Květen 2010

Napsat příspěvek
Velikost písma:
12300
19.11.09 12:40

Rybanko nene holčička…já jsem jak beďářice byla i u Adámka a te´d taky, takže jednoznačně chlapeček…i když samozřejmě vím o pověře o ztrátě krásy u holčiček…ale nějak to fakt nefunguje :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1317
19.11.09 12:43

No Peťo ono je to jak u koho, ale kdyby to byla fakt holka tak skáču až do nebe.

Měla jsem pupínky tak nějak pořád, ale za poslední týden se mi to hodně zhoršilo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20296
19.11.09 12:44

no já jsem normálně jeden velkej jebák a teď skoro nic, jen jsem zas nějak moc chlupatá :lol: :lol:

a mám ted šílený chutě na maso - jen vepřové teda…já su asi jasnej kluk..fakt

jinak moje babička vždycky říkala (když jsem si stěžovala na uhry)…Verunkoo máš jebáky? To znamená, že málo jebeš :lol: :lol: jebej víc a budeš jak modélka :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3226
19.11.09 12:47

Pimpi - :lol: puberťačka bláznivá, s pěti dioptriema :-D Hele nesmutni… jak už jsem psala, já mám ksicht jak po náletu divokých včel.

Marcis - taky mám takovou tu krupičku a sem tam nějakej normální, ale jen na obličeji.

Petrucha - Barbucha -máš recht, moje mamka byla celé těhu nádherná, bez jediného pupínku. tak se všichni těšili na kluka a vykoukla jsem já :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3226
19.11.09 12:48

Rybka - :lol: :lol: :lol: babička má svatou pravdu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12300
19.11.09 12:50

No holky prostě si musíme počkat na ty ultrazvuky z 20 týdne a bude jasno, teda ne asi u všech ale většina to bude vědět.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12300
19.11.09 12:50

Jo a s tím jebáním to je jako fakt dobrý, u mě to platí teda úplně do písmene :lol: :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12300
19.11.09 12:53

Pimpi a co zácpa? Já teď do sebe zrovna liju čaj s laktulozou protože opět už pátý den nic…
Normálně já budu závislá na emiminu a laktuloze, no to je mazec :lol: :lol: :lol: :lol: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6336

Hele damy, nekecejte, ze jste JAK pubertacky… proste pubertacky jste (ha ha vcetne me, to se nebojte) jen to jde ted videt i na pohled nooooo

Ryb, jako dobra babicka, ale co kdyz nekdo chce vyjebavat se mnou… 8-o :lol: :lol: :lol:
To je pak na coooocku

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1317

No Ryb já jsem na tom s chloupkama opačně. Na nohou se mi skoro ztratili.
Tak jsem si právě proto myslela, že to bude kluk, že mi vlastně bere mužský hormony. Nebo kecám?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20296
19.11.09 12:56

filad: babička je nejvíc! ona se nikdy s ničím nepárá :mrgreen: je od rány i od huby :-D

pimpi: ahá to mě nenapadlo, no každopádně jsem zvědavá no..já už teda počítám s klukem :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10911
19.11.09 12:57

No tak jak si tady pořád lebedím jak jako je ta pleť o.k. tak jsem si musela včera roznípat to málo co tam bylo a jsem teď jak debil :roll: :roll: :oops: jak já to zamaskuju až půjdu do toho města to fakt nevim… hmm už vím, pytel od brambor

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10911
19.11.09 12:58

Holky u nás je dneska táááák krásně :-) jakpak u vás?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12300
19.11.09 12:59

Tak já hlásím že chlupy mám furt stejný…ježíš to mi připomělo jak si zase budu holit pipku a nohy až bude pupek, to je vždycky komedie…manžel se válel smíchy po podlaze když mě viděl před porodem jak se snažím oholit :pankac: nakonec mě teda oholil on…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3226
19.11.09 12:59

Jako já taky počítala s klukem, ale jak jsme předevčírem začli mluvit o tý Agátce tak mě to tak nahlodalo :nevim:

Já úplně čumím jak měla Sluní nebo kdo to byl, ten svůj vnitřní pocit, že to bude kluk a on to fakt kluk bude. Já žádný pocit nemám, fakt nic :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí