Poradna duly
Jana Čurdová
Rybanko nene holčička…já jsem jak beďářice byla i u Adámka a te´d taky, takže jednoznačně chlapeček…i když samozřejmě vím o pověře o ztrátě krásy u holčiček…ale nějak to fakt nefunguje ![]()
No Peťo ono je to jak u koho, ale kdyby to byla fakt holka tak skáču až do nebe.
Měla jsem pupínky tak nějak pořád, ale za poslední týden se mi to hodně zhoršilo.
no já jsem normálně jeden velkej jebák a teď skoro nic, jen jsem zas nějak moc chlupatá
![]()
a mám ted šílený chutě na maso - jen vepřové teda…já su asi jasnej kluk..fakt
jinak moje babička vždycky říkala (když jsem si stěžovala na uhry)…Verunkoo máš jebáky? To znamená, že málo jebeš
jebej víc a budeš jak modélka ![]()
Pimpi -
puberťačka bláznivá, s pěti dioptriema
Hele nesmutni… jak už jsem psala, já mám ksicht jak po náletu divokých včel.
Marcis - taky mám takovou tu krupičku a sem tam nějakej normální, ale jen na obličeji.
Petrucha - Barbucha -máš recht, moje mamka byla celé těhu nádherná, bez jediného pupínku. tak se všichni těšili na kluka a vykoukla jsem já ![]()
No holky prostě si musíme počkat na ty ultrazvuky z 20 týdne a bude jasno, teda ne asi u všech ale většina to bude vědět.
Jo a s tím jebáním to je jako fakt dobrý, u mě to platí teda úplně do písmene
![]()
Pimpi a co zácpa? Já teď do sebe zrovna liju čaj s laktulozou protože opět už pátý den nic…
Normálně já budu závislá na emiminu a laktuloze, no to je mazec
![]()
Hele damy, nekecejte, ze jste JAK pubertacky… proste pubertacky jste (ha ha vcetne me, to se nebojte) jen to jde ted videt i na pohled nooooo
Ryb, jako dobra babicka, ale co kdyz nekdo chce vyjebavat se mnou…
![]()
To je pak na coooocku
No Ryb já jsem na tom s chloupkama opačně. Na nohou se mi skoro ztratili.
Tak jsem si právě proto myslela, že to bude kluk, že mi vlastně bere mužský hormony. Nebo kecám?
filad: babička je nejvíc! ona se nikdy s ničím nepárá
je od rány i od huby ![]()
pimpi: ahá to mě nenapadlo, no každopádně jsem zvědavá no..já už teda počítám s klukem
![]()
No tak jak si tady pořád lebedím jak jako je ta pleť o.k. tak jsem si musela včera roznípat to málo co tam bylo a jsem teď jak debil
jak já to zamaskuju až půjdu do toho města to fakt nevim… hmm už vím, pytel od brambor
Tak já hlásím že chlupy mám furt stejný…ježíš to mi připomělo jak si zase budu holit pipku a nohy až bude pupek, to je vždycky komedie…manžel se válel smíchy po podlaze když mě viděl před porodem jak se snažím oholit
nakonec mě teda oholil on…
Jako já taky počítala s klukem, ale jak jsme předevčírem začli mluvit o tý Agátce tak mě to tak nahlodalo ![]()
Já úplně čumím jak měla Sluní nebo kdo to byl, ten svůj vnitřní pocit, že to bude kluk a on to fakt kluk bude. Já žádný pocit nemám, fakt nic ![]()