Poradna duly
Jana Čurdová
Petru: má recht:-) poprvé je bolest děsná, ale pak už to snad ani nebolelo - nebo já vlastně ani nevím…nevím co to přesně je - to jedno koleno jsem zdědila po mamce, druhý se přidalo samo od sebe ![]()
Doktoři ze začátku říkali, že je to růstem, že se to spraví - no chyba ![]()
Jinak při první operaci mi jen přehodily vazy a vypadá to ok. U druhé mám kompletní plastiku a moc dobře se teda necítím, tak uvidíme ![]()
Píívo je dobrý na to spaní co? Já jen ho dopila a už trtala dom a spát
![]()
Kocu: to bude v pohodě, vyprnout se na nějakou zakomplexovanou sestru…takový nepříjemný lidi by takovou práci neměli vůbec dělat…to je stejný jak pinklice, který jejich práce nebaví - to je trága…noo já hospodskej povaleč se nezapřu s přirovnáním
![]()
Normálně ti Rybanko začínám závidět tu zítřejší svatbu, to bude vzrůšo a ještě toho žrádla dobrýho, ježíš bych si dala dort, miluju marcipánový růžičky…
a co budete mít k obědu?
jsem z ní byla taková trošku v šoku.. když jsem byla na odběrech někde před 14dnama nebo kdy,tak tam byla super milá sestřička a teď tohle.. asi mi záviděla mímo nebo Petra ![]()
Petru,taky mám ty růžičky ráda…
Rybanko,koukejte pořádně fotit
jsem zvědavá na šaty.. ![]()
Ryb, taky jsem na tebe zitra zvedava a marcipan taky milujuuuuuuuuuuuuu
No to já taky jsem zvědavka na šaty…
Tak Rybko šup sem s jídelníčkem…já si udělala takový chutě že si snad tu řůžičku půjdu koupit do cukrárny ![]()
tak mi někdo vysvětlete,čím to je,že ať tady řešíme cokoliv,končí to u jídla?
já na to pak mám vždycky hroznou chuť ![]()
Holky marcipán teda můžu taky
Mám mít od tchýně třípatrovej dort, ale bůh ví jak dopadne, páč mi včera Richard řekl, že jak ho vezl, tak rupla konstrukce u prostředního patra
tak místo jednoho dortu asi budou 3
![]()
Na jídlo bude klasika šunková rolka, vývar s játrovými knedlíčky a hlavní kuřecí kapsa plněná šunkou a sýrem na přírodno a nevím co k tomu. Zbytek tisíce sladkostí, cukroví a tak, páč obě mamky to trochu s objednáváním cukroví přehnaly ![]()
No a nervičky nám teda s Richardem pracujou pořádne na plný obrátky ![]()
Joo holky nebyla jste některá na gelových nehtech u vietnamců? Dneska tam musím a mám obavy z toho, že s nima bude těžká domluva ![]()
byla.. jáááá… hele neboj,řekneš,že chceš nehty
pak si jen ukážeš,jak je cheš dlouhý a jakou barvu…
ale od větnamců nikdy víc… mě naštěstí ne,ale tetě to zplesnivělo ![]()
Rybko tak teda já zítra přijedu jo i s celou rodinkou na svatební běd joooo ![]()
A ty nehty teda nevím, sice jsem viděla výsledek, jedna kámoška u nich byla, dělají to tady v Tescu, ale jestli se s nima domluvila v pohodě to netuším. Jen říkala že to teda byla super rychlost, prej jsou jak šukací křečci ![]()
kocunka píše:
byla.. jáááá… hele neboj,řekneš,že chceš nehtypak si jen ukážeš,jak je cheš dlouhý a jakou barvu…
ale od větnamců nikdy víc… mě naštěstí ne,ale tetě to zplesnivělo
super
za jak dlouho jí splesnivěly??
když to vydrží celou sobotu, tak mi je to jedno ![]()
Petruu:
právě o tu mi jde, taky o to, že není potřeba se objednat předem a že u toho nekecaj ![]()
Rybko kdyby jsi nebyla odsud tak daleko tak ti to domluvím s kamarádkama a oni by ti nehty udělali, znám čtyři který se tím živěj. Já si můžu i vybírat ke který mám náladu zrovna jít ![]()