Poradna duly
Jana Čurdová
Jahůdko, já zatím nevím jestli to bude klučina nebo holčina
Ale kluk by se šiknul
Myslím, že klučíka hlásila Petrcha a Sluní.
Tý jo a dovolte, abych vám řekla, že jste hustý,, jelikož tolik empatie ve vašich SZ jsem nečekala a úplně tu bulím. No jo, jsem jeden velkej hormon ![]()
Hele a od týhle chvíle na ty … kašlu! Fakt. My jsme doma v pohodě a Bíleček taky, v práci za 3 týdny končím, a jestli má někdo pocit, že si musí číst o tom že prdím jak větrná elektrárna… tak prosím. ![]()
Filad - Si piš, s bramborovým salátem
To jsem celá já.
Tak jako na tohle menu se o vánocích těším.
Mamka mi včera udělala radost. Stavovala jsem se u ní na pokec a dostala jsem pořádnej flák vepřový krkovice bez kosti a krůtí prsa na roládu a na řízky
To bude žůžo… a hlavně to nemusím kupovat a utrácet
Dneska budou plátky marinovaný v bylinkách a hranoly. mňam
Renet -sehnala jsi nějaký ty dárky na netu včera?
papayo
, ale já jsem stále klidně pro zamknutí proti nevhodným čumilům, další věci se dají řešit přes SZ ![]()
jsi mě navnadila s těma hranolkama - můžou se s gulášem?
možná z toho udělám 2 chody
dnes jsem byla na kontrole s močí, není v ní žádná bílkovina, jupí, tak doufám, že už i špinění bude utrum!
a zítra mi dr. pošle výsledky cholesterolu a tuků, tak jsem zvědavá, chtěla mi to udělat už před těhotenstvím
No a já se stále nemůžu dovolat k mojí mudře ![]()
Náhodou hranolky se s gulášem můžou… taky mám občas takový chutě.
Normálně jsem včera dostala od kámošky to ťukadlo, tak jsme to večer zkoušeli. Já myslím, že jsem bílečka slyšela… na pravé straně, ale je fakt, že mi to přišlo pomalé… to bušení. A Ondra říkal, že si myslí, že to bylo moje. Ale až tak nízko v břiše jo? Ale jsem teprve 13 týden, tak jsem se rozhodla, ještě tak týden počkat a pak už by to mělo být zřetelné ve většině případů.
Ahoj holky,
tak hned na začátek se vyjadřím k zamykaní. A ja jsem pro aby se diskuze zamkla. Jsem tu na emiminu už dlouho a zažila jsem tu hodně věci které nebyli moc hezké. Jednu maminu která se vtěrkla do diskuzi a výprávěla pohádky že čeká miminko pak se ji narodilo a umřelo. Celé emimino to s ní prožívalo byl to hnus a od té doby se prostě diskuze zamykají… Vubec není pravda že holky které chtěji do diskuze se bojí nebo stydí..věčšinou nevšimnou si že už je diskuze vytvořená tak si vytvoří svoji a my ji pak mužem pozvat k nám nebo si zažáda o práva nic na tom není…To že sledujete nějaká jiná diskuze není trestné…a pokud máte jiné kamarádky jako třeba já na jiných diskuzích tak nevidim v tom problém mužete s nima komunikovat i jinou formou třeba SZ. ja jsem v 3diskuzích a všechny máme zamčené a je to lepší…Jako věřte že i některé maminy které čtou naši diskuzi tak si tukají na čelo že tu otevřeně probírame třeba sex a nejsme zamčené…Ale jak se rozhodneme tak se rozhodneme..je to každého věc…Ja jenom že jsem pro..pokud se nezamkne tak bude tak jak to je ale věřte že časem i tak tuhle diskuzi zamknete..
Pap, nedavno prekvapili tchanovci, br. salatek s rizkem no malem jsem se udavila jak jsem to do sebe pod tlakem prala… jinak holky ja jsem objednala zakladni 4 darky pro malou… prvni tri veci si prala a tu ctvrtou aby se i neco naucila ![]()
http://img.mimishop.cz/…/a765752.jpg
http://img.mimishop.cz/…a1579870.jpg
Agátka mimi 41 cm.Agátka je pěkná rošťanda dej ji dudlík a poslouchej jak reálně dudá,sáhni ji na bříško a malá rošťanda ho vyplivne a začne se smát.
http://img.mimishop.cz/…a1218743.jpg
http://img.mimishop.cz/…a1582129.jpg
No a pak chceme jeste takove ty drobnosti na tvoreni a malovani - vodovky, modelinu, atd…
Tak hele, mám nápad - co by řešil obě strany. ![]()
Navrhuju tuhle diskusi zasoukromničit, ale zároveň založit novou (např. rodíme v květnu 2010), kde budeme házet ty podstatné věci jako tabulku kontrol, porodů, pohlaví, co se komu má narodit a jak dopadly kontroly, ať si počtou ti, kteří se zajímají, jak se nám daří a můžou se připojit nové těhulíny, kterým pak přes SZ můžeme písnout a pozvat je do uzavřené skupiny.
A ty naše holčičí problémy (typu oblékání panenek
, syslící hemeroid
bolístky a neshody s rodinama a manželama, a další pikantnosti, do kterých nikomu nic není) si můžeme dál řešit tady.
žížo - tak to mi přijde trochu schizofrenní se přiznám
a s dovolením říkám, že se mi to moc nelíbí
, ale přizpůsobím se většině ![]()
filad -dárečky jsou moc fajn, hlavně ten poslední je super! asi bych je taky měla vybrat po internetu ![]()
Holky nestřašte už z dárkama. Já nemám ještě nic vymyšleno natož koupeno.
Poraďte co mám koupit dvouletýmu klukovi - synovci.
To mi připomíná, že musím napsat Ježíškovi. Dělám to každý rok a vždycky mi něco co si přeju přinese. Manžel se tomu směje, že to dělají malé děti, ale alespoň nemusí rodiče přemýšlet, co bych chtěla k vánocům.