Poradna duly
Jana Čurdová
Tak děvčata, během dne jste změnili můj názor a jsem pro zamčení. ![]()
Viky
trubko
No, tak je to asi jasný… hele stejně si dáme čas do toho pondělka (třeba) ne?
Jo a taky to asi bude muset zavřít Renet, páč já to neumím. Myslím, že se žádají admini nebo tak něco.
Tak to zamkneme und fertig…se s tím budeme furt crcat
![]()
Hledá se dobrovolník co se toho ujme… ![]()
Jsem z vás celá tumpachová a zapoměla jsem na to kafe… je studený jao psí čumák.
Marcis - jak je v práci?
Sluní - jsi hustá s těma dárkama, já jdu zjistit jak to bude s tím kancelářským křeslem.
Papaya píše:
Jsem z vás celá tumpachová a zapoměla jsem na to kafe… je studený jao psí čumák.Marcis - jak je v práci?
Sluní - jsi hustá s těma dárkama, já jdu zjistit jak to bude s tím kancelářským křeslem.
Momentálně pracuju doma v posteli a pořád přepínám stránky na emimino. Asi budu muset udělat rázný řez a vypnout to, jinak nic neudělám. Jenže mě se pak nechce zase všechno dočítat:-( Je to závislost! ![]()
Viky - jo fertig ( gold echt gold, a to je ňákej gold, milej zlatej německej) ![]()
Já bych to zamkla, ale nevim jak. Napíšu Renet SZ o manuál a uvidíme… budu vás informovat.
Dík!!!!!!!!!!!!!!
Ježíš já se tak těším domůůů, jako už na pořád… na tu nemocenskou a mateřskou. Bych vás pak všechny pozvala… celý to tam předělám. No radši to nafotím, páč máme 2+1 a tam bychom se nevešly ![]()
Musím přestěhovat počítač s tiskárnou a prostě celou kancelář do obýváku a tak. Se těěěšim jak malá holka.
Pap, jsem pro jistotu napsala SZ Lesine ![]()
Jinak taky to tu mame takhle udelany
v bytecku
Joooo kauza Markysek… fuj jeste ted mi nabehne husina abych pravdu rekla…