Poradna duly
Jana Čurdová
Vím, že pořadí může být úplně jiný..
Uvidíme..Hlavně, aby jsme porodily všechny a bez komplikací!
Tak já du chrápat.papa
Rea: Já nedělám kromě nic..kromě vaření..hrůza.
Tak vyvolávání několik dnů mi teda přijde jako hrůza, to je fakt! 10 hodin na sále při porodu ukončených císařem, to není nic moc, to je fakt, ale když mi to řekli, že jdem na císaře, jen jsem s díky souhlasila…chtěla jsem, hlavně aby byl Štěpula v pohodě a víc mi bylo jedno
Market kdyby to bylo tak strašný, myslíš že bysme tady byly nějaký druhorodičky? To je přece jasnej důkaz že se to přežít dá a že to je vlastně naprosto úžasnej zážitek. Jako samo že se bojím, ale spíš toho aby mimís byl v pohodě a taky toho období těsně po porodu, jak to zvládnu se dvěma dětma…ale porodu jako takovýho ani ne, dokonce se docela těším.
a myslím si, že velký děti mají fakt výhodu v kojení…malej drapnul prso hned na poprvé a byl teda fakt savec…jak se říká, že po císaři je problém s kojením, tak jsem mělo mlíko standartně 3 den a už v poro ze mě vytáhl 70 mlíka, což je prý dost.....a pak mi přibíral 800g každej měsíc…
tak já říkám na rovinu, že se zase bojím, ale myslím si, že to k tomu patří…však se holky bojme, pak se tomu společně zasmějem.....ono se na to fakt rychle zapomíná.....ten uzlíček je prostě kouzelnej a nebolí v tu chvilku vůbec nic ![]()
Peti, to je pravda, to by tady jinak byly samy holky, co rodí poprvé
. A máš recht, ty budeš mít doma ještě Adámka, to bude frkot…a já se tady stresuju ![]()
Lesko, pěkně jsi to napsala
Já bych samozřejmě taky byla za císaře ráda, kdyby to nešlo normálně, jenom mi to přijde jako nejhorší varianta - užiješ si i porodní bolesti i bolesti po císaři
Ale jasně že nejdůležitější je, abys porodila zdravé dítě ![]()
Tak jsem si dala pohárek červeného burčáku
Mňamky ![]()
Večeře byla taky výborná a hlavně zdravá
A vy tady probíráte porody? Teda holky, ještě chvíli klid. ![]()
Ženy jdu plavat, vlasy mám mastný jak koblihu. A navíc mi začíná být nějak blivno, doufám že nevrhnu, to by byla škoda toho dobrýho salátku a pak taky koblihy co jsem věčeřela… ![]()
Ahojda divky, Ren, mne admini neodpovedeli, takze se toho ujmes, prosim???
kuji ![]()
Petru…
, mastný jak kobliha, tos me pobavila. Tak hlavně, ať ti je dobře a ten salátek, ať nevidíš znovu ![]()
Filad ![]()