Poradna duly
Jana Čurdová
uuuaaauuu - tak bodíko za 600 asi našim dvojkám nekoupím… ale vyděla jsem podobný na nějakým stánku na pouti
A na Velikonoce zase začnou stánkaři, tak vydržte!!! ![]()
HOlky tak já běžím!
Ryb, super stránky!!! ![]()
A tady je ještě jeden odkaz:
Tak ty oblečky jsou masakr. Jsou hezký i mě by se to líbilo, ale mamču by asi odvezli, kdybych jí v tomhle donesla dítě.
Já už mám kočárek taky vybraný, ale ještě jsem neobjednávala.
Carri, no ta nase diskuze je takova podezrela, no ale co se da delat ze jo
![]()
Pimpi: moc pěknej ten kočár
Mají ho i v černé? A houpe? a cena? ![]()
Já už mám vybranej taky, ale tu mou levnotu nikdo nekupuje, takže prej můžu kupovat klidně až na poslední chvíli
![]()
holky co bude řešit na jaře? když teď už máme vybraný kočárky a výbavičku? Snad nám fakt zbude jen ten sex ![]()
Ryb,ty chceš černej kočár??? to se ti v něm v létě drobek upeče ne?
zas aspoň nemusíš řešit,jestli dát kluka do červenýho… Já jsem teda chtěla takovej černo-bílej s kytkama.. ale je na nás drahej.. ![]()
Holky já taky chtěla černý, abych to pak mohla barevně dolaďovat, ale manžel prohlásil, že je to jak 2 rakvičky vedle sebe a mám po výběru… Takže bude oranžový Easy Walker Duo a mám klid…
Carri a ty už víš,co budete mít??? nějak se v tom už nevyznám,kdo ví a kdo ne.. ![]()
Carrinko. ale ten co máš vybranej je úžasnej - já se bála, že budu mít dvojičky, páč se na mě v rodině hrnou přirozenou cestou, ze všech stran a toto byl jedinej kočár, kterej se mi opravdu na dvojčata líbil..ostatní - tragédie ![]()
Ale stejně bych šla do černýho - manžel nemanžel
![]()
market128 píše:
Holky a co tohle?http://www.malvik.cz/…ova-lahvicka
![]()
![]()
no to si děláš pr…
![]()
My ještě pohlaví nevíme, ale nějak tuším, že to bude páreček nebo 2 holky… A ta oranžová je docela neutrální a je na dálku vidět
Pokud budou i ty dva další gen.UZ v pořádku (máme to stihnout do Vánoc), tak ho skočíme objednat… Chceme na něj juknout ještě jednou v prodejně a porovnat ceny… uvidím, jestli ho objednám v prodejně nebo přes net… Ale v týhle barvě se dají sehnat korbičky v bazaru, takže koupíme nový jen sporťák a na ten půlrok mi budou stačit korbičky z druhý ruky… to budou použitý v nejlepším případě přes zimu, takže nebudou tak vybledlý ![]()