Poradna duly
Jana Čurdová
PAPAYO, já se na něj mrknu u nás v jednom velkým obchodu s dětským zbožím. Poptám se a řeknu.
no já mám termín 23.4. a v pondělí jsem se dozvěděla,že to bude klučík, já to ale už psychicky věděla … kdyby se mě neptal doktor jestli to chci od něj vědět, tak bych se ho ani neptala jak jsem byla mimo z malého a vnitřně přesvědčená,že je to ON
, ale příbuzná je o dva týdny napřed a ještě to neví a čekájí na velký UTZ
taky se bojím zatím kupovat kočárek, abychom něco nezakřikli … taky bych to viděla až po novém doce v průběhu ledna … pokud bude vše ok (píšu to pořád,abych něco nezakřikla)
Já su ze všech těh kočárků jelen už teď. Asi pak budu muset někam vyrazit a osahat si je..Ale na to je ještě moc brzo.
Chci hlavně velkou korbičku..
hele diskuze se dá zamknout ??? To jsem nevěděla, to je dobrý
No co jsem na netu četla, tak všude mají dodací termín do 14 dnů. Tak mi nezbývá než doufat. 100% ho objednám přes internet. Brácha takhle objednával kočár a v pohodě mu dorazil. Takže o tom nemám žádné pochybnosti.
Holky už se nemůžu dočkat příštío týdne na ten UTZ. Dokonce sebou vezmu i manžu, aby se podíval, co splodil. To už by mi třeba taky mohli říct to pohlaví, ale vzhledem k tomu, že cítím, že to bude holka, tak tam asi nic neuvidí
![]()
tak dámy,já jedu do dvora k babičce (budoucí prababičce):-D vrátím se večer,tak toho moc nepište.. kdo to má pak dočítat
tak papa ![]()
Pimpi - čekáme tu na holčičku jakop na smilování. Zatím samí kluci
Pimpi já vím, že to na netu píšou, taky jsem tam volala (do dvou kamenných obchodů) Říkali to co už jsem psala, ale asi to není všude stejné, spíš podle zásob nebo podle toho z jakého velkoskladu odebírají zbz. Jahůdko, odkud jsi? Můžeš mi napsat kde je ten obchod? Jestli ho tam mají, pojedu klidně kraj světa. Možná schýzuju, ale já prostě jinej nechci.
Teď jsem mrkla do listopadu 09 a mají tam taky převahu chlapečků (11) holčiček (9) Tak jsem zvědavá na nás.
ahoj holky, tak jsem ještě přemýšlela nad Petruš - hlídáš si pitný režim, vypiješ každý den min. 3 litry,příp. kávu nepočítaje?, normálně by stačily 2, ale u tebe raději 3 ![]()
jo a to zamčení by nemuselo být špatné
možná můžeme dát hlasovat, ne?