Květen 2010

Napsat příspěvek
Velikost písma:
9394
19.11.09 06:35

dobre rano ve ctvrtek, tak me dobra nalada presla, celou noc nespim a jak se napiju vody/mam silenou zizen a piju i kvuli te infekci/hned ji :poblion:
bude to asi i nervama, manzel ma letet do skotska, pritom celou noc silene prsi a fouka, letiste rusi lety…jde o to, ze ve skotsku na nej maji cekat kamaradi, budou bez penez a informaci, vse zarizoval manzel na sve jmeno a britske karty…tak se bojim, aby kluci se nam tam neztratili a stejne i manzel, pokud neodleti bude desne prudit 8-o 8-o a ja se zblaznim…tak drzte palce…dneska sedim na netu uz od 4.a nebavi me to, v praci asi usnu za pochodu…/ u nas je o hodinu min nez v CR/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20296
19.11.09 07:02

Dobré ráno :-)

Tak už jsem tady zas málem strašila v noci, mám zas období nespavosti, super 8-o

Gratuluji všem úspěšným kontrolám! Jinak s tím zamčením se mi líbí dost názor Žiži, je fakt, že já bych se do zamčené místnosti taky nehrnula - navíc pokud se nedej bože něco stane - každá (skoro) máme nějakou známou v jiné diskuzi a ta sem může dát kdykoliv vědět co se děje (i v případě porodu). Já sledovala jak listopad, tak i prosinec sleduji - páč v každém měsíci mám min. jednu o které potřebuji přehled :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12300
19.11.09 07:53

Dobré ránko…
tak když čtu co napsala žíža a rybanka tak si říkám že na tom něco je…co ženy, tak na to zamykání prdíme? Je fakt že já těm holkám do listopadu načuhuju taky a nepřijde mi to jako šmírování, jen s nima trochu prožívám a vzpomínám u toho na porod.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12332
19.11.09 07:55

ahoj holky, no já nevím, já jinam nekoukám, i když tam známé mám, my si to řekneme jinde :wink: a kdyby cokoliv, tak existují SZ, ne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6336
19.11.09 07:57

Dobre ranko
Liky, ty se hlavne nestresuj, ja vim, ze lip se to rekne, nez dela, ale setrsi se celkove…
Ryb, jak to napsala Ziza, tak se mi to libi… presne ze i nektere holky se muzou citit nechtene a nemyslim si, ze by nejakou napadlo nekomu psat a dozadovat se pristupu… jinak take nakukuji k jinym na ty porody a hrozne se mi to libi a skoro bulim, kdyz tam vyleze zpravicka - tak ta ci ona rodi :lol: :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1317
19.11.09 08:10

Dobré ráno, tak koukám že dneska byli asi nějaké erupce na měsíci. Taky jsem nemohla celou noc spát a ráno mě začal děsně bolet žaludek, tak doufám, že se to zlepší.

Jinak k tomu zamčení mám stejný názor jako Žíža. Když už jsme vydrželi 400 stránek, tak se mi to zdá zbytečný.

Váš výpočet váhového přírustku se mi moc líbí. Mě by to vycházelo na necelých 10kg. Teď už mám alespoň 1 kg nahoře.

Já cukroví nepeču. Ne, že bych nechtěla, ale manžel to nejí a pro mě se to nevyplatí, tak si vždycky vezmu pár kousků od maminky. Umí to stejně líp.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12300
19.11.09 08:26

Ženy já mám dneska takový práce že se z toho asi osypu…bleee
Hlavně ten bordel doma zase a do toho ještě honem dodělat dvě zakázky na poči a uvařit oběd, kterej teda nevím z čeho uvařím když tady nic nemám, takže ještě stihnout nákup nebo já nevím jak to udělám.
Ještě že Adámek dneska už vypadá líp a není zatím tak protivnej jako včera, tak snad budu mít na to všechno klid. Hlavně aby spal po obědě, to se pak nejlíp pracuje, v klidu především.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6336
19.11.09 08:32

Neboj Peti, zvladnes, vis, ze zensky toho stihaji stokrat vic nez chlapi… jinak dnesni obed u nas - kureci sote… moje nej jidlo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9819
19.11.09 08:41

Ahoj holky, ja som nešťastná. Od včera mi padá mimino, skoro sa sem nedostanem, i tento príspevok je zázrak. Vobec neviem, čo sa tu deje, nič som si neprečítala… Ja len, že na vás myslím a moc zdravím… :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10773
19.11.09 08:42

Většinou jsou ohlasy nezamykat, tak jak se jmény? Vymazat?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11314
19.11.09 08:44
silvik.sk píše:
Ahoj holky, ja som nešťastná. Od včera mi padá mimino, skoro sa sem nedostanem, i tento príspevok je zázrak. Vobec neviem, čo sa tu deje, nič som si neprečítala… Ja len, že na vás myslím a moc zdravím… :mavam:

Silvik, a jinak ti net normálně jede, nebo ti to dělá i na jiných stránkách? (Jinak prosím, piš e-mimino, protože já se vždycky hrozně leknu, že jako padá někam to tvoje mimi v bříšku :-) )

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9819
19.11.09 08:46

všetky ostatné stránky mi fungujú, padá len e-mimino (to moje je snáď OK :-D )
Neviem, čím to je… :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12300
19.11.09 08:49

Jééé Filad to by bodlo…kuřecí soté…hmmm ňamy

Silvi taky jsem se lekla že ti někam spadlo miminko :lol: To nám nedělej. Taky si myslím jestli to nebude spíš připojením, nám to všem tady šlape bez problému, myslím si teda. Co máš za připojení, možná bych ti s tím mohla pomoct. Teda jestli vůbec si tenhle vzkaz přečteš.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12300
19.11.09 08:50

Silvi tak zkus jestli se ti podaří napsat adminovi a napiš mu tam co máš za prohlížeč a jakou verzi. Snad ti pomůže.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9819
19.11.09 08:52

No to naozaj neviem, ja sa pripájam z práce… Tak fakt neviem, vždy keď sa chcem, dostať na inú stránku, tak to proste spadne :nevim:
Inak holky, ešte pred týždňom na mne nebolo nič vidieť a keď som prišla včera do práce po predĺženom víkende, všetci sa divili, ako mi bruško narástlo :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí