Poradna duly
Jana Čurdová
Mě je fuk jestli to bude zamčený, mě tu nikdo nehledá. Teda aspoň doufám!!! No když tak o tom přemýšlím, jsem pro zamčení! ![]()
Jak dopadl guláš?
K spokojeným výsledkům gratulace! ![]()
Marcis právě že nikdy nemůžem vědět kdo sem kouká a kdo nás tady pozná a když se rozjedem jako dneska tak je to docela soda. I když jako mě to zase tak nevadí, o mě je všeobecně známý že nejsem zrovna upejpavá ![]()
Mě spíš trochu straší že jsem tady vykecla takový ty věci o mý neschopence a tak, tak aby si to tady nečetl někdo ze socky…ale to už je asi hodně přitažený za vlasy že jo?
No já bych to pro jistotu fakt zamkla i jsem v pondělí vymazala všechny fotky co jsem sem kdy dala…jako v gaťatech a s vyšpuleným pupkem mne nemusí vidět každej a náhoda je blbec
jinak mám ocit, že to co cítím už 14 dní jsou fakt pohyby
to je úplně neuvěřitelnej pocit, ani popsat to nejde ![]()
Myslím, že nikod se ještě nevyjádřil proti zamčení, že? Tak jdem do toho?
Jahů děkuju, taky jsem ráda. Dneska máme s drahou polovičkou fakt super den ![]()
tak teď jsem dokoukala film Všichni moji blízcí a teda takhle jsem už dlouho nebrečela úúúžasnej film
Já jdu na ně až v átek. To pondělí se mi nehodilo, dnes taky ne, zítra mají AMC, tak až v pátek.
Jahůdka píše:
Já jdu na ně až v átek. To pondělí se mi nehodilo, dnes taky ne, zítra mají AMC, tak až v pátek.
Tak budu držet palce ![]()
Holky poprosila bych jahůdku aby to zamčení zařídila, přece jenom s tím má zkušenost. Já vůbec netuším jak se to dělá. Co vy na to? A hlavně Jahůdka?