Poradna duly
Jana Čurdová
mrkněte sem, tak nevím co bych s tímhle počtem dělala…mazec
PETRUCHA píše:
mrkněte sem, tak nevím co bych s tímhle počtem dělala…mazechttps://www.emimino.cz/…rojcata-168/
no to je boží
![]()
filad píše:
Viky gratulka![]()
tak vidis holka nase
moooooc děkuju filad
mám radost
ty brdo holky 3? no to bych se asi picla..to musí být zahul…
Když se zamknem tak pak je to o tom že bude jeden adoš některá z nás která bude mít přistup ke všemu a bude moct někoho sem dalšího přizvat a zas někoho i poslat pryč.. Prostě jeden který bude mít na starosti chod celé diskuze a nám bude muset dát přístup do skupiny.. Jinak se tu nedostanem a ani nikdo cizí.. ja už vám to říkala dávno at se zamknem nikdo nemusí vědět že probírame to co probírame..ale v jiných diskuzích ej to sami
ale člověk bude mít zas věčši soukromí…
Nic valím k malému ho topím v koupelce
pa
já jdu vařit čočkovou polívku… to bude noc ![]()
Hele kdy je tak vhodný začít péct cukroví, abych to na Vánoce neměla starý jak Metuzalém???
viky - taky gratuluju ![]()
holky, jestli jsem to správně pochopila, tak když diskusi zamkneme, tak nemůžou ani číst, ani přispívat? ![]()
'aáááh, právě jsem se probrala, hodila jsem si před spoaním šlofíka
Ale do růžova mám teda daleko ![]()
ahoj vsem, tak jsem se dnes docela nasmala nez jsem vas docetla…ted k tomu co mi utkvelo v pameti:
Sex/pohlavi/- ja citim, ze budeme mit kluka, uz mame i jmeno, ale pokud mam v noci sny o miminech tak se mi vzdy zda holcicka…tak uz nevim…
Sex- /no proste sex/ - tak jste me pobavily, ale je fakt, ze bych ted ani moc nemusela, ale manzel ma potrebu dodelavat vlasky, oboci a tak… ![]()
gratuluji vsem ke kontrolam a dobrym vysledkum testu…
k tem kocarkum- jsou moc pekne, ja jak psala, ze stoji 500£ tak tim je myslen jen jeden, treba hluboky/a to jsou tu jen ty male moderny, co z toho mimco za 3 mesice vyroste/proto jsem se tak desila…tchyne mi chtela koupit kocar v CR a poslat postou
/jen za postovne budu mit sedacku i se sportakem, ze…/
k uzamknuti diskuse- ja jsem pro, ja taky /vetsinou
/nesmiruji jine diskuse, pokud neminim prispet..
Jo když se zamkne tak ji nemuže nikdo číst a nikdo ani přispět..bude jenom naše a pokud někdo bude chtít k nám bude musít požádat o práva…
Ahoj vespolek,
tak jsem dočetla posledních pár stránek
Na víc nemám.
Pro zamčení jsem taky, ale možná bych ještě chvíli počkala, třeba se přece jenom někdo přidá. Já mám domovskou diskuzi taky zamčenou a je to super ![]()
Porodní plán: no já ho neměla, aniu teď ho neplánuju. Oni v těch pražských porodnicích (a asi i v některých jiných, co jsem zaslechla) to nevidí rádi, mají pocit, že se jim snad diktují podmínky. Zdůvodňují to tím, že je s nima domluva ![]()
Jinak mně malou na břicho položili hned, ještě celou oslizlou
A šňůru ufikli tak rychle, že by manžel nestačil říct ani ň, kdyby to chtěl udělat on - ale stejně nechtěl.
Epidurál: tak já ho měla, navrhl mi to sám doktor, 4 dny mi vyvolávali porod, pak mi praskla voda a 5. den večer jsem porodila, tak se mu mě asi zželelo. Ale proti křížovým bolestem prý stejně nepomáhá, tak nevím. ![]()