Poradna duly
Jana Čurdová
Holky, tak ted jsem dočetla a fakt jsem se musela chlámat
. Myslim, že tady se to fakt parádně sešlo
. No nic já mam hotovo, půjdu ven na pořádnou procházku, trochu se rozhýbat…
Pimpi, ted jsem se teda musela smat
jo a to s tou delkou prirozeni nebyl rozumny tah
ale je fakt, ze oni se opravdu boji, ze tomu prdolovi ublizi …
Ta postýlka je moc hezká, ale asi nebude polohovatelná, což se mi zdá dost praktický.
Kocu, jasne, pojd se pridat…
Jinak postylka stoji prave 6000, ale zase jsou tam ty ulozne prostory - minimalne na to nejdulezitejsi, a i prebalovaci pultik… tak proto se mi to libi, ze mi to v podstate resi ten prostor…
Pimpi, polohovaci neni, ale jak na ni koukam, tak pri sikovnosti se z ni polohovaci udela celkem snadno… vis treba na stred … ale kdyz to srovnam s tim u male, tak mi to nepolohovani ani nevadi…
je hezoučká.. a to je stejně dlouhá jako normální,nebo je o ten pultík kratší???
Normalne vam musim rict, jak jsem lehce zklamala manzu… on se kdysi desne tesil jak sestavi postylku, jenze byl ten den v praci (to jeste delal instalaterinu) a ja se tak tesila jak to v pokojiku bude vypadat s tou postylkou, ze jsem si ji sestavila sama a vitezoslavne to pak ukazu manzovi… no a on na me, jak se tesil, ze to udela… chudak, tak to ted necham na nem no … jinak mam doma jeste postylku po male, tak kdyby nektera z vas chtela, daruji… neni ve spatnem stavu… a je polohovatelna .. a se stahovaci bocnici … az bude chvilka tak naskenuju nejakou fotecku a pripadne vlozim
Jo jinak holky, dneska jsem si objednala ten kočárek
http://www.medabeda.cz/…r/63909.html
Vůbec jsem netušila, že to bude taková síla. Černej, kterej jsem původně chtěla, je z kolekce 2009 a byl doprodanej už v srpnu. Tenhle je z kolekce 2010 a musíme ho koupit už teď, protože po Novém roce už prý nemusí mít všechny barevné varianty. To jsem si myslela, že mam čas do jara ![]()
Kocu, podle obrazku je kratsi … prave o ten pultik … celkove rozmery jsou 175×100×86
ale zase ze zkusenosti vim, ze nez mimisek doroste, tak uz bude v posteli - stejne jako ma mala, na strane ma zabranu, takze v pohode
Tak pudu na chvilku do mesta venkuje krásně tak se pudu projít…a pak zajdu pro prcka..
Téda do jakýho tématu vy jste to utekly)) a já chyběla sakra
![]()
Já už mám postýlku, vaničku a kousátko! To je výbava co? Už můžu skoro rodit
![]()
To kousátko je nej jako…mě jebe dneska pardon ![]()
Ryb v pohode… jak sis dobre precetla tak tem co tu dneska jebe je celkem hodne
![]()