Poradna duly
Jana Čurdová
Viky, ze gratulujeme… jinak vlozit to sem nejde, tak tu tabulku poslu na ten nas mail
ženský jste toho nakecaly, jsem se pěkně zapotila než jsem to dočetla…
Jen jsem se chtěla zeptat jestli vám někomu na kontrole měřili fundus?
Ahoj hokky..jsem tu jen naskok..pak se jdu věnovat přítelovi a vařit guláš poprvé v životě. Výbuch jistý.
Viky: tak že gratulujem manželovi, je šikovnej. co studuje?
A co se týče toho zamknutí naší diskuze, tak je mi to jedno. Klidně se zamčít může.
Boci guláš je jednoduchej, na tom se snad nedá nic zkazit neboj. Jsi mi s tím gulášem udělala zase chutě
a to jsem teď zpucla pulku pixly broskví.
Borisko jak jsi se ptala jestli dost piju, tak hlásím že se teda snažím, to bylo to první na co mě mudra upozorňovala i kvůli tý mojí bílkovině v moči a taky že mám hrozně koncentrovanou moč.
Ale teda moc přehled teda nemám, kolik toho za den vypiju. Asi to budu muset dělat tak že si nadělám pití ráno do petek na celý den a budu hned vědět.
Tak jsem se dočetla že bysme měli přibrat v prvním trimestru 10 procent celkového váhového přírustku za celé těhu…tak já s těma skoro 4 kg, no dobrý tak to budu važit před porodem 130kg…no hezká vyhlídka
![]()
Petru: spíš mám strach obshluhovat papiňák..Ale nějak si s přítelem poradíme..
S tím pitím.. a nebo si dělej čárky, tak jako mi je děláme důchodcům.. ![]()
Holky uz mame 400 stranek … proc me to neprekvapuje
![]()
Jo a chtela jsem se zeptat, tech co uz rodily, mely jste prodni plan? Ja teda driv o necem takovem vubec nevedela a ani ted nevim co jako by v nem melo byt… ![]()
Papiňák je v pohodě, sice teda když jsem ho obsluhovala poprvé sama tak jsem měla taky bobky ale výbuch se nekonal tak dobrý. Já teď papiňák nemám a vařím bez něj a taky to jde.
Petru 10% ???? To si děláš srandu… takže budu mít ve finále o 25kg víc
![]()
Přítel dělá doktorát na architektuře. Gratulace vyřídím a moc za ně děkuju ![]()
Filad neměla jsem ho ale ted o něm docela přemýšlím. Za prvé jsem chtěla darovat pupečníkovou krev, a jak jsem pak byla mimo po porodu tak jsem na to úplně zapoměla, takže to si tam teď napíšu. Další věc je že zvažuju epidurál tak ten si tam napíšu asi taky, taky jsem nějak zapoměla se na něj minule zeptat, přitom bych krásně stihla všechna potřebná vyšetření, odtekla mi voda a nic mi nebylo a strávila jsem tak několk hodin v porodnici a pak když se to rozjelo tak jsem si nadávala, mohla jsem si ty blbý křížový bolesti co nikam nevedli ušetřit.