Poradna duly
Jana Čurdová
Když já mám asi i nějaký psychický blok. Dalo mi velkou práci to překonat a občas se přemluvit k orálnímu. Jenže teď na to nemám ani pomyšlení. Kouknu na nějakou sprosťárnu a budu to muset nějak zkoulet, jinak mi tu chudák vybuchne. Ale říkám si, když to vydržím já, proč ne on? To není fér ![]()
Marcis a jinak si myslim, ze tady se ti nikdo smat nebude… naopak ja jsem fakt rada, ze si tady umime, nebo se snazime vzajemne v cemkoliv poradit… to je prece fajn…
![]()
Marci,to není no… ale je fakt,že já jsem to tomu svýmu ze srandy nadhodila a on už teď čeká na mě.. ![]()
Jo holky normalne oni jsou ti chlapi obcas pekne vycurany… jak treba rikaj, ze je boli kulky, kdyz dlouho nic, tak to kecaj
jsem to probirala s mym manzou (fakt jako nejak nemame problem se takhle bavit no
) a on rikal, ze je fakt boli, ale v pripade kdyz jsou nadrzeny a treba tesne pred koncem a nekdo je vyrusi … jako priklad - kdyz neco probiha tak prijde dite
pak jo, pak je to boli…
Holky hodte inspiraci na dárky..nevím co koupit segře..a rodičum…
ty tak to je pak o tom že to musíš nějak překonat nebo se normálně o tom pobav s manželem a řekni mu že ti to není přijemný že se ti do toho nechce nutit… ono to pak není ončo…takže raději si promluv o tom s ním a najděte nějakou jinou cestu ![]()
filad děkuju. Ty jo fakt ta podpora na téhle diskuzi strašně pomáhá, jste zlatíčka ![]()
Marcis, presne jak Renca pise, i si myslim, ze ten chlap by to poznal. Nejlepsi je o tom mluvit. Vis si myslim, ze spousta paru ma kolikrat problem v sexu, ale ani jeden to nerekne. To je pak spatne. Ja verim, ze ten tvuj to pochopi a bude se sam snazit ten tvuj blok nejak prekonat s tebou.
Viky, ja jsem tu taky desne za tohle rada.. fakt si porad rikam, jak bezva parta se tu sesla… a vis na co se tesim, az porodime a treba si zkusime pak procist ty nase zacatky na tehle diskuzi
se pak z toho poch… i pos… smichy… a nejaka zacpa bude zapomenuta
![]()
no nevím, ale nic jiného mu asi nezbyde. Někdy mám období, že jsem jak ledová pana a jidy opak. Chjo, chudák, zrovna vychytal to horší období. Věřím že to pro něj není lehké, ale pro mě taky ne. Mrknu na nějaké „sprosťárny“ třeba mě to naladí ![]()
Holky, chvilku vytírám a tady takovýhle diskuze
. To je pecka
By chlapi asi čuměli, co všechno tady řešíme …
Marcis, neboj, to nejsi vubec sama… ja jsem to same a treba si predstav, ze co tu manzel naposledy byl, tak nic neprobehlo … chape to, ale ted az prijede tak to napravim… ![]()
Market, ber to jako soking
(jsem z toho malem napsala misto „o“ U
)