Poradna duly
Jana Čurdová
Viki
jako radu s cukrovím ti nedám ještě jsem ho v životě nepekla ja furt vyfasnu od někoho takže ja se s tím pyplat nehodlám
Ja jsem měla uspěch jak jsem udělala babovku…a cukroví to už bych nedala:D
borisko, jeste k te bolesti v zadynce…nerikala MUDra ze by tomohlo byt treba od patere ci naruseni nervu od streva? tim jak roste deloha a ruzne tlaci, vse v brise se meni…nemela jsi nekdy trable s pateri?
holky, k tomu ze prvni trimestr se pribere asi 10% vahy- nestraste, ze bych za pul roku mela mit o 30kg vic? to pode mnou rupne zidle…
jé holky - tu trojčecí maminku znám z Mojetěhotenství… fakt to bylo přirozeně a rodila císařem cca 32. týden… moc jsme jí všechny fandily ![]()
liky- mě se právě už kdysi rehabka ptala na úraz kolem kostrče, já si nic nepamatuju, ale jako děvče z vesnice jsem pádů zažila
, hlavně z kola apod…takže možné to je
tak kdyby 10% váhy, tak holky přiberu celkově jenom necelých 10kg
a carinka bude skoro na O ![]()
ad trojcata- to si neumim ani predstavit…my mame v rodine dvojcata, hlavne z mammciny strany vsechny na pocatku dvojc.mela ale pak se pry vstrebala…ja u prvniho tehu, co skoncilo potratem mela podezreni na dvojcata…
k tomu cukrovi- mohla byste fakt nektera napsat kdy asi zacit pect? ja uz pomalu musim shanet suroviny, tady v UK nic nesezenu a uz jsem slibila i v praci, ze jim prinesu ochutnat ceske cukrovi…budu muset procestovat pul Irska, nez sezenu nektere dobroty do cukrovi…ale docela se na to tesim, jen kdyby na to mel clovek cas…
Ad váha) To bych přibrala 44kg. No nevím, když u prvního to bylo 11kg.
No já jsem macík, takže něco přiberu
Ale pokud to bude fakt jen těch 10%, tak bych po porodu teoreticky byla na svojí předtěhotenský váze ![]()
Ale v to ani nedoufám ![]()
liky, já bych počkala na začátek prosince, nejdříve poslední víkend v listopadu
, to jsme většinou s mamkou začínaly - a nezapomeň, že plněné s krémem opravdu až nakonec, takové perníčky už bys mohla na konci listopadu
já doma nepeču, chlap cukroví nemusí,takže já taky ne a stejně jako papaya vyfásnu jen dobroty od babičky a mamky a tchýně😉
K tomu cukroví: vám něco povím, co se mi stalo loni. Napekla jsem kila cukroví, tak vypadalo pěkně a když jsme ho začali jíst…ouha tvrdý jak beton, tak jsem teda byla jako hodně nasratá, a víte čím to bylo…to jsem zjistla po dlouhým pátrání, měla jsem novou váhu a ta blbě vážila takže jsem měla všude moc mouky a cukru a málo tuku, protože ten jsem neodvažovala ale dávala tam heru která je vyznačená na obalu po těch 10g nebo kolika…No nekopli byste do toho…
http://www.modrykonik.cz/…_3546670.jpg?…
já upeču asi jen pečilo z bílýho vína - je to lehký bez cukru… pak se u nás doslova žerou vosí hnízda… těch tělám cca 100ks - pro nás dva!!!
Carrinko teď když koukám na ten dvojčecí kočár tak mě napadlo že u nás v ulici jezdila paní s dvojkama a měla hrozně hezkej kočár a dal se rozdělit na dva samostatný, týý jo ale kdybys mě zabila tak nevím co to bylo za značku ![]()