Květen 2010

Napsat příspěvek
Velikost písma:
12300
18.11.09 09:00

Renet to snad není možný, nejmenuje se ta tvoje známá s těma dvojčatama náhodou Alice? Nebo to teda je náhoda jak prase, já to tady nechtěla psát, ale mám kamarádku která byla na redukci před asi třemi týdny.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5262
18.11.09 09:01

holky, ten seznámek mě dojal, tolik mrňátek, jůva  :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10773
18.11.09 09:04

SLUNI, ještě že jsi mi to připoměla, taky se musím objednat na velký UZ.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3226
18.11.09 09:05

Renet - tak držím paečky na kontrole. S jménama je holky boj… my si myslíme, že budeme mít chlapečka, asi bychom si ho i víc přáli (prostě juniora) Ale když to bude holčička budeme jí milovat stejně a jestli bude raubíř po mě, tak vydá za pšt kluků. :lol: Já jsem včera zase jen tak předčítala nahlas jména, tatouch byl vedle u počítače a poslouchal tak na jedno ucho. No as protože jsem se zasekla na holčičích, tak mi po chvíli říká: " Ale matko, jméno pro holčičku už přece máme, já myslel, že to bude ta Agáta" No a bylo vymalováno. Tak jsem jen zalapala po dechu a přikývla… Byla jasem překvapená, protože on chtěl jen Lucii nebo Kateřinu a o všech ostatních jménech se odmítal bavit. Agátu jsem navrhla já tak před měsícem, jen tak, no a dneska je to už prej hotová věc. Já se z něj picnu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10773
18.11.09 09:06

Na tom pocitu něco bude. U Karolínky mi to vyšlo. Já teď pořád cítím kluka. Tak třeba budeme mít páreček.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12332
18.11.09 09:06

sluni - taky se přidávám ke gratulaci k chlapečkovi :dance:
holky jste mi s těmi triply připomněly - kde se dělají? mě teď došlo, že budu 15+0 a o triplech nic neříkal (ale od sestřiček vím, že triply maminám nechává dělat)když půjdu na další poradnu k dr. - berou vám krev přímo na gyndě, nebo jinde?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3226
18.11.09 09:07

No to já mám kamarádku, která musela jít na redukci, ze zdravotních důvodů… ne miminek, ale jejích. prostě by to nezvládla ä ohrozilo by jí to na životě. Mimča byla zdravá a pro ní to bylo strašně strašný!!! Jako fakt. Ale už je to snad za ní a užívá si krásného těhotenství. Beruška moje.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12300
18.11.09 09:08

Papayo u nás je to úplně stejný, taťulda vždycky jen tak na půl ucha poslouchá jaký jména mu říkám a pak mi po třeba třech dnech řekne ale dyť jsem říkal že to či ono je hezký jméno a za dva dni je to zase jinak. Pak to dopadne těsně před porodem, tak jako u adámka že řekne ale dyť jsme se dohodly na Adamovi. Si pak připadám jak .....

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3226
18.11.09 09:08

Boriska - mě berou přímo u mojí mudry.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3226
18.11.09 09:09

Petrucha - :lol: chlapi no.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12300
18.11.09 09:10

Boris mě taky. Jsem už na odběry objedanaá, asi ti vezmou krev normálně až půjdeš do poradny.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5262
18.11.09 09:14

Borisko, mě ho brali u mého doktora včera,výsledky cca za deset dní … on si můj doktor dělá vše sám, má skvělé vybavení, i NT+dělal sám, totéž ty tripl obděry a i ten velký ultrazvuk bude dělat on, tak mě jen objednal na další kontrolu při které udělá velký ultrazvuk … :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12300
18.11.09 09:22

já se zase málem poblila…rozdejchala jsem to ale teda mazec…a to jsem jen vyhazovala Adámkův nedožerek od večeře co byl v ledničce, nevím teda proč taťouch skovává rozmáchanej rohlík v čaji. Normálně mě to nakoplo…fuj…teda to je zase den.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6336
18.11.09 09:32

Ahojky matky a krasny den preji,
ja mela hnus noc, boli me zub jako blazen uz od vcera, ted se to teda trosku uklidnilo, ale… a to budu muset pockat na korunky pac jako ja trhani jinak nez pod sedaci nedam … ja jsem totiz schopna u zubaka i strachy normalne brecet :lol: :lol: hrdinka no…
Sluni hrozne moc gratuluji k klucikovi… normalne ja tentokrat jsem teda daleko vic presvedcena o klukovi, nez kdyz jsem cekala malou… proste nevim minule to spis bylo takove zbozne prani aby to byl kluk, ale ted si uvedomuji, ze jsem vnitrne tusila holku, ted to mam jinak… podle vsech ruznych kalendaru mi taky vychazi kluk, ale nejsem schopna se proste jeste z toho nejak radovat nebo tak, pac to nevim ze jo … a kdyz to bude zase holka tak na to kaslu - uz vim, ze i holcicky jsou super (i kdyz teda ja a culicky, to je boj - taky jsem totiz povahou byla a jsem takova spis klucici) a manzel ten si kdysi silene moc pral kluka a dneska mi rika, ze at si rozhodne nemyslim, ze kdyby to byla zase holka, tak bude zklamanej, naopak, ze pry uz na to nahlizi taky jinak. :lol: (jinak mi prijede 26.11. snad - zase na tyden, ale bohuzel nestihne moji kontrolu toho 2.12., pac to by mel zase totiz ten den rano odjizdet)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20296
18.11.09 09:35

Dobr dáán :-)
Tak jsem se vrátila z KO. Výsledek tripplů budu vědět až příští týden, jinak vypadá vše ok…utz mi nedělal, musím si počkat na velkej, ale tam už mi zase aspoň řeknou pohlaví :-)

Tuším, že to bude klučina, i když můj sen byla vždycky holčička…ale Richard už má vybranou autodráhu a lego, takže toho kluka mít asi musíme :lol: :lol:

Ptala jsem se na to bolestivý píchání v břichu, tak je to prej normál a snížil se mi dost tlak, tak mám prej pít kafe (né nějak extra silný), abych se prej na svatbě nesložila :lol: :lol:

Zatím jsem na stejné váze, takže prej mám dobrou rezervu až to přijde to nabírání.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí