Květen 2010

Napsat příspěvek
Velikost písma:
9299
19.11.09 21:27

Dobře du do toho…du to uzamknout…doufám že nic neposeru :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12300
19.11.09 21:28

hmmm…tak vlasy zůstanou mastný až do rána…manžel a Adam mi vyplácali všechnu teplou vodu z bojleru…se na to vy to… :twisted:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9299
19.11.09 21:31

ja mám taky Petro mastný vlasy a ne že by mi někdo vypustil vodu ale se mi nechceeee…

Skupina je založena čekám na schválení adošem… Takže budu vás informovat..doufám že se nenastane trapas..že vás zamknu a ja budu chrapat do rána :) a vy už sem nebudete moct přispívat :D To by jste mě asi všechny snědli co?????

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12300
19.11.09 21:33

renet a nezapomeň na mě že mi nejdou ty SZ tak mi pošli prosím info na mail petruchab@gmail.com

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20296
19.11.09 21:37

Leskoo: a co jsi měla s nohou? operace? čeho? jsem zvědavá páč já sama jsem po operacích kolen a furt to teda není úplně košér :lol: :lol: ale už sem s tím smířená

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7864
19.11.09 21:41

poprvé jsem měla špatnou chrupavku v kotníku, tak tu mi dělali artroskopicky (už mi léta v kotníku křupalo a pak to došlo tak daleko, že jsem nemohla pomalu chodit - ale ráz na ráz), ale já jsem pořád říkala, že to bolí, tak jsem byla po 6 měsících od operace na magnetické rezonanci a tam mi zjistili, že mám cystu v kotníku…takže mi ho řezali - naštěstí to proběhlo hladce, na to, jak mi vyhrožovali uřezáním a znovu umístěním kotníku :-D - a místo té vyndané cysty mi tam dali kostní štěp z pánve…a pořád o té noze dost vím…přestala jsem kvůli tomu cvičit, takže jsem přibrala a je to takový na houby…ale snad to čas zahojí (ale to je spíš předstíraný optimismus :-D )

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7864
19.11.09 21:42

Ryb a to jsem si myslela, že kolena jsou docela pohodový, ne? Asi fakt jak kdy…možná už tam ty následky v těch nohách budou furt, jen si člověk na to musí zvyknout…ale je to divný, v tomto věku

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6336
19.11.09 21:44

Holky o mastnych vlasech mi ani nemluvte… ja se dneska dokopala po asi tydnu… se stydim :oops: :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7864
19.11.09 21:45

vy máte problémy s mytím vlasů a já zase s holením nohou…jak už není hezky, mě se táááááák nechce zapínat ten depilátor…a pak když ho vždycky po 3 týdnech zapnu, tak si začnu připadat strašně krásně :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9394
19.11.09 21:46

ahoj, diky za podporu, to je tak kdyz je clovek daleko a nema ve svem okoli nikoho s kym by probral to a ono…
jinak k porodu - to je jedina vec ktere se zatim nebojim za 1.proto, ze se spis bojim jestli az k nemu dojdu a za 2.ze vlastne ani nevim co me ceka…a za 3.ze vim, ze to bude booolet, tak se snazim na to jeste nemyslet…ale nebojte se, o vydesenou Liky neprijdete, ale zacnu s tim az na jare… :lol:
ctu o tech mastnych vlasech- tez se mi masti, mela bych je myt ted kazdy den, kdybych nebyla lina…ale manzel si stezoval, ze se mu tez nejak masti, tak ze by byl v tom?? nebo je soucitici se mnou…ale ne uplne, protoze tu kolikrat popiji dobre vinko a me se jen smeje, ze nemuzu… :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9299
19.11.09 21:46

Tak ještě neodpověděli ale ja už du spát..takže holky zatím pa..Dobrou noc…I tak si myslím že se to bude muset nějak potvrdit tak snad to neuzavřou hned…uvidime.. Zítra mě mužete zabít… :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12300
19.11.09 21:47

lesko to mám taky tu lenoru s holením…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9394
19.11.09 21:49

lesko, mas toho za sebou dost…klobouk dolu… a k tomu depilatoru- me to ted roste jak silene, ja ho pouzit po 3 tydnech, tak asi zavarim kolecka… :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12300
19.11.09 21:50

si dávám hrozně zdravou druhou večeři abych zahnala to blití…musli aktivia a hroznové víno…to jsem vzor zdravého životního stylu co :lol: akorát předtím ta kobliha a hermelínovej salát mi do toho nějak nepasuje.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7864
19.11.09 21:51

liky, však se taky vždycky kouří :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie