Poradna duly
Jana Čurdová
No právě ta moje kamarádka chodila tady v HK do fakultky. Mě to vrtá v hlavě s těma triplama, proč ti to jednou udělá gyndr a pak tě pošlou jinam. Se schválně zeptej zítra až tam budeš.
Já jsem děsnej š´toura…a omlouvám se jestli to vyznělo nějak útočně, já se znám ale neumím krotit, když se do něčeho zapálím tak kecám a kecám a někdy si nedávám pozor co říkám a v tomhle případě píšu…nebo ani ne tak co píšu ale jak to píšu.
já jdu na tu genetiku v Trutnově… nevíte,co mi tam teda budou dělat???
Tak chřipka mě teď taky maximálně děsí…Štěpán je furt marod, určitě má z toho slabší imunitu a já těhotná…ještě že aspoň tatínek se zdá být silný
.....ale tak třeba máme opravdu nějakou těhu imunitu proti nemocem a nepotká nás to.........
Kocunko asi ti jen odeberou tu krev a hoděj s tebou řeč o těch příbuzných a tak. Ale jako nevím to určitě, jsem tam nebyla.
Jsem právě dnes přemýšlela, jak se školkou. Zítra teda zajdem na krev a s močí a uvidíme, co nám řekne MUDr. Teploty sice má, ale jinak mu nic není. Tak nevím,jestli ho tam v pondělí dát nebo ne. No nechám si poradit, ale myslím, že mi řekne, ať zůstane ještě doma. Snad už budeme moct aspoň na prochajdy. Jinak mi z toho doma fakt hrábne. Než přijde manža z práce, tak je tma a to už se mi nikam moc nechce. A to sluníčko je poslední dny tak moc krásný
Ale asi nás to tak má víc, že? Některý z vás musely ležet, některý mají nemocný děti, je to dost podobný. Aspoň že člověk ví, že v tom není sám. Já jsem ležela do 12tt se Štěpánem. Měla jsem tenkrát hematom (vidíš Petrucho, další společná věc, tys ho měla myslím taky, že?) Ale pak už jsem měla bezproblémové těhu a ještě ve 40tt jsem házela do míchačky, abych vyhnala malýho ven. Rekonstruovali jsme tenkrát barák a dělali terasu.
Kocunko, já si myslím to stejný, že ti taky vezmou jen krev a pokecaj. Neboj se toho, to dopadne dobře!!!
Lesko taky doufám že něco takovýho máme…by mě asi terfilo ještě tohle ke všemu tomu okolo…jsem tady psala že jsme si fakt vybrali super rok k těhu. Seberou nám kus nemocenský a mateřský, krize a do toho ještě prasečí chřipka…
Si pamatuju, že když jsme se snažili o Štěpku, byly to skoro 2 roky, tak jsme byli už i na umělku. Bohužel nezdařeným, umřely nám embryjka před transferem, takže nebylo co zavádět (šílená depka tenkrát). A protože to tak dopadlo, tak nás hnali na genetiku taky. Dělali ty testy a pak mi volali s výsledkem, že nikdy nebudeme moct mít děti. Jsem zalapala po dechu, málem se skácela a pozvali si nás ještě jednou......načež naznali, že se spletli.....dobrý, ne? infarktový stavy......a pak jsem zkusila ještě homeopatii a chtěla jsem zkusit mojžíšku a nakonec jsem se naštvala, v prosinci se na všechno vybodla a v lednu byla těhotná ![]()
Lesko jo, psala jsem to já s tím hematomem. A taky jsem pak malýho vyháněla, ale já nákupama v tescu
dala jsem si pár hodin tůru po obchodech a jak se pak rodilo ![]()
Ježíš Lesko, to je teda mazec s tou genetikou u vás…to jsou ale magoři s prominutím teda.
ahoj, ted jsem vas hodinu docitala… ja zazila hororovy den, jsem utahana jak pes, manzel je ve skotsku, tak jsem doma sama a citim se divne/a to jsem se tesila jak si to tu „uziju“/..na co sahnu se pokazi/nejede nova mikrovlnka a ja si zrovna koupila polotovar- kureci rizecek s bramb.kasi, nechce se mi varit…/
Ja jsem tez pro uzavreni diskuse/i kdyz jdu asi s krizkem po funuse, ze/, hlavne po SZ od Papayi - mam podobnou zkusenost, poznaly me holky z jineho servru, ale ty jsou v pohode a jedna kamoska si o me tez cte…ono je to tezky,muzu si za to sama- jsem napadna dost, moc cesek meho veku a situace v sev.Irsku neni…
jinak jsem dneska
hlavne vodu, tak mam zizen, ale napit se bojim, tak zitra cekam zacpu a hemeroidy…
tak a absolutne uz nevim, nac jsem chtela reagovat, mam v hlave gulas/mnam, ted jsem dostala napad co uvarim na nedeli/..
A tohle miminko se nám povedlo uklohnit za 3 měsíce intenzivního snažení (měřila jsem bazálku)…chtěla jsem teda mimi už když byl Štěpkovi rok, ale bohužel nás potkalo pár zdravotních komplikací jako moje obrna lícního nervu, následně na to 2 operace nohy a teď už jsem se na to všechno zase vybodla, i když noha není pořád ok a chtěla jsem mimi…a tak snad bude
doufám, že zdravotně už máme vybráno.....a to si Štěpán ještě loni v listopadu spálil zadek o krbový kamna, takže popálenina 2b - naštěstí…letos se mu ve stejný termín podařilo napálit do zdi, tak měl oteklej a zelenej nos, ale zlomený to nebylo…máme maličko zakletej listopad
![]()
Petrucho, tak my jsme taky vyháněli všelijak, ale nepovedlo se, takže mě po 14 dnech přenášení poslali na vyvolání, vybrala jsem si 13.pátek, psychycky se na to ve čtvrtek připravovala a oni mě ráno poslali domů, že mají rozjetý 3 porody, ať dojedu zítra.....takže jsem rodila 14. vyvoláním. Malej měl mít tak 3,5 kg, potvrzeno UTZ, pohmatem od 3 doktorů.....po 10 hodinách trápení ho začali ztrácet, tak mě vzali na císaře a vytáhli ze mě chlapa s váhou 4750g.Přimář se mi při propouštění z Bohunic omlouval, že se snad v životě takhle nespletl.......už se moooooooooooc těším na druhé mimi (tipuju tak 5,2 kg?
) Musím hodně hlasitě řvát, aby mě hlídali váhu mimina ![]()