Poradna duly
Jana Čurdová
Ryb: Dnes mi přišlo… Vaše bříško 105. den těhotenství
co Tobě?
Viktorie píše:
Ryb: Dnes mi přišlo… Vaše bříško 105. den těhotenstvíco Tobě?
já jsem 104. den ![]()
Ryb tak nemám, to co Ti přišlo dnes mi přišlo včera, jsem o den napřed
ajooo už to chápu, ty to máš sice 15.týden ale od početí…já jsem 17. dle menstruace…nebo ne?
já mám v těch týdnech furt bordel…navíc mi to sedí jak dle menstruace, tak dle ultrazvuku..prostě to mám přesně..tak se v tom motám..
Příspěvek upraven 19.11.09 v 11:40
Tak mám psát adminovi nebo ne? At vím a hned diskuzi nechám zamknout…
Jo a mám dárek pro rodiče práve jim dělám kalendář z fotkama prcka.. ![]()
vitej nová mamino ![]()
ta farma je krásná ![]()
a já dneska mám : Vase miminko muze byt dlouhe az 16 cm a vazit pres 120 g. Stale ale jeho telicko nema podkozni tukovy polstar; tuk se zacne ukladat az ve tretim trimestru. ![]()
Čágo Lesko… za pět dvanáct
I když nový holky budeme brát vždycky. Vítej mezi námi, nediv se, pár z nás je postiženo těhu demencí … a bacha je to vysoce infekční a vyléčit to jde zhruba za 9 měsíců ![]()
Renet - to je fofr, jako klíďo to zamkni, ale musíš pak všem poslat přístup. Všem co jsou v tabulce! I Obláčkovi a Nettie a tak. A pravidla k tomu nějaký jsou?
Rybko - v klidu slečno
Ty voe, ale už jen dva dny co? ![]()
Jako ty bordury jsou boří, taky jsem přemýšlela buď o postavičkách z večerníčků nebo o zvířátkách (ať si o tom můžeme povídat než půjdeme spinkat
jdu se na ty bordury mrknout.
Tak já mám pro rosiče už kalendáře A3 doma. Pro malou Lego, knížku, jídelní porcelánový set s krtečkem, čepici, rukavice, ponožky. Tak ještě dokoupím nějaké hračky a je to. Manžela mám vymyšleného, jen zajít do města.
Holký jak se tam zaregistruju na té rodině, aby mi taky chodilo info. Pleas.