Poradna duly
Jana Čurdová
Dobré dopoledne, ženy se nemůžeme rozhodnout že
Tak s dovolením přiložím i svůj názor. V podstatě je mi to jedno pokud to bude odemčené, budu si dávat pozor co píšu, o kom píšu, s intimníma záležitostma nebudu nikoho unavovat a fotku kterou vložím po týdnu smažu…fakt ňama problema.
Pokud bude diskuze uzamčená budu dělat opak, taky ňama problema..........tomu se říká hodit rozhodování na ostatní
..taky vás mám ráda.
A já znovu napíšu, že mi je to šumák…obě rozhodnutí má své pro a proti
![]()
Já už se do soboty holky asi nevyspím, v noci mě napadají ty nejhorší scénáře, jak omdlíváme všichni a padáme…no nervičky pracujou
![]()
Příspěvek upraven 19.11.09 v 10:57
ja po SZ od Pap … jsem tedy take pro - tedy:
PRO - 4
PROTI - 0
COKOLIV - 1
Příspěvek upraven 19.11.09 v 11:00
Žížo - taky mi to přijde takový duplicitní. ![]()
Můj názor znáte, ale kvůli tomu za vámi nepřestanu chodit.
Filad - parádní dárky, to se bude Martince líbit
Včera jsem zrovna četla básničky co se říkají,když se děti učí zavazovat tkaničky ![]()
Já jsem vymyslela dárek pro manžu… má kožený Džejárovský křeslo ke stolu s počem, ale už s ním vystudoval 5 let vejšku a podle toho taky vypadá a já mám v kancelái super židli… taky takový křeslo, ale z jinýho martoše a teď jsem měla schůzku s naším nákupším a on je bude objednávat do kanceláří a vychází mu to 1 židle za litr
což je fakt super cena a ještě to sem dovezou. Tákžééé
jupííí
Filad jestli se mám řiklonit na jednu stranu ( protože když každá napíšeme že je nám to fuk, tak se k ničemu nedobereme ) tak si napiš PRO - 3
já mám pro manžela svetr, koupím parfém, trenýrky a ještě uvidím,jestli něco přihodím … mami lykrové kalhoty a noční košili a kvalitní šampon na vlasy, sestře mikinu,nevlastní dceři tričko, jinak už nic řešit letos asi nebudu, možná přikoupím lístky na festival, no uvidíme …
zas nechci moc utrácet, chceme koupit televizi, dvě nám odešly … ![]()
ahojky holky,tak k tý sz.. je vás většina pro zamknutí a já proti taky nic nemám…
můj názor…
Vy jste takový šikulky, jak už máte skoro jasno v těch dárcích. Já musím počkat, zda mi na začátku prosince vrátí dlužníci korunky a podle toho se až uvidí .....
PRO - Papaya, Boriska, Viktorie, Jahůdka, Filad, Renet, Sluní
PROTI - Žíža, Pimpi,
Šumák - Rybka, Silvik,
Tak dala bych tomu ještě pár dní… já nevim třeba do příštího týdne a pak se vyjádříme ještě jednou a bude to. Žížo - berunko, nezlob se!
ZAMKNUTI/NEZAMKNUTI DISKUZE
PRO - 9
PROTI - 1
COKOLIV - 1
Příspěvek upraven 19.11.09 v 11:06