Poradna duly
Jana Čurdová
Tak mám na vás čas. Manželovi nedošlo, že je středa a ještě nedorazil domů. Takže dnes mám smůlu.
Ale zase tu budu s vámi.
Hoooolky pomooooc uz zase ten zasraty zaludek se ozyva… neeee ja uz neciiiiii
A já letos nepeču, protože nemáme ještě troubu
Ale asi pomůžu mamce a ona mi za to něco domů dá. Ale já to stejně nejím ![]()
Dej si něco nezdravího… já to tak řešila, když už se pozvracet, tak z pořádnýho „žrádýlka“ !!!
Nám zase trouba nefunguje… už 6 týdnů čekáme na opraváře, který objednal nový termostat… už ho má doma, ale nemá se k tomu, ho dojít nainstalovat… zítra objednám někoho jinýho… jsem normálně naštvaná, když jsem si na něho vzpomněla
ja pocitala s tim pecenim tak 14 dni pred vanoci…ono clovek nema moc casu, ten vikend tak uleti…a kdy budu nakupovat darky, stromecek a tak, achjo…ani se moc netesim, budou to nase prvni vanoce v UK, vzdy jse byli nekde jinde, treba v CR…
carrie- kocarek vypada super, hned bych si ho koupila tez, ale do toho druheho bych musela dat asi manzela…myslim, ze by se mu to i libilo nechat se vozit, krmit a tak… ![]()
filad, me je zle nastesti uz jen rano a vecer jim jen same nezdrave jidla, z tech mi spatne neni a jako bonus mam to, ze se rano krasne vys..u
ted jsem snedla celou pizzu a to jsem do sebe vzdy dostala jen tak tretinu a zbytrek snedl manzel…dnes se shanel marne…jsem prasatko ![]()
Tak malý už leží v postýlce tak snad bude klid..
Dneska byl ale abnormálně hodný..divné.. Takového ho neznám ![]()
Ahoj holky,
gratuluju všem ke kontrolám a rozpoznaným pohlavím, postupně se snažím dočítat těch 25 stran (už jsem u oblíkání panenky na 390 té stránce ) ![]()