Poradna duly
Jana Čurdová
Tak snad to zvládnem:-)
Filad: já teda nerodila, ale ségra jo a plán měla. A při dalším porodu to chce ještě víc vymakat.
Nic jdu na to. Držte mi pěsti..páá
Jo aha, takze to je neco jako vypsana prani rodicky? Tak to v tom pripade bych si tam napsala, ze chci prilozit broucka jeste za cerstva na brisko… pokud bude v poradku, ze by manza mohl (pokud by chtel) prestrihnout snuru, take darovat tu pupecnikovou krev, ja epidural mela, ale vubec mi nezabral… od podani do konce to bylo cca 90 minut, ale nic, tak nevim, jestli do nej jit nebo ne… klystyr chci rozhodne, nic to neni a clovek nemusi mit pak pocit, ze by se mu mohla stat „nehoda“ je to pak uleva pri tom tlaceni, ze se na to nemusi myslet, ja vim, ze bych totiz pak pri tlaceni mela blok v sobe… no a taky moznost fotit v prubehu porodu …
Kobli, tak at gulas dobre dopadne ![]()
ja taky nedelam v papinaku, ale nijak mi to ani moc neva… sice to dele trva, ale v poho
Jo Filad přesně jsou to sepsaná přání rodičky, s tím prťousem na bříško hned po porodu, to chci taky.
Mě Adámka hned odnesli na ošetření, sice ho asi za tři minutky přinesly zpátky ale už zabalenýho a hned mi ho dali k prsu. Tu šňůru tak na to se zeptám manži jestli by chtěl.
Peti, mne malou prave presne takhle taky odnesli s tim, ze jeste sel manzel a teprve tam fotil…
Jj my to tak měli taky…přitom nechápu jak to že některým žesnkým to mimi na pupek hodily a mě ne. Četla jsem to na netu o HK porodnici že jak komu, tak jestli to ty holky měli v porodním plánu nebo co?
Viktorie píše:
hele diskuze se dá zamknout ??? To jsem nevěděla, to je dobrý
VIKU, dá. My jí (červen 2007)taky nechali zamknout, aby nám tam nikdo jiný nelezl. Řeší se to přes admina.
Papaya píše:
Pimpi - čekáme tu na holčičku jakop na smilování. Zatím samí kluciPimpi já vím, že to na netu píšou, taky jsem tam volala (do dvou kamenných obchodů) Říkali to co už jsem psala, ale asi to není všude stejné, spíš podle zásob nebo podle toho z jakého velkoskladu odebírají zbz. Jahůdko, odkud jsi? Můžeš mi napsat kde je ten obchod? Jestli ho tam mají, pojedu klidně kraj světa. Možná schýzuju, ale já prostě jinej nechci.
Jsem z Pardubic.
filad píše:
Zeny ja jsem taky pro, ale na druhou stranu co kdyz jeste k nam bude nekdo chtit se pridat? Preci jen i holky ted prisly celkem pozde
To není problém. Oni mají odkaz na správce naší skupiny a ten se může rozhodnout o přijetí či odepření přístupu.
Jahud ja prave myslela, kdyz bude uplne nekdo novy, tak mozna nebude vedet jak na to vis… ale ona ta pravdepodobnost, ze by jeste nekdo prisel je mala… akorat holky co se k nam hlasily, ale bohuzel uz s nami nekecaji, mozna proto, ze se jim zdalo, ze nezapadnou do jiz rozbehle diskuze…
FILAD, na těch klukách a holkách pracuji. Vložím to tam až večer po tancování.
FILAD, k nám snad došli holky až po porodu. Záleží asi na člověku.
Dnes jsem to v práci nestihla. Zatím to tajím, tak nechci, aby se začalo šuškat dřív v okolí, než to řeknu šéfovi, tak emimino sleduji skrytě od kolegů. ![]()
Teď musím vařit, hrát si a v osm jdu relaxovat, tak pak se na to vrhnu.