Květen 2010

Napsat příspěvek
Velikost písma:
10911
19.11.09 13:09

Tak já mám vnitřní pocit na kluka a to jsem chtěla vždycky holku…tak jsem zvědavá :-)

Jinak jsem někde četla že v těhotenství opravdu vyraší víc chloupků na břiše a po porodu postupem vypadnou :mrgreen: medvědice s chlupatýma břichama

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3226
19.11.09 13:10

Marcis - taková gorilka, trošku :lol: Ale taky mi rostou rychleji.
Dík za návod… jo a ty teda počítáš z holčičkou, když ti vyšla 2×? Nebo jak, že dle prstýnku ti vyšla holka?

Musím do tiskárny, takže vás na chvilku opouštím. A stavim se u číňanů pro nudle :wink:
Jo a myslím, že bíleček je vzhůru… už mě zase píchá a tahá na pravé straně :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9223
19.11.09 13:11

tak s tím vlasem mi teď vyšla holka,ale můj vnitřní pocit mi říká,že je o kluk (a nebo ho mám vsugerovanýho… :-D )

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3226
19.11.09 13:14

Žížo - ještě než vyrazím do té tiskárny.
Novou diskusi asi ne, ale určitě bych byla pro nějaký ten externí odkaz s tím kdo je přítomen v naší diskusi (přezdívky) a co má člověk udělat, když se k nám chce podívat nebo se k nám připojit. To jako joooo. To bude dobrý okolo porodu. Nebo jí můžem okolo porodu třeba odtajnit nebo tak, to se uvidí. Musím letět. Jsem ráda, že nejsi naštvaná… googlovačka by nám tady teda maximáááálně chyběla. Fakt moc. Pa pa :huban:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12300
19.11.09 13:16

Tak já to zkoušel a s tím prstýnkem a 1× holka 2× kluk…tak že by teda ten kluk. Žížo v pohodě, vůbec to neřeš, vypadáme snad na to že bychom si brali něco osobně nebo zle? :lol: :pankac:
Jako jasný že je nejlepší to probrat ze všech stran. A náhodou já se k tomu nápadu o té duplicitní diskuzi přikláním, prostě tam hodíme návod a info o zamčení diskuze pro nově příchozí aby nezůstali sami samotinký opuštěný…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9223
19.11.09 13:17

juuu.. tak já to zkusím ještě jednou :-D a musí to bejt kluk :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12300
19.11.09 13:24

Ještě k tomu prstýnku jestli jsem to dobře pochopila…mě ten prstýnek dělá pohyb ze strany na stranu, jakoby skoro dokolečka a nedodělá to kolečko, jestli to teda někdo pochopí jak to myslím. Tak nevím Marcis cos myslela tou houpačkou. Poprvé my to udělalo jako že rovně se to houpalo ode mě a zase ke mě. A pak dvakrát to co jsem psala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9819
19.11.09 13:28

Viki, tak to sedí, ja mám teraz chlpaté brucho, proste sú asi viac vidieť ako je to brucho vypuklé, alebo je tými hormónami? :-D
Holky, ja sa nedoatnem na predošlú stránku, napíšte mi tie triky na to pohlavie?
Ja nemám žiadny vnútorný pocit, je mi to teda jedno, ale keby som si mohla vybrať, chceli by sme dievčatko, ale všetci mi vravia, ako mi to pristane a rastie mi len to brucho, nikde ani gram naviac, že to bude chlapec, tak ja neviem :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9223
19.11.09 13:28

Petru,to mi dělalo podruhý taky…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12300
19.11.09 13:31

Silvi

Utrhneš si vlas, pověsíš na nej prstýnek a zavěsíš nad dlaň nebo břicho. A on se ti začne houpat. Buď dokola= kluk nebo dělá takovou houpačku= holka :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10773
19.11.09 13:32

SILVIK, já měla taky jenom břicho, tedy megabřicho, jinak jsem nikde nepřibrala a byla to holka. ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5601
19.11.09 13:36

Holky, už vás vidím na tom ultrazvuku - Tak maminko, bude to kluk! - Já vím, ukázal mi to prstýnek! :lol: :lol: :lol: To bude doktor koukat :lol:
No nic, musím se vyhrabat ven na procházku, pes už je netrpělivý. :roll:
Já si teda tentokrát taky vsugerovala kluka, tak nevím. Ale chtěla bych druhou holku :-?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12300
19.11.09 13:40

Nettie :palec: :lol: :lol: no třeba to někomu fakt u toho doktora ujede, to bude prča…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9223
19.11.09 13:44

tak to bude doktor asi docela koukat :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9819
19.11.09 13:44

tak mne vyšlo raz tak a potom zase tak. Podľa čínského kalendára mi vyšiel chlapec. Týmto veciam však neverím, bola som len zvedavá :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí