Poradna duly
Jana Čurdová
kocunka píše:
jééé.. víla Amálkaještě nám přihoď fotku pupíku
holky aby se leska nezalekla
![]()
Lesko koukám že jsi na tom úplně stejně jako já jen máš o rok starší dítko. Jako Amálka je krásný jméno a taky se mi líbilo ale bylo zamítnuto manželem a podle ultrazvuku zřejmě nebudu muset holčičí jméno řešit, i když jiskřička naděje že se doktor spletl tady ještě je že…ale musím říct že jsem ani sklamaná nebyla, já to tak nějak čekala.
Teda s těma dutinama to je pěkná polízanice, já když byla malá tak jsem na to trpěla furt, dokonce tenkrát je ještě propichovali a to je teda hnus. Dneska už to snad nedělaj nebo jo? Tak ať je chlapeček brzo zdravej a může do školky.
Leska píše:
Ryb, nestraš!!!!
Taky bych radši holčičku, ale už jsem se smíříla
už mám vybranou kostkovanou košilu s riflíčkama a tenisky, tak jsem smířená
![]()
Jdu na sebe hodit nějakej hadr do prd… se mi nikam nechce, bych nejradši zalezla pod zem…ale co by jsme papali ![]()
Ahoj Lesko..vítám tě ![]()
Marcis: no, koukala, jsem, že jsme na tom podobně:-) Ale my se nedáme a zůstanem tu, že? Mě by se teda už jinam nechtělo..ani náhodou.
Kocu: to jsou mi věci
Aby vám ty jídla pak paní nenáúčtovala k nájmu:-)
Dutiny nám nepíchali, jen nám dali antibiotika a spoustu dalších léků…mám normálně rozpis na ledničce, co dávat ráno, dopo, v poledne, odpo a večer…má tam toho jak důchodce…jsme si dělali srandu, že mu na vánoce koupíme takovej ten dávkovač léků (ale musel by být s kapátkem
).....a kdyby to bylo další dítko kluk, tak to taky přežiju…ušetřili by jsme za oblečení…ale je fakt, že před tím jsem rodila na zimu a teď to bude mimi letní, takže spoutu věcí nevyužiju a budu muset měnit za letnější.....no uvidíme
jinak jak jste řešili kočárky, tak já mám Hartana…chtěla jsem tenkrát kočík s ruční brzdou kvůli bruslím a nechtěla jsem trojkolku…takže je to šestikolák s brzdou a jsem spokojená ![]()
Čau Lesi,
taky vítám. Jestli jsem to pochopila, tak tahle diskuse tu zůstane a ta nová bude kódovaná?
Jo a asi jste si všimli, ale pokud ne, tak nahoře v diskusi jak jsou čísla stránek, tak je tam „fotoalbum k diskusi“ a je docela sranda to tam všechno vidět na jedné hromadě - pupíky, pejsci, ultrazvuky, kočárky, pokojíčky
Kocu: To teda je ![]()
No jo, na světě jsou ještě i hodní a fajn lidi.
Tak já vyrážím pracovat. V pět mám být u klientů a ještě musím do tiskárny. Takže zatím sbohem. Po cestě asi nakupím a večer uvařím a pak padnu do pelíšku s plným pupíkem ![]()
ona chudák měla tři děti,tak má obrovskej barák,ale děti s ní bydlet nechtěj a je zvyklá vařit ve velkým,tak dostáváme hamání my a i Jirka (další podnájemník)
![]()
Lesko já to mám s tím oblečením stejný, Adam se narodil v srpnu takže jsem taky v háji i když budem mít kluka tak toho moc neunosíme, maximálně ty větší věci až bude starší. No a možná pár věciček tý úplně nejmenší velikosti když bude v květnu tak nějak hezky.