Poradna duly
Jana Čurdová
filad píše:
Zizo myslis jako ze panenku vysvleces a zase obleces???![]()
![]()
Jojo, musím přiznat, že to docela zvládám, akorát si nepamatuju, kdy to bylo naposlad
![]()
Dneska mi přišly ty těhu tepláky za 270,– Kč, a asi už nic jiného nebudu nosit, to je tak boží pocit
Za ty prachy nekupte to. Sice je mám teď natáhnutý až pod prsa, ale je to táááák příjemné. A není to žádný hadr, ale 95% bavlna, 5% elastan a silná teplákovina
- zítra v nich jdu do práce, už s vystrčeným bříškem (doteď jsem ho schovávala ve svetru).
Jinak mám dočteno, a asi bych měla napsat hlášení, jak jsem dopadla…
ŽÍŽO, to teda jo. Právě jsem mazala dnešní KO, NT ze seznámku.
Takže, riziko nějakých 13 tis - 90 tis. = NT negativní. Nakonec jsme nečekali tak dlouho, protože to změnili a UTZ nedělají až potom, co jim dojdou výsledky z krve, že pak se máme pro ten souhrn stavit, až třeba nakoupíme. Takže 8:45 odběr krve a 10:15 UTZ, a protože už tam měli i ty výsledky, tak jsem dostala tu zprávu rovnou do ruky. Údaje mám v podpisu - máme 7,33 cm a manža zíral na to, jak krásně bušilo to srdíčko. Jsme tam přišli, a paní doktorka prohodila - jé, to miminko je ale veliké, ale pak se mrkla, že už jsme 13+3 (jsou zvyklí na trochu menší). Ale bylo zádíčkama nahoru, a to říkala, že je na měření záhlaví docela blbá poloha, ale že to teda sejme, a jak to pauznula, změřila a pustila, tak bylo najednou zádíčkama dole. Tak měla radost a změřila to znova. Byli jsem tam asi 8 minut, uběhlo to hrozně rychle.
Co to bude jsme se nějak nezeptali, a myslím, že to ani nebylo vidět. Navíc tam měla hodně frmol, protože po nás už tam čekalo asi 7 mamin, a před náma když jsme přišli byly 3.
Jahůd - dudlíky super.
Tak som objednala darčeky pre prcka este ![]()
http://www.mimibazar.cz/foto.php?…
a este neco potřebuji a nevím co ![]()
jahudko, dudliky se ti povedly…
ja uz chci taky vedet…rikalo se, ze kdyz se rodi hodne chlapecku, bude valka…tak ted honem nejake holcicky at je maximalne valka pohlavi… no nic, ja jdu pomalu do perin, uz me ze sedeni u PC boli bricho… mejte se a neprehanejte to s tim psanim, protoze ja uz nemam cas ani cist zpravy a emaily…nez doctu emimino je cas do perin..
Jinak jestli se můžu ještě vyjádřit k tomu zamykání diskuse - asi jsem proti - vždyť když si vezmete, jak rádi sledujeme listopad 2009, tak někdo bude taky zvědavý, jak budeme rodit my. Nepovažuju to za šmírování.
Nerada bych zamezila přístupu nových do diskuse, protože já bych do takové diskuse jako nová vstoupit ani nechtěla, necítila bych se vítaná - už tím zamčením ta komunita něco sděluje - že nechce mezi sebe nikoho pustit. A po porodu si myslím, že se najdou takové, které budou hledat stejně staré miminka a budou chtít probrat svoje bolístky a trápení.
Myslím, že když z tabulky smažeme jména (která jsou dle mého názoru bezpředmětná, a stejně je část lidí neuvedla), tak to bude vpoho.
Nemyslím si, že by měl někdo tolik času prolízat diskuse a hrabat se cíleně, vždyť každou minutou přibývají na celém e-mimi desítky příspěvků.
Na druhou stranu chápu i Vaše připomínky a obavy, akorát je nesdílím. Záleží, co z téhle diskuse chceme udělat… Nejsem jako úplně vyloženě proti, ale pro spíš ne.
uuuuuuuuuuufffff.. no to jsem si dala vás dočíst… jen teda nemám na to,abych reagovala… ![]()
ŽIŽO, jména klidně smažu není problém. Záleží co ostatní holky.
Dobrou kočky, jdu spinkat. Dneska jsme měli náročný den - vstávala jsem v 6:30 a do 19:00 lozila po městě. No není se čemu divit - holka z vesnice jednou za čas v krajském městě
- no museli jsme na nákupy, a navíc jsme mapovali nové lednice s mražákem (datart, OK elktro, euronics, makro, planeo), ta naše chudinka dosluhuje, tak už vybíráme něco do nového domečku (a my jsme fakt hrozně vybíraví a přebíraví - no děs a hrozně dlouho trvá, než se pro něco rozhodnem)
Jsme se hledali s manžou, až jsme se našli…