Květen 2010

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1208
18.11.09 11:34

Když já mám asi i nějaký psychický blok. Dalo mi velkou práci to překonat a občas se přemluvit k orálnímu. Jenže teď na to nemám ani pomyšlení. Kouknu na nějakou sprosťárnu a budu to muset nějak zkoulet, jinak mi tu chudák vybuchne. Ale říkám si, když to vydržím já, proč ne on? To není fér :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6336
18.11.09 11:34

Marcis a jinak si myslim, ze tady se ti nikdo smat nebude… naopak ja jsem fakt rada, ze si tady umime, nebo se snazime vzajemne v cemkoliv poradit… to je prece fajn… :potlesk: :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1208
18.11.09 11:35

To jo, hlavně ta podpora:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9223
18.11.09 11:37

Marci,to není no… ale je fakt,že já jsem to tomu svýmu ze srandy nadhodila a on už teď čeká na mě.. :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10911

:lol: :lol: :lol: holky no by jsme bouchačky :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6336

Jo holky normalne oni jsou ti chlapi obcas pekne vycurany… jak treba rikaj, ze je boli kulky, kdyz dlouho nic, tak to kecaj :lol: :lol: jsem to probirala s mym manzou (fakt jako nejak nemame problem se takhle bavit no :lol: :lol: ) a on rikal, ze je fakt boli, ale v pripade kdyz jsou nadrzeny a treba tesne pred koncem a nekdo je vyrusi … jako priklad - kdyz neco probiha tak prijde dite :lol: pak jo, pak je to boli…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9299
18.11.09 11:38

Holky hodte inspiraci na dárky..nevím co koupit segře..a rodičum…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9299
18.11.09 11:41

ty tak to je pak o tom že to musíš nějak překonat nebo se normálně o tom pobav s manželem a řekni mu že ti to není přijemný že se ti do toho nechce nutit… ono to pak není ončo…takže raději si promluv o tom s ním a najděte nějakou jinou cestu :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10911
18.11.09 11:41

filad děkuju. Ty jo fakt ta podpora na téhle diskuzi strašně pomáhá, jste zlatíčka :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6336
18.11.09 11:43

Marcis, presne jak Renca pise, i si myslim, ze ten chlap by to poznal. Nejlepsi je o tom mluvit. Vis si myslim, ze spousta paru ma kolikrat problem v sexu, ale ani jeden to nerekne. To je pak spatne. Ja verim, ze ten tvuj to pochopi a bude se sam snazit ten tvuj blok nejak prekonat s tebou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6336
18.11.09 11:44

Viky, ja jsem tu taky desne za tohle rada.. fakt si porad rikam, jak bezva parta se tu sesla… a vis na co se tesim, az porodime a treba si zkusime pak procist ty nase zacatky na tehle diskuzi :lol: :lol: se pak z toho poch… i pos… smichy… a nejaka zacpa bude zapomenuta :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1208
18.11.09 11:47

no nevím, ale nic jiného mu asi nezbyde. Někdy mám období, že jsem jak ledová pana a jidy opak. Chjo, chudák, zrovna vychytal to horší období. Věřím že to pro něj není lehké, ale pro mě taky ne. Mrknu na nějaké „sprosťárny“ třeba mě to naladí :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1319
18.11.09 11:48

Holky, chvilku vytírám a tady takovýhle diskuze :lol: . To je pecka :lol: By chlapi asi čuměli, co všechno tady řešíme …

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6336
18.11.09 11:49

Marcis, neboj, to nejsi vubec sama… ja jsem to same a treba si predstav, ze co tu manzel naposledy byl, tak nic neprobehlo … chape to, ale ted az prijede tak to napravim… :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6336
18.11.09 11:50

Market, ber to jako soking :lol: :lol: (jsem z toho malem napsala misto „o“ U :lol: :lol: )

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí