Poradna duly
Jana Čurdová
Bobisko tak to je hustý. No hlavně že je to už ok a vy jste to nechytli.
máme v rodině rozštěp,tak aby to drobísek neměl taky.. má to děda a měla jsem to mít já,já to nemám,tak by to mohlo mít mímo..
Holky,
můžu se zeptat? Jsem fakt hrozná, co se týče informací o těch vyšetřeních. Teď jsem koukala na výsledky od doktora a mam tam NT 1,2 v 13+0TT. Co to prosím znamená?
BOCI, já měla KO u obvoďáka jako PETRA. Teď mám novou dr., tak uvidím, ale půjdu tam až po Novém roce. Jinak ti pečlivější dr. prý dělají vyšetření i s EKG.
Kocu: tak hodně štěstí!!!!!!!!!! Držím pěsti!
Já mám zas strach s tou nosní kůstkou..že tam ještě nebyla vidět. Ale prej je mimi ještě malinkatý, navíc si tam cpalo ručičky, tak snad tam příště bude. Musí..já mám frňák jak správnej Brňák..tak musí být po mě…
Možná nám pomohlo to očkování proti sezonní chřipce, že to mělo u manžela relativně nekomplikovaný průběh a snad bez následků a že jsme to s malou ustály…
Příspěvek upraven 27.11.12 v 08:28
Marketko jestli se nepletu tak to NT 1,2 je úplně ok. J eto měření šíje ultrazvukem a hodnota do 2,5 je úplně v normálu.
Kocunko tak držím palečky. A ten rozštěp hlídají právě u těch triplů myslím, ne? Tak že tě nejdřív nenechají projít triplama a pak teprve když to nebude ok na genetiku? No asi vědí co dělají, aspoň budeš vědět hned a mít klid.
Genetika je speciální pracoviště pro zkoumání genetických vad a je tam poradna pro tyhle případy. Kamarádka tam chodila jen co otěhotněla, protože má první dítko postižené autismem a dětskou mozkovou obrnou, tak u druhého jí velmi pozorně sledovali a dělali asi milion testů jetsli je mimi zdravé.