Květen 2010

Napsat příspěvek
Velikost písma:
12300
18.11.09 18:15

mrkněte sem, tak nevím co bych s tímhle počtem dělala…mazec

https://www.emimino.cz/…rojcata-168/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10911
18.11.09 18:21
PETRUCHA píše:
mrkněte sem, tak nevím co bych s tímhle počtem dělala…mazechttps://www.emimino.cz/…rojcata-168/

no to je boží :zed: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1208
18.11.09 18:22

teda, to bych asi nedala!
Jahu, zařídíš to zamčení prosím?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6336
18.11.09 18:24

Viky gratulka :potlesk: :palec: tak vidis holka nase :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10911
18.11.09 18:26
filad píše:
Viky gratulka :potlesk: :palec: tak vidis holka nase :lol:

moooooc děkuju filad :-) :-) mám radost

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6336
18.11.09 18:27
:kytka: :pankac:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9299
18.11.09 18:52

ty brdo holky 3? no to bych se asi picla..to musí být zahul…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9299
18.11.09 18:58

Když se zamknem tak pak je to o tom že bude jeden adoš některá z nás která bude mít přistup ke všemu a bude moct někoho sem dalšího přizvat a zas někoho i poslat pryč.. Prostě jeden který bude mít na starosti chod celé diskuze a nám bude muset dát přístup do skupiny.. Jinak se tu nedostanem a ani nikdo cizí.. ja už vám to říkala dávno at se zamknem nikdo nemusí vědět že probírame to co probírame..ale v jiných diskuzích ej to sami :) ale člověk bude mít zas věčši soukromí…

Nic valím k malému ho topím v koupelce :D pa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10911
18.11.09 19:02

já jdu vařit čočkovou polívku… to bude noc :-))))))

Hele kdy je tak vhodný začít péct cukroví, abych to na Vánoce neměla starý jak Metuzalém???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12332
18.11.09 19:08

viky - taky gratuluju :potlesk:
holky, jestli jsem to správně pochopila, tak když diskusi zamkneme, tak nemůžou ani číst, ani přispívat? :?:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10911
18.11.09 19:12

Borisko moc děkuju :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1208
18.11.09 19:39

'aáááh, právě jsem se probrala, hodila jsem si před spoaním šlofíka :-) Ale do růžova mám teda daleko :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9394
18.11.09 19:46

ahoj vsem, tak jsem se dnes docela nasmala nez jsem vas docetla…ted k tomu co mi utkvelo v pameti:
Sex/pohlavi/- ja citim, ze budeme mit kluka, uz mame i jmeno, ale pokud mam v noci sny o miminech tak se mi vzdy zda holcicka…tak uz nevim…
Sex- /no proste sex/ - tak jste me pobavily, ale je fakt, ze bych ted ani moc nemusela, ale manzel ma potrebu dodelavat vlasky, oboci a tak… :lol:
gratuluji vsem ke kontrolam a dobrym vysledkum testu…
k tem kocarkum- jsou moc pekne, ja jak psala, ze stoji 500£ tak tim je myslen jen jeden, treba hluboky/a to jsou tu jen ty male moderny, co z toho mimco za 3 mesice vyroste/proto jsem se tak desila…tchyne mi chtela koupit kocar v CR a poslat postou :lol: :lol: /jen za postovne budu mit sedacku i se sportakem, ze…/
k uzamknuti diskuse- ja jsem pro, ja taky /vetsinou :wink: /nesmiruji jine diskuse, pokud neminim prispet..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9299
18.11.09 19:47

Jo když se zamkne tak ji nemuže nikdo číst a nikdo ani přispět..bude jenom naše a pokud někdo bude chtít k nám bude musít požádat o práva…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5601
18.11.09 19:48

Ahoj vespolek,
tak jsem dočetla posledních pár stránek :oops: Na víc nemám.

Pro zamčení jsem taky, ale možná bych ještě chvíli počkala, třeba se přece jenom někdo přidá. Já mám domovskou diskuzi taky zamčenou a je to super :wink:

Porodní plán: no já ho neměla, aniu teď ho neplánuju. Oni v těch pražských porodnicích (a asi i v některých jiných, co jsem zaslechla) to nevidí rádi, mají pocit, že se jim snad diktují podmínky. Zdůvodňují to tím, že je s nima domluva :-?
Jinak mně malou na břicho položili hned, ještě celou oslizlou :oops: A šňůru ufikli tak rychle, že by manžel nestačil říct ani ň, kdyby to chtěl udělat on - ale stejně nechtěl.

Epidurál: tak já ho měla, navrhl mi to sám doktor, 4 dny mi vyvolávali porod, pak mi praskla voda a 5. den večer jsem porodila, tak se mu mě asi zželelo. Ale proti křížovým bolestem prý stejně nepomáhá, tak nevím. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí