Květen 2010

Napsat příspěvek
Velikost písma:
7864
19.11.09 15:12

Čau holky a děkuji za přivítání...........jojo, jak jste psaly, že se tu napíše o uzamčení diskuze, tak máte pravdu…jsem přesně ta šmírovačka, která se nemá k tomu se zaregistrovat a něco napsat, ale prožívám to tady s váma už prakticky od začátku…jen jeden čas jsem vás musela přestat číst, protože jste začaly docela „plašit“ o mimina a tak nějak jste mě nakazily, že jsem měla strach o to svoje…tak jsem si diskuzi zakázala. Ale teď už je to zase ok a už vás zase hltám. Hrozně se mi líbí, že tu prožíváte to samé a člověk nemá pocit, že je vlastně exot, kterého pořád bolí hlava apod.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7864
19.11.09 15:16

Jinak něco málo o mě.....jsem čerstvá jednatřicátnice a mám tříletého Štěpána (říjen 2006). Takže Papy psát tu o vaší těhu demenci, tím mě opravdu nezaskočíš, protože já jsem matka na rodičáku a ještě těhotná, což je vražedná kombinace a mám pocit, že mi odumřely veškeré buňky v mozku, které uměly přemýšlet :-D Rodičák mám bohužel na 4 roky, protože jsem byla OSVČ a nikdo mi na výběr nedal.......Štěpula by měl chodit do školky (dokonce nás i vzali), ale tak nějak se nás teď pořád drží nemoci, takže jsme si prošli angínou, pak jsme byli týden zdraví a teď už 3 týdny léčíme zánět dutin. Před chvílí jsme dojeli z kontroly z ORL, tak dutiny jsou OK, ale furt nám zůstávají teploty, takže zítra zase odběry krve, moči apod. Ale už aspoň půjdeme ven. Malej řádí jak černá ruka, protože pro dítě teplota 37,5 není teplota (stávající mamky mi to určo potvrdí :lol: ) Zahrnula jsem vás aspoň trošku románem?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7864
19.11.09 15:19

Termín porodu mám 18.5. a toužím po holčičce…dokonce jsem minule doktorovi srdnatě tvrdila, že to určitě bude holka, protože přece víme, co s manžou děláme :-) .....pan doktor se mi trošku smál a ukazoval na miminko, že si tím není úplně jistej (taky jsem tam bohužel zahlídla něco, co se vlnilo pod bříškem), ale říkal, že na soudy je ještě brzy, takže až příště…pořád doufám v Amálku :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7864
19.11.09 15:22

jo, a pleť se mi teď opět krásně vyčistila (měla jsem to i se Štěpkou), tak se začínám vážně bát, že to bude další chlapák…ze začátku jsem měla pěkný pupínky, tak to bylo nadějnější........a už mi teda není ani tak moc zle. Většinou jen jednou denně, což je úspěch. Nejsem zvracící, takže jsem měla od začátku takovou tu celodenní permanentní nevolnost (to jsem neznala). Teď to jen přešlo v bolesti hlavy, ale celkově už je líp a začínám být konečně taková ta šťastná fungující mamina (aspoň občas :-P )

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20296

Kobli: gratuluju! :-)
Lesko: Amálie nebo Amélie? Mě se líbí oboje, ale přítel zakázal, tak mám po ptákách :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7864

...........tak já vám tu píšu romány a tady nikdo není…jste se asi vylekaly :twisted: , že?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1208

Lesko ahoooj!!! Fotku, fotku!!! Ať víme s kým máme tu čest:-)

Koblo, gratulace, budeme mít hodně podobný termín porodu, takže Květňátka 2010+ Kobla a Marcis :mrgreen:

Řízek??? Hmm, už vím co nakoupím v Bille. Kuřecí a bude čína :-) :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9223
19.11.09 15:23

jééé.. víla Amálka :-) ještě nám přihoď fotku pupíku :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7864

Amélie........a taky mám zatím zákaz…ale včera jsem moc prosila......už u Štěpuli jsme to jméno měli napsaný, ale to si byl manže jistej klukem :lol: .......třeba ho ještě ukecám (když to teda bude ta holka :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20296

Já to říkám, že bez těch jebáků a s bolestí hlavy je to kluk jak vyšitej…teď ještě aby mi to potvrdili :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9223
19.11.09 15:24

Marcis.. hééééč.. nám dneska dělá čínu ta paní co u ní bydlíme k véče… :-P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1208
19.11.09 15:24

jo a Štěpána budeme mít teď asi my :-) Bude mít iniciály Š.Š. :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20296
19.11.09 15:25
Marcis píše:
Lesko ahoooj!!! Fotku, fotku!!! Ať víme s kým máme tu čest:-)

Koblo, gratulace, budeme mít hodně podobný termín porodu, takže Květňátka 2010+ Kobla a Marcis :mrgreen:

Řízek??? Hmm, už vím co nakoupím v Bille. Kuřecí a bude čína :-) :mrgreen:

žádný květňátka 2010 + někdo))) to by před květňátkama musela být ještě Sluni, Viki a já :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7864
19.11.09 15:25

pupíku? to myslíte toho oooooobr břicha co mám.....se Štěpánem jsem takhle vypadala v šestém měsíci…zatím ale fotku nemám…polepším se a pak ji sem dám…musím zkusit zapracovat na metříku a tak.....ale teď tu malej stojí, že má hlad…tak jdu nachystat nějakou baštu a asi taky něco zobnu.....večer zkusím dodělat resty tady…zatím se mějte a nepište tolik, nestíhám to pak číst :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7864
19.11.09 15:26

Ryb, nestraš!!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie