Poradna duly
Jana Čurdová
žížo: no zítra asi nebudu stíhat…je možný, že pak někdy večer se tady ale otočím ![]()
Dnešním dnem byla tato diskuze z důvodu většího soukromí přesměrována do zamčené diskuze.
O umožnění přístupu klikněte sem kontaktujte administrátora skupiny: rea.sk. Po schválení přístupu administrátorem skupiny získáte přístup z profilu.
Příspěvek upraven 20.11.09 v 09:34
Holky vy co se už dostanete do vedlejší skupiny tak už piste tam tady už ne…ok???? Už běžte psát tam…at mám taky přehled kdo je a kdo není..ok?
promin renet, ze tu jeste lezu…ja jen kdyby nekdo nevedel, tak jednoduse jit pres SKUPINY–UZAVRENE SKUPINY– KVETEN 2010......
musím jít vařit holky takže budu nakukovat kdyby nějaký problém…
Dnešním dnem byla tato diskuze z důvodu většího soukromí přesměrována do zamčené diskuze.
O umožnění přístupu klikněte sem kontaktujte administrátora skupiny: rea.sk. Po schválení přístupu administrátorem skupiny získáte přístup z profilu. Též se dá dostat přes SKUPINY-UZAVŘENÉ SKUPINY-KVĚTEN 2010.
ahoj, mám termín 3.5.2010
lámu si hlavu, jaký kočárek, aby v něm prcek pohodlně přečkal zimu. Už máte vybráno? říkala jsem si, že snad najdu u vás nějakou inspiraci ![]()
.....kam mám kliknout, aby ch se dostala do aktuální diskuze - tedy pokud můžu?
Omlouvám se, ale nějak jsem nepochopila, kde se mám přihlásit
![]()
Denny: ahoj, napiš rea.sk
ona ti zařídí přístup do uzavřené skupiny ![]()