Poradna duly
Jana Čurdová
A nezkoušeli jste to kouzlo s prstýnkem. My jsme to s mamkou zkoušeli na všech příbuzných a všem ty děti přesně vyšli. A mě to právě ukázalo holčičku, tak tomu pořád věřím.
Jako teda ono je docela dobrý si na tu pipku přes břicho nevidět, ona to už pak není ta pipinka ale pěkná buchta ![]()
Petrucha - no mi už jsme dohodnutý, že to manža vezme na sebe ![]()
tak jebáků mám hromadu jak na obličeji,tak na prsou a hlavně na zádech…
a mám hrozně chlupatý břicho ![]()
Petruš - ty jsi jantárek
tady chcípám (jsem si vzpoměla na tu písničku Bobr od Děda Mládek Ilegal Band)
Já teď musím na chvíli zmizet od PC, ale pak vám napíšu podrobný návod. Fakt doporučuju to vyzkoušet třeba na mamče nebo taťkovi a pak na manželovi a na sobě.
Teda holky,
vy vůbec neberete ohledy na stávající matky v očekávání
Kdo má ty stránky dočítat s 14měsíčním děckem u nohy?
![]()
S tím zamknutím jsem to už psala: jsem taky pro, i když bych ještě chvíli počkala… No ale pokud to má být hned, tak lepší než nikdy.
jooo, chlupy mi rostou 2× rychleji!! No možná i 3×! A s prstýnkem mě vyšlo že to bude kluk a pak 2 holky, takjsem zvědavá. dělala mi to paní co o sobě tvrdí že se neplete:-) fakt jsem zvědavá.
Utrhneš si vlas, pověsíš na nej prstýnek a zavěsíš nad dlaň nebo břicho. A on se ti začne houpat. Buď dokola= kluk nebo dělá takovou houpačku= holka ![]()
Ahojky Nettie - mazec viď? Tady to žije… koukala jsem na ostatní měsíce a oni maj před porodem napsáno to co mi teď
Jsme báby ukecaný.
Kocu -
chlupatý břicho
Jako jinak klid, já taky včera málem ucpala odpad.
Jo tak na břiše vlastně mám taky tři chlupy, hned pod pupíkem ![]()
No bedari jako mám taky v pohode..vypadam jak starší segra svého syna
Petro ani neříkej jak si vzpomenu na to holení
no mazec to bude zas srandy..jak jsem si tam neviděla a ohmatem a zrcadlem..No to jako bude už setěším..pak mě vše kousalo protože jsem s špatně oholila…:D No bude sranda ![]()
Moje nervy, člověk si skočí na oběd a osm stránek !!!
K tomu zamčení - ono to asi vypadalo jako že jsem proti, ale mě se zamčení vůbec nedotkne - o mě nejde, pouze jsem zvyklá rozhodnutí probrat ze všech stran.
Tak to prosím neberte zle.
A k té schizofrennosti - nemyslela jsem udržovat dvě diskuse - jenom hodit třeba tu tabulku (ideálně možná externí odkaz na tabulku) a info, že pokud se bude chtít někdo připojit, tak co má udělat?