Květen 2010

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1317
19.11.09 14:34

Zkusím se dneska mrknout do toho krámku a pak budu referovat.
Dneska už mám padla, tak pádím domů.
Jestli mě manžel ještě pustí na net, tak se večer ozvu.
Dneska budu muset něco ukuchtit - pravděpodobně kuřecí řízek s brkaší a okurkový salát. Už teď se na to děsně těším, tak se zatím mějte.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5394
19.11.09 14:36

Ahojky holky. Všechny moc zdravíme:-)Nemám Vás zatím dočetný, ale napravím to.
Hlásím,že jsem zpět z kontroly a jmse v pořádku. Mimčo zase povyrostlo..jen jsem se kráva zapomněla zeptat kolik měří..ach jo..jsme to s doktorkou zapovídaly..Ale viděla jsem všechno. Krásně se tam hemží, nožičkama kope a ručičky si dává před pusu. A srdíčko bije jak o závod. Bylo to krásný! :srdce: :-) Fotku zatím nemám, nechám si ji udělat příště(to jest 8.12.)-tímto dnem my i končí neschopenka, takže od 9. nástup do hokny.
Jo a co je hlavní, tak mi stanovila dle UZ TP na 9.6. Takže mezi Vás nepatřím..ale vy mě nevyženete, že ne? :?:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10911
19.11.09 14:36
Pimpi píše:Dneska budu muset něco ukuchtit - pravděpodobně kuřecí řízek s brkaší a okurkový salát. Už teď se na to děsně těším, tak se zatím mějte.

proč…já se ptám proč… :zed: :zed: mám vždycky chuť na to co sem napíšete

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5394
19.11.09 14:38

Omlouvám se za hrubku ( mi končí neschopenka). nechápu, jak jsem to mohla napsat. :roll: 8-o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10911
19.11.09 14:38

Koblo :kytka: :kytka: :kytka: :kytka: :kytka: moc gratuluju :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9223
19.11.09 14:40

Kobli,veliká gratulace.. neboj,nevyženeme tě.. :-)
Viky,taky na to mám vždycky chuť… :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1319
19.11.09 14:45

Kobli, gratulace!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3226
19.11.09 14:50

Ahojky,
Boci - gratuluju k super zprávám, k čilýmu miminku a k TP :kytka: :dance:

Jo a zkoušela jsem prstýnek, na vlase… jednou (poprvé) kolečko a pak samý čárky. Takže vim, že nic nevim. Jsem grogy, takže se zase na chvíli loučím. Jo a když budeme muset mít novej název tak asi budem Květňátka 2010 + Kobla :lol: :lol: Nééé neboj mi tě nedáme… tak si rozmyslete ty Květňátka.

pa :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12300
19.11.09 14:51

Já chci taky řízek a nejlépe jak tady někdo ráno psal s bramborovým salátem…já chci a chci a dupnu si

a je mi to houno platný že jo.....

Koblo gratulace a neboj mi tě furt chcem i s hrubkama…mi povídej, já už jsem nějakej pátek ze školy a píšu jak no…fuj to slovo já nevypustím ani z pusy :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9819
19.11.09 14:51

tak řízek s kaší, mňaaaaaam

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9819
19.11.09 14:53

Koblo, super :palec:
Inak, odkedy som v ČR, tak zabúdam po slovensky. A to som vždy hovorila tak spisovne a i gramatika v poho, no teraz… fuj, hanbím sa!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1319
19.11.09 15:02

Holky, já jsem tragéd, já doma nemam jedinej prstýnek :lol: . Tak holt si asi počkám na ultrazvuk za dva týdny :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5394
19.11.09 15:06

Všem moc děkuju za gratulace. :hug:

Ještě teda nebyla vidět nosní kůstka, ale prej je ještě brzo. Dle UZ 11.tt. Tak prej až za tři týdny při další kontrole.

Viky: tobě opožděně taky moc gratuluju. :kytka: Dočítám 20
stran, tak se dozvídám různý věci postupně..
Ohledně toho zamčení jsem pro. Nemám s tím problém.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10911
19.11.09 15:07

ty jo ten ksicht nejde ničím zamazat chjo…mám depku, vypadám jak :roll: :roll: sakra se musím dát nějak do kupky, nějak jsem to zanedbala to dbání o sebe poslední dobou…vytahaný tepláky, vlasy v culíku atd. tak takhle by to teda nešlo…by si ten můj holoubek asi brzo našel jinou holubičku :lol: :lol: a já bych jí musela utoit jako krysu, vyškrábat ji oči :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5394
19.11.09 15:11

Viky: nemusíš mít depku..jsem na tom velmi podobně..pleť mám jako puberťák a na teplákách fleky (od jídla..jak jinak :mrgreen: )

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí