Poradna duly
Jana Čurdová
chjo.. kdo teda už ví,co bude mít??? a je tady někdo,kdo má rodit nějak na začátku měsíce a neví ještě co bude mít,nebo jsem sama?
Ry, koukni na tyhle stránky. Je za necelej 8.000,– Kč což je pro mě přijatelná cena.
PIMPI, já chci zelený Espiro GTX, ale objednávat ho tedy nemíním tak brzy. Snad ho v březnu seženu a nebo vyrukujou s něčím novým. Teď jsem ještě nekoupila vůbec nic.
http://www.baby-centrum.cz/…iro-gtx.html?…
Příspěvek upraven 18.11.09 v 13:36
kocunka píše:
chjo.. kdo teda už ví,co bude mít??? a je tady někdo,kdo má rodit nějak na začátku měsíce a neví ještě co bude mít,nebo jsem sama?
Já to nevím a TP mám 30.4. ![]()
Prej mi to řeknou na UTZ ve 21.týdnu ![]()
kocunka píše:
Kocunko buď v klidu já mám rodit na konci dubna a taky ještě nevím ![]()
Jsme si do seznámku mohly psát, jestli už víme, co to bude … budeme mít aspoň přehled, jestli vyhrávají holky nebo klucí ![]()
Carrinko: já teď na ten tvůůj kočár koukala znovu a on je krásnej ve všech těch barvách totiž
![]()
Chtěla jsem bez sedačky, protože sedačku už doma mám a zároveň jsem nechtěla golfky, protože je příští rok ještě nevyužiju.
Já ho budu taky objednávat až těsně před mateřskou. Zatím ho nemám kam dát a hlavně je ještě čas. Třeba si to do tý doby ještě tisíckrát rozmyslím.
Holky já loni sehnala švagrový kočár (sporťák s korbičkou) v Linci na blešáku za 80Eur… úplně nový, ještě byl zabalený do originální folie… Znám spostu holek z Vyšáku a Frymburka, který tam jezdí každou neděli, nakupojí hromady oblečení a věcí a pak to za několikanásobek prodávají na MMB… Taky se tam chci vydat, jenže teď je ještě brzo a nevím, jaký bude počasí na začátku roku, kdy se už nebudu tolik bát nakupovat ![]()
Teda ženy, mě z vás mrskne
škoda, že jsem tu nebyla tak o dvě hoďky dřív, fakt!
Marcis - v klidu, nepřemáhej se, ale mysli na pohodu u rodinného krbu a na to, že zkušennost získáš nejrychleji praxí. Ale bacha na oči, uši, nos a krk bych teda nedoporučovala taky, páč bys ho mohla
(já teda určitě)
Manžel má načteno, takže ví, že pokud je těhu fyziologické tak sexování nevadí… no takže minimálně 2× týdně! Jenže tak nějak si to moc neužívám… orgáč jsem neměla přesně 3 měsíce
![]()
Jo a jsem 100% pro zamčení diskuse!!! Teď se na mě prosím nikdo kdo nepíšete, ale jen sledujete nezlobte. Ale květinky - osobně vím o pár lidech co jen načuhují a nevidím v tom smysl.
Kocu - kočárek boží!!!
Pimpi - máš vybraný ten samý kočár co chci já!!! Je to to Espiro gtx co tady o něm furt melu. Prosím tě byla sis ho někde osahat? Já byla v Liberci, ale neměli ho na skladě a já to jen tak koupit prostě nechci. Taky chci zelený, ale v tom obchodě co jsem byla mi říkali, že zelenýchje vážně nedostatek a že oni už tuhle barvu neobědnávají. Ale jinde normálně objednat jde. Taky říkali, že je možné, že Espiro v lednu vyjede s novým desingem, takže já čekám na ten leden a pak jdu do něj!
Ryb - jako ty bodyna s tatínkovo ďáblíkem a mamčiným vampírkem jsou doooost dobrýýýý. Asi pořídim, ale jinak nic jiného, páč by mě to zruinovalo. Hele dokážete si představit třeba babičku jak dává malímu pít z tý pirátský lahvičky? Já teda ne. Byla bych v trestu dokud by to dítě nezačalo chodit na vysokou, aby se babi ujistila, že to na něm nezanechalo následky. ![]()
Filad - já věděla, že jsi hustá, se mi to dnes opět potvrdilo ![]()
Jinak Matyáš (od kámošky) začal trojčit, takže jsme jeli ven a objeli půlku Český Lípy (pracovní doba jako pes) Doufám, že mě nikdo neviděl… nebo mě teď nečte, že? Ale je to sladkej klučík, vytuhnul za první zatáčkou a bylo po pláči.
Jo a mám to ťukadlo!!! Doma hned vyzkouším ![]()
Jahůdka, Pimpi - kámošky, bacha na to, na Espiro pasuje pouze sedačka Espiro… ptala jsem se. A čekací doba bývá na dodání i 3 měsíce. Mě taky docela vylekali, ale je faktm, že jsem se ptala ve 4 obchodech a nikde ho na skladě prostě neměli! ![]()
No jen mrkněte na nás… jen v naší diskuzi ho chceme 3. Je prej na dračku, páč je levnej, dobrej a vydrží.