Liky: v té práci se snaž šetřit..nestojí to za to!
Petru: doufám, že už seš ok?
Kocu: taky by se mi hodila taková paní domácí:-)
Já dnes budu poprvé vařit guláš..tak mi držte pěsti, ať se povede.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12300
18.11.09 07:45

Boci už jsem ok, nasnídala jsem se a je mi dobře. Záda už tolik nebolej a už nešpiním.
Akorát zase ta zácpa, bojím se jít na záchod aby mi tam zase něco neprdlo a nezačala jsem zase špinit…
Lunu si zase Laktulozu a bude. Pak to půjde snáz :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital