Květen 2010

• Fotoalbum (63)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
20296
20.11.09 08:27

Petru: má recht:-) poprvé je bolest děsná, ale pak už to snad ani nebolelo - nebo já vlastně ani nevím…nevím co to přesně je - to jedno koleno jsem zdědila po mamce, druhý se přidalo samo od sebe :-D

Doktoři ze začátku říkali, že je to růstem, že se to spraví - no chyba :-)

Jinak při první operaci mi jen přehodily vazy a vypadá to ok. U druhé mám kompletní plastiku a moc dobře se teda necítím, tak uvidíme :-)

Píívo je dobrý na to spaní co? Já jen ho dopila a už trtala dom a spát :lol: :lol:

Kocu: to bude v pohodě, vyprnout se na nějakou zakomplexovanou sestru…takový nepříjemný lidi by takovou práci neměli vůbec dělat…to je stejný jak pinklice, který jejich práce nebaví - to je trága…noo já hospodskej povaleč se nezapřu s přirovnáním :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12300
20.11.09 08:31

Normálně ti Rybanko začínám závidět tu zítřejší svatbu, to bude vzrůšo a ještě toho žrádla dobrýho, ježíš bych si dala dort, miluju marcipánový růžičky…
a co budete mít k obědu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9223
20.11.09 08:32

:-D jsem z ní byla taková trošku v šoku.. když jsem byla na odběrech někde před 14dnama nebo kdy,tak tam byla super milá sestřička a teď tohle.. asi mi záviděla mímo nebo Petra :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9223
20.11.09 08:33

Petru,taky mám ty růžičky ráda…
Rybanko,koukejte pořádně fotit :-D jsem zvědavá na šaty.. :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6336
20.11.09 08:37

Ryb, taky jsem na tebe zitra zvedava a marcipan taky milujuuuuuuuuuuuuu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12300
20.11.09 08:38

No to já taky jsem zvědavka na šaty…
Tak Rybko šup sem s jídelníčkem…já si udělala takový chutě že si snad tu řůžičku půjdu koupit do cukrárny :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9223
20.11.09 08:38

tak mi někdo vysvětlete,čím to je,že ať tady řešíme cokoliv,končí to u jídla? :-D já na to pak mám vždycky hroznou chuť :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12300
20.11.09 08:40

Kocunko a co bys čekala od bandy těhotných? :nevim: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9223
20.11.09 08:42
:-D
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20296
20.11.09 08:43

Holky marcipán teda můžu taky :-) Mám mít od tchýně třípatrovej dort, ale bůh ví jak dopadne, páč mi včera Richard řekl, že jak ho vezl, tak rupla konstrukce u prostředního patra :lol: :lol: tak místo jednoho dortu asi budou 3 :lol: :lol:

Na jídlo bude klasika šunková rolka, vývar s játrovými knedlíčky a hlavní kuřecí kapsa plněná šunkou a sýrem na přírodno a nevím co k tomu. Zbytek tisíce sladkostí, cukroví a tak, páč obě mamky to trochu s objednáváním cukroví přehnaly :-)

No a nervičky nám teda s Richardem pracujou pořádne na plný obrátky :lol:

Joo holky nebyla jste některá na gelových nehtech u vietnamců? Dneska tam musím a mám obavy z toho, že s nima bude těžká domluva :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9223
20.11.09 08:45

byla.. jáááá… hele neboj,řekneš,že chceš nehty :-D pak si jen ukážeš,jak je cheš dlouhý a jakou barvu… :-D ale od větnamců nikdy víc… mě naštěstí ne,ale tetě to zplesnivělo :poblion:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12300
20.11.09 08:46

Rybko tak teda já zítra přijedu jo i s celou rodinkou na svatební běd joooo :pankac:
A ty nehty teda nevím, sice jsem viděla výsledek, jedna kámoška u nich byla, dělají to tady v Tescu, ale jestli se s nima domluvila v pohodě to netuším. Jen říkala že to teda byla super rychlost, prej jsou jak šukací křečci :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20296
20.11.09 08:47
kocunka píše:
byla.. jáááá… hele neboj,řekneš,že chceš nehty :-D pak si jen ukážeš,jak je cheš dlouhý a jakou barvu… :-D ale od větnamců nikdy víc… mě naštěstí ne,ale tetě to zplesnivělo :poblion:

super :lol: :lol: za jak dlouho jí splesnivěly?? :lol: :lol: když to vydrží celou sobotu, tak mi je to jedno :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20296
20.11.09 08:48

Petruu: :lol: :lol: :lol: :lol: právě o tu mi jde, taky o to, že není potřeba se objednat předem a že u toho nekecaj :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12300
20.11.09 08:48

Rybko kdyby jsi nebyla odsud tak daleko tak ti to domluvím s kamarádkama a oni by ti nehty udělali, znám čtyři který se tím živěj. Já si můžu i vybírat ke který mám náladu zrovna jít :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí