Poradna duly
Jana Čurdová
Filad, jsi. Trpim s tebou
! TO je hruza, ale na začátku tě to tak netrápilo nebo jo?
Leska píše:
Ryb a to jsem si myslela, že kolena jsou docela pohodový, ne? Asi fakt jak kdy…možná už tam ty následky v těch nohách budou furt, jen si člověk na to musí zvyknout…ale je to divný, v tomto věku
Já si to myslela do svých 12ti, pak se mi poprvé vykloubilo a tu bolest při jeho návratu zpět do jamky (v nemocnici) nikdy nikomu nepřeju - no a pak mi „vypadávalo“ až do 17ti (v klidečku jsem si ho sama vracela, četnost tak 4× týdně, takže nic příjemnýho) a pak operace. Tohle koleno je fajn už snad…no a to druhý začlo „vypadávat“ v mých 22 letech - operace za rok a mám pocit, že to moc nepomohlo, že to bude jednou zase pokračovat…no a dovolený sporty - plavání a kolo - předtím jsem dost tancovala a to mi teda zakázali
takže tak no, doufám, že to po mě to mí dítě nepodědí ![]()
Dobré ráno berušky,
jde vidět, že jste se přehouply do druhého trimestu a opadla z Vás únava co? ![]()
Když dokážete pařit do 23:00
…
Já už se druhé ráno budím v 6 místo v sedm, a pamatuju se, že to byl můj první příznak (tak šestý den od ovulace mi to dělalo pravidelně - v pět v šest jsem byla vyspaná). Tak už mám i fyziologicky 2.trimestr ![]()
ty jo filaaaad: neblbni s tím blitím, mám hrůzu, že se mi to vrátí taky
![]()
mě zas bolí furt kebule, začínám si zvykat
chuděro, místo toho abys měla už klid…
joo a včera jsem měla malý pivo, děcká já starej alkáč, jsem byla namotaná jak pes…příště dám zas radši rychlý špunty (ale je fakt, že se mi dobře spalo) ![]()
Dobrý ráno,tak už jsem z tý genetiky doma.. nic moc teda.. nepříjemná sestřička hned po ránu,neřekla mi ani ň,vzala mi krev (mám modřinu
) a zase jsem šla domů… výsledky se dozvím až 24.11. na kontrole..
teda snad…
Rybanko tak vítej v posledním svobodném dni ![]()
jinak podle popisu těch kolen máš asi vrozenou vadu nedovivinutého kolena že jo? Moje neteř má takhle ndovivinutou čéšku ze strany a přesně takhle jí vylítávají obě kolena a čeká ji plastická operace a pak by to mělo být snad už ok. Jako já to viděla párkrát jak vypadá kolenu mimo jamku a teda jako fuuuj a auuuuu, to musí být strašná bolest, ale člověk si asi zvykne na všechno jak říká neteřinka.
Holký zlatý pííívo já chrápala jak zabitá a ještě se ráno zase pokakala…no super…od teď malý pivko každý den ![]()
Kocunko teda to je jednání, můra jedna sestra. Tak snad se to dozvíš co nejdřív.
Hoooj zeny … hele ta Ren udelala tu skupinu?
Market, jak jsem vcera cekala jestli nekdo jeste pisne tak jsem sla uklizet, no a jak prijdu tak koukam, ze jsi jeste pisla, ale to uz bylo pozde… uz jsi byla fuc ![]()
Ryb no to mi povidej, ale zase cipisek aspon dava vedet, ze jako i on o me vi
![]()
Filad to je taky to jediný co mě na tom blití baví, vím že tam mimís je a dává o sobě vědět, tak snad by měl být v pohodě.....takovej domácí ultrazvuk to blití ![]()
Petru,taky jsem to tak brala.. vždycky když jsem se dávila nad záchodem,tak jsem si říkala: nany klid,kdo bleje,nepotrácí ![]()