Poradna duly
Jana Čurdová
LESKO, co takhle doplnit info do seznámku? Věk, stav, bydliště, KO, TT, UZ????
Lesko: seš šikulka-metřík takhle rychle..já jsem se s tím pachtila pěkně dlouho..
Petr, Boci: jasně rozlučka, zkalím se do němoty
![]()
ach kde ty časy jsou
![]()
no jako zítra poslední den, už nikdy svobodná nebudu…v občance určo ne ![]()
Čauky děvčata, tak už jsem se dala do vaření. Kalhoty jsem nakonec koupila takový obyčejný, ale pohodlný. Jen si je teď musím zkrátit. Na nás trpaslíky totiž nedělají kalhoty.
Rybanko si dej aspoň pivčo, to můžeš ![]()
Jsem teď zhltla 3 rohlíky a 20 dkg hermelínovýho salátu…jsem fakt prase nehorázný…
A to pivko není vůbec špatnej nápad, spláchnu salát a možná se po tom i potento že jo…jdu mrknout do ledničky jestli mi tam manža náhodou jedno nenechal.
Tak jsem si dala zase laktulozu a dneska teda nepomohla, ale je fakt že jsem si dala jen poloviční dávku…TO JE DĚS, TO ZNÍ JAK OD FEŤÁKA ![]()
Ryb: dej si panáka aj za mě
![]()
Ne, nebudu provokovat:-)
Ale užij si ten den svobody:-)
vítám nováčka lesi
a petruš, udělalas to s pitným režimem, jak jsi slibovala? ![]()
Boris jasan, dneska už mám v sobě skoro dvě 1,5 l flašky vody…a furt nic…už mě z tho asi jebne.
A teď lohním pivko co jsem našla v lednici, se dneska mimís poměje
no dám si asi radši jen půlku, už přece jenom nejsem zvyklá, abych si neožrala mimíse ![]()
Já kdybych teď vypila pivo, tak budu totálně našrot
Dřív jsem jich vypila pět k tomu pět panáků a bylo mě ok..vydržela jsem víc, než ten můj.
Ale pak mé dvě kamarádky otěhotněly a já s něma seděla u stolu u džusu. Takže jsem si rychle odvykla.
Snažím se mazat všechny staré seznámky, kdyby tu náhodou někdo někoho šmíroval. Pokud se uzavřeme, tak jen tu necháme vzkaz, že diskuze byla uzavřene a odkaz na admina skupiny. Kdyby někdo chtěl může požádat o vstup.
No právě Boci, jsem an tom úplně stejně…no bude veselo dneska u nás v domečku ![]()