Poradna duly
Jana Čurdová
No, ona mi přiložila prstýnek na dlaň a jak ho zvedla začal se houpat dokolečka. takže první dítě bude kluk,pak to položila a když ho zvedla začal dělat takovou čárku, takže druhá bude holka a když to udělala potřetí tak zase holka. A když to udělala počtvrté prstýnek zůstal nehybný. A když jsme to zopakovaly za 5 minut, bylo to to samé. Zdenkovi to udělala úplně stejně. A pak to dělala i lidem co už děti mají. A počítají se do toho i nenarozené, jako potraty.
HOLKY, ohledně toho zamčení. Tam se musí vytvořit nová skupina. Mě měli Červen 2007 a po zamčení jsme přešli na Červňátka 2007.
Jahůdko já bych nominovala tebe…teda jestli se ti do toho chce. Aby to jako nevypadalo že na tebe házím všechno zařizování a tak.
Tak holky u nás se to dělá tak, že se dá prstýnek na nit a pak se položí na ruku a když se to točí dokolo, tak je to holka a když se to jen kynklá ze strany na stranu, tak je to kluk. A je to přesně jak říká Marci, že jsou tam vidět i potraty. Je vidět, že jiný kraj jiný mrav. Ale funguje to. ![]()
Pimpi,tak u vás je to obráceně.. tak to by mi ten můj cejtěnej kluk vyšel ![]()
NO nevím, tak to zkus vyzkoušet na někom, kdo už nějaký děti má,a by sis to ověřila. U nás se říká - kolečko jako dírka a čárka jako pindík ![]()
Tak holky já to zkoušela se dvěma prstýnkama s vlasem i na nit a pokaždý mi vyšlo něco jinýho…tak jsem z toho jelen
takže to nechám na tom ultrazvuku ![]()
Já nevím, ale všem v mém okolí to vyšlo vždy stejně. Tak uvidíš, co ti řekne ultrazvuk.
Hele holky mám dotat. Existují nějaké kalhoty, ale ne klasicky těhotenské s břichem, ale volnější v pase, abych mohla v práci sedět u PC. Jo a upozorňuji, že jsem zvyklá chodit v džínách, takže by mi pomohlo něco podobného. Myslíte, že když vlezu do krámu s těhu oblečení, tak mi poradí?
PETRU, klidně to udělám, ale abych to někomu neurvala z pod ruky. ![]()
Ahoj holky,
jestli je ještě aktuální rozhodování o zamčení diskuze, tak jsem PRO, at to tady muzeme poradne rozjet!!! ![]()
Teeeda, ale docitat vas, to je fakt fuska ![]()
Pimpi existují těhu rifle které nemají ten návlek na břicho ale jen našité takové vsuvky z gumy v pase, jsou to takový jako hodně bokovky…prodávají to hodně na mimibazaru z nextu. Vypadají hodně dobře ale já že nejsem zvyklá na bokovky tak jsem to na sobě nesnesla.