Květen 2010

Napsat příspěvek
Velikost písma:
9223
18.11.09 13:32

chjo.. kdo teda už ví,co bude mít??? a je tady někdo,kdo má rodit nějak na začátku měsíce a neví ještě co bude mít,nebo jsem sama?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1317
18.11.09 13:32

Ry, koukni na tyhle stránky. Je za necelej 8.000,– Kč což je pro mě přijatelná cena.

http://www.svetkocarku.cz/…-zeleny.html

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10773
18.11.09 13:34

PIMPI, já chci zelený Espiro GTX, ale objednávat ho tedy nemíním tak brzy. Snad ho v březnu seženu a nebo vyrukujou s něčím novým. Teď jsem ještě nekoupila vůbec nic.
 http://www.baby-centrum.cz/…iro-gtx.html?…

Příspěvek upraven 18.11.09 v 13:36

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20296
kocunka píše:
chjo.. kdo teda už ví,co bude mít??? a je tady někdo,kdo má rodit nějak na začátku měsíce a neví ještě co bude mít,nebo jsem sama?

Já to nevím a TP mám 30.4. :wink:
Prej mi to řeknou na UTZ ve 21.týdnu :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9223

Pimpi,je k němu sedačka? nebo jde na něj vůbec?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10911
18.11.09 13:35
kocunka píše:
chjo.. kdo teda už ví,co bude mít??? a je tady někdo,kdo má rodit nějak na začátku měsíce a neví ještě co bude mít,nebo jsem sama?

Kocunko buď v klidu já mám rodit na konci dubna a taky ještě nevím :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5394
18.11.09 13:35

Pimpi. Ten vypadá fakt dobře a je za rozumný prachy..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10872
18.11.09 13:36

Jsme si do seznámku mohly psát, jestli už víme, co to bude … budeme mít aspoň přehled, jestli vyhrávají holky nebo klucí :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20296
18.11.09 13:38

Carrinko: já teď na ten tvůůj kočár koukala znovu a on je krásnej ve všech těch barvách totiž :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9223
18.11.09 13:38

Viky,tak to se mi ulevilo :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1317
18.11.09 13:39

Chtěla jsem bez sedačky, protože sedačku už doma mám a zároveň jsem nechtěla golfky, protože je příští rok ještě nevyužiju.

Já ho budu taky objednávat až těsně před mateřskou. Zatím ho nemám kam dát a hlavně je ještě čas. Třeba si to do tý doby ještě tisíckrát rozmyslím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10872
18.11.09 13:39

Holky já loni sehnala švagrový kočár (sporťák s korbičkou) v Linci na blešáku za 80Eur… úplně nový, ještě byl zabalený do originální folie… Znám spostu holek z Vyšáku a Frymburka, který tam jezdí každou neděli, nakupojí hromady oblečení a věcí a pak to za několikanásobek prodávají na MMB… Taky se tam chci vydat, jenže teď je ještě brzo a nevím, jaký bude počasí na začátku roku, kdy se už nebudu tolik bát nakupovat :-?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3226
18.11.09 13:52

Teda ženy, mě z vás mrskne :lol: :lol: :lol: škoda, že jsem tu nebyla tak o dvě hoďky dřív, fakt!

Marcis - v klidu, nepřemáhej se, ale mysli na pohodu u rodinného krbu a na to, že zkušennost získáš nejrychleji praxí. Ale bacha na oči, uši, nos a krk bych teda nedoporučovala taky, páč bys ho mohla :poblion: (já teda určitě)
Manžel má načteno, takže ví, že pokud je těhu fyziologické tak sexování nevadí… no takže minimálně 2× týdně! Jenže tak nějak si to moc neužívám… orgáč jsem neměla přesně 3 měsíce :oops: :-(
Jo a jsem 100% pro zamčení diskuse!!! Teď se na mě prosím nikdo kdo nepíšete, ale jen sledujete nezlobte. Ale květinky - osobně vím o pár lidech co jen načuhují a nevidím v tom smysl.

Kocu - kočárek boží!!!

Pimpi - máš vybraný ten samý kočár co chci já!!! Je to to Espiro gtx co tady o něm furt melu. Prosím tě byla sis ho někde osahat? Já byla v Liberci, ale neměli ho na skladě a já to jen tak koupit prostě nechci. Taky chci zelený, ale v tom obchodě co jsem byla mi říkali, že zelenýchje vážně nedostatek a že oni už tuhle barvu neobědnávají. Ale jinde normálně objednat jde. Taky říkali, že je možné, že Espiro v lednu vyjede s novým desingem, takže já čekám na ten leden a pak jdu do něj!

Ryb - jako ty bodyna s tatínkovo ďáblíkem a mamčiným vampírkem jsou doooost dobrýýýý. Asi pořídim, ale jinak nic jiného, páč by mě to zruinovalo. Hele dokážete si představit třeba babičku jak dává malímu pít z tý pirátský lahvičky? Já teda ne. Byla bych v trestu dokud by to dítě nezačalo chodit na vysokou, aby se babi ujistila, že to na něm nezanechalo následky. :lol:

Filad - já věděla, že jsi hustá, se mi to dnes opět potvrdilo :lol:

Jinak Matyáš (od kámošky) začal trojčit, takže jsme jeli ven a objeli půlku Český Lípy (pracovní doba jako pes) Doufám, že mě nikdo neviděl… nebo mě teď nečte, že? Ale je to sladkej klučík, vytuhnul za první zatáčkou a bylo po pláči.
Jo a mám to ťukadlo!!! Doma hned vyzkouším :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3226
18.11.09 13:54

Jahůdka, Pimpi - kámošky, bacha na to, na Espiro pasuje pouze sedačka Espiro… ptala jsem se. A čekací doba bývá na dodání i 3 měsíce. Mě taky docela vylekali, ale je faktm, že jsem se ptala ve 4 obchodech a nikde ho na skladě prostě neměli! :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3226
18.11.09 13:55

No jen mrkněte na nás… jen v naší diskuzi ho chceme 3. Je prej na dračku, páč je levnej, dobrej a vydrží.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí