Poradna duly
Jana Čurdová
Ahoooj holky, tak som sa vrátila. Od ráno mi mimino padá, tak sa budem snažiť vás v priebehu dňa dočítať. Nechcete mi radšej v skratke napísať, čo nové? ![]()
Inak na SK bolo fajn, ani sa mi nechcelo vrátiť, akurát Thomas nám odišiel do mačacieho nebíčka ![]()
Jo a zapoměla jsem si občanku. Takže Táta se od února těšil jak semnou pojede na zámmek v limuzíně a kousek za městem musel chudák přeskočit do auta co jelo před náma a rychlostí asi 220 km/h se mi vrátit domů pro občanku
No prostě jsem byla úplně mimo.
Jo a Peti takova mozna debilni rada na tu tvoji zacpu… udelej si domaci klystyr… to jako myslim ted smrtelne vazne…
Papaya píše:
Rybka - já ani nebyla nervozní ty dny před svatbou, ale v ten den teda jako prase… Když jsme s taťkou stáli a čekali až se všichni usadí a než začli hrát pochod tak jsem se úplně hroutila. Pořád jsem říkala… táto, já ti nevím, co mám dělat? No úplně vypláchlá… on se na mě podíval chytnul mě pecvně za ruku a říká… hlavně řekni ano, hlavně ano, pak už to bude dobrý.No a bylo. Ale vyjukaná jsem byla pěkně. měla jsem velikou svatbu.Petrucha - fááákt od 12tt, jupííí… tak to je paráda. Dám pak echo co a jak
No tos měla dobrou podporu aspoň v tátovi, ten můj je právě jeden z adeptů na omldení (další je ženich a teď už i já):lol:
spíš budu uklidňovat já
jeho…já si vždycky přála velikou, i když tanečky tohoto typu teda nemusím vůbec…ale chtěla jsem kostel, velkou hostinu, celou svou rodinu.
Jenže Richard je nervák děsnej, stydí se, on by to nedal a navíc jeho rodiče v rodině s nikým moc nemluví, mají tam nějaký spory děsný, takže by bylo blbý kdybych já měla na svatbě všechny naše slováky a on jen rodiče… ![]()
Filad má pravdu Peťo - v lékárně koupíš Yal (to je ten malej gelovej. Prdneš to tam jako zubní pastu … počkáš…kakáš… ![]()
Tý jo chytrá holka, Filad, to mě nenapadlo.
Tak mám to za sebou..Kontrola v pohodě..Malý byl vzhuru hlavou a spal
Byl na něho legrační pohled v jaké byl poloze
Jinaks e daří i miminku i mě skvěle.. Dneska mám prcka v jeslích tak si budu užívat den na iinternetu a budu kupovat nějaké dárky…
Potřebuji něo koupit manželovi…ja nevím co..Ty vánoce nemám ráda kvuli těm dárkum jako bych mu pod stromečkem nestačila ja ![]()
Petro: nejmenuje…
Někdy mi ta matka příroda přijde nespravedlivá.. petra která zakladala tuhle diskuzi nemuže donosit miminko už chuděrka po druhé potratila..nevím jestli jste to četli a jiní zas…ale zas snažím se pochopit duvody těch lidi…neodsuzuji jenom mi je to nějak tak líto…dneska jsem nějak v depce nebo co ![]()
Ren moc gratuluju ke kontrolce … a uz ti rikali co to bude??? Ja se na to hned toho 2.12. zeptam, asi to bude prvni veta, kterou reknu jen co vlezu do ordinace
jezisi ja jsem zvedavaaaaaaa
Ahoooj holky ![]()
Papy, skvělá příhoda s panem doktorem Hradcem, to jsi mě pobavila
![]()
Všem gratulace ke kontrolán!!!
Ach jo, jdu vytírat barák…vůbec se mi teda nechce, ale musim to zkusit, dokud mě neboli břich ![]()
Silvi ahojky, teda to je mi lito …
Market, kuk holka zlata … hele moc to neprehanej, kdyz to nedodelas, prd se deje… hlavne klid ![]()
Ahoooj Filad
! : Já vim, ale přijdu už si blbě, jak jsem se pořád válela (i když teda povinně). Chci zkusit něco trochu udělat…ale jakmile začne břicho protestovat, tak končim. Jak se máte kočky?
Domací klistír…fuuuj
ale na zacpy taky trpím jak kun ![]()
Silvi…Tomika mi je líto ![]()
Filad: nevím..neřekla mi to prý to nejde ješte poznat
Práve prý v tom 13týdnu se ještě jenom vytvaří orgány takže je to matouci…:) A pinda by urco prý nešel poznat že by ho musel mít fakt velkého
Takže se to dozvímna další kontrole a to je až 16.12..to bdue doba a 9.12 du na odběr krve…v 7h ráno…nevím kdo vstane..mazec ![]()
du dokoupit nějaké dárky po internetu…:) Ještě mi zbyvají nějaké blbustky…Ale to hlavní mám z krku
Hlavně tu chou chou..o těch panenkach se mi i zdálo
… Jedna cika druhé rostou zuby třeti nemocná čtvrtá chodí páta řve..no mohla bych se na to vyprdnout..fakt…panenky. Není nad auta
S malým to je jednoduché je mu jedno jaké auto to bude ale musí být s pohádky CARS nebo mašinka Tomáš a je vykouzleno…a hlavně auta necikají..
Filad mě ten klistýr taky už napad, ale moc se mi do toho nechce, ten YAL jsem měla u porodu. No ale zase je fakt že by se mi ulevilo, jenže to taky nemůžu dělat furt. Potřebovala bych nějakou spolehlivou prevenci abych tu zácpu neměla vůbec. Ta laktuloza je taky řešení jen když už to fakt jinak nejde. Zkusím ještě ten Lepicol až se vyprázdním, prej to právě funguje spíš jako prevence.
Renet taky jsem jí to s tou redukcí rozmlouvala, ale nedala se. Přijde mi to taky hnusný, ale co naděláš, je to jejich rozhodnutí. Někteří lidi jsou trochu sobci no.
Market, kdybys to videla tady, asi by te jeblo
a ze se na to nevykaslu… holt mi neni dobre noooo
ale tak jasne, clovek fakt nekdy proste musi, ale ty se fakt setri… Martinka posledni dny zkousi moji trpelivost, ale da se to
je fakt, ze mi dost pomaha, tak jsem za to moc rada… o psa se postara, vari se mnou - celkem hodne uz toho umi… a hlavne je to jeji iniciativa, coz je super…
Peti, to je jasny, ono se to stejne nema delat casto pac si na to telo zvykne a pak se to neda samo… ale jako posledni moznost fakt uz pri bolestech bych to udelala…
Ren, no ja aspon zkusim na doktora aby udelal nejaky predbezny odhad
toho druheho a pak znova toho osmnacteho… tak uvidime