Poradna duly
Jana Čurdová
no ona je měla docela dlouho no… ale to asi záleží… je fakt,že je to fofr.. jako že to maj rychle hotový.. ![]()
Ryb ale bacha na tu plíseň, může se ti to chytit na tvoje nehty a to je pak docela průser…hygienu na větnamce…hlídej si ať ti ty nehty před každým úkonem pořádně čistěj tím special čističem a pořádně to odmastěj…pak by to mělo být ok. Jo a taky ten tamponek kterým to čistěj na každej nehet novej a čistej.
kocunka píše:
Dobrý ráno,tak už jsem z tý genetiky doma.. nic moc teda.. nepříjemná sestřička hned po ránu,neřekla mi ani ň,vzala mi krev (mám modřinu) a zase jsem šla domů… výsledky se dozvím až 24.11. na kontrole..
teda snad…
KOCU, byly to podle mě triple testy. já tam byla taky a výsledky mám 25.11. v 9h.
Ahoj holky, tak ještě se adoši neozvali tak ej to dobré protože dneska mám měnší fofr.. Takže se ozvu až bude malý spát.. Musím uklidit navařit vyžehlit a tak dále takže du se pustit do toho..
uuuuuueduuuu - tohle vám napsal Sebíček ![]()
zkuste se mi tam někdo řpihlásit at vím jak se to schvaluje členství…
Rybi, my to s tebou tady všechny prožíváme a zítra budem jak na trní. Asi nám zítra nepísneš co?
![]()
Jak se někdo ptal, jestli někomu na kontrole měřili fundus, tak já mám v průkazce napsanou hodnotu v 8.týdnu asi 10 (pokud se to dá za 10 považovat - dr píše teda hrozně), takže to asi měří, když dělá ultrazvuk, protože na všech dvou kontrolách mě nevyšetřovala pohmatem, ale jen ultrazvukem.
Fundus mitaky měří, ale velikost pánve těmi speciálními kleštěmi nee. To my měřili v nemocnici s malou.
Jahůdko,sestřička mi říkala: maminko,půjdete si na genetiku.. já nevim,já tomu nerozumim ![]()
Jahudko tobě v naši zamčené diskuzi udělám zvlášt skupinku kde mužeš hodit svuj seznámek a tam si bude moct každý kliknout a nebudeš muset to dělat pokážde…ok?
Ren a kdy vyskoci ta zamcena diskuze… ji hledam a nenachazim
![]()