Květen 2010

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3226
18.11.09 09:37

Teda to vám fakt nezávidim, já se najedla a už je mi zase fajnově. A když mi bylo blbě… tak jen jednorázově (jedno odpoledne a by klid) Ale Znám maminky co je to trápilo pomalu do konce.
Doktorka (respektive sestřička) má stále obsazeno. :?: Dokonce jsem zkoušela volat i na jiné číslo a … pěknej trapas :lol: Vytočím číslo a ozve se mi mužský hlas… „Halo, tady gynekologie Hradec“ Já: „Dobrý den, Bílková, to bude asi omyl, omlouvám se, ale já volám na gynekologii do české Lípy.“ Hlas: „To voláte dobře, milá paní, já se jmenuju Hradec.“ :lol: No ale stejně to nebylo do ordinace, kterou jsem potřebovala :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6336
18.11.09 09:38

Paaaap dooooost dobry :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6336
18.11.09 09:40

Ahojky Ryb, hele tobe se to hezky blizi vid :-) uz jen par dni… no a jak to budete mit zorganizovany? A kde ze se to tedy berete?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12300
18.11.09 09:42

Pap ty jsi borka… :lol: :lol: :lol:
Jinak teda blahopřeju všem co byli na kontrole. Se máte já jdu až 2.12 a to jen na odběry a na KO až 8.12

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3226
18.11.09 09:45

No borka neborka… zas vim velký h** :roll: :lol: Ale teda taky jsem se musela smát.

Rybka - tý jo ani jsem nevěděla, že je dneska toluik kontrol. Takže moje milá sdkoro vdaná těhlé - Con gratulation :wink: Ježíš se máš, že jsi ještě nepřibrala… já tak 3-4 kg. Jako fakt. :-( Normálně mám na břiše špek, že se až stydím a těhu bříško určitě nebude dlouho vidět :-( Chjoo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6336
18.11.09 09:48

Petul, 2.12. jdu take, ale na kontrolu, a pak hned za 14 dni pac doktor tam mezi svatkama nebude… no a pak tedy Vanoce a pak Martinky narozky, takze i to mi utece do dalsi kontroly, coz je super no a na konci toho ledna uz budem vlastne v pulce… teda to to leti, kdyz si to takhle rikam, ale normalne se to do tech kontrol desne tahne … jinak mi ma ted nekdy prijit ten Angelsounds tak budu mit aspon nejakou kontrolu nez zacne broucek kopat

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10773
18.11.09 09:48

BORIS, mě je budou dělat na genetice jako NT. U prvního mi je dělala normálně gyndr, tak nevím, proč je tomu teď jinak.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6336
18.11.09 09:49

Pap bud v klidu, ja mela prvne bricho fakt videt nekdy 6.-7. mesic… hrozne me to stvalo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10773
18.11.09 09:50

PAP, super telefonát. ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3226
18.11.09 09:53

Jůůů, za chvilku přijede kámoška, jde do nemocnice na kontrolu a já jí budu mezitím hlídat 7 měsíčního synátora. To bude prčáááá :lol: Budu trénovat. Jsem jí kladla na srdce ať vezme čajík, baštu, hračky atd. Aby se tady nestrhl nějaký hysterák, ale on je broučínek :mrgreen: No a měla by mi taky přivézt to ťukadlo… půjčí mi ho, tak už možná uslyším prďolku :wink: Jestli teda ještě není brzy. Od kdy ho můžu zaslechnout?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20296
18.11.09 09:57

filad: no jako bude to jen mini svatbička na takovým zámečku v Brně. 11 lidí vč. fotografa pak jídlo (tancovačka žádná :-) a buď pokračování u našich nebo dom - podle toho jak mi bude :lol: :lol:

Papay: díky, já se bála, že ne přibírám, ale gyndař říkal, že je to v pohodě - ale břuch teda mám jako - špekatej :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12300
18.11.09 09:58

Papayo myslím že už bys mimíse mohla slyšet, píšou že od 12 týdne.
Filad mě by právě zajímalo kdy si mě pozve na ten velkej ultrazvuk k triplum. Vychází mi to přes vánoce tak uvidím.
Rybanka to má fakt už za pár…stejně je to mazec jak je každá před tím nervozní a pak mi to přišlo jako děsná sranda. Takový jako že zase se nic tak zásadního nestalo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6336
18.11.09 10:05

Ryb, take jsme to nemeli nijak velke, taky jsme netancili :-) coz mi teda vubec neva :lol: a pak jsme jeli k nam domu jen asi jeste se trema znamyma … nejak si nepotrpime na velke akce, takze pro nas tim lepsi…
Pap, Peta to pise sprave, melo by to byt od toho 12.tydne
Peti, no to ja jsem prave take zvedava, pac podle toho mereni jsem tedy ted presne 13+0 a pri kontrole budu 14+6, tak jestli ty testy udela toho 18.12.??? fakt netusim nebo by me musel vzit jeste tedy nekdy v 16. tydnu a vysledky mi rict toho 18. fakt teda nevim jak to bude… ale pak uz bych se k nemu dostala az 19.1., coz je na tripl dost pozde.. .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3226
18.11.09 10:06

Rybka - já ani nebyla nervozní ty dny před svatbou, ale v ten den teda jako prase… Když jsme s taťkou stáli a čekali až se všichni usadí a než začli hrát pochod tak jsem se úplně hroutila. Pořád jsem říkala… táto, já ti nevím, co mám dělat? No úplně vypláchlá… on se na mě podíval chytnul mě pecvně za ruku a říká… hlavně řekni ano, hlavně ano, pak už to bude dobrý. :lol: No a bylo. Ale vyjukaná jsem byla pěkně. měla jsem velikou svatbu.

Petrucha - fááákt od 12tt, jupííí… tak to je paráda. Dám pak echo co a jak :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6336
18.11.09 10:08

Holky ja na sve svatbe nikoho ze sve rodiny nemela (ale to je na delsi povidani) a vedl me tchan, jsem mu jeste septala do ucha az jako jde pomalu a stejne jako ja abychom se neklatili jak kaceri :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí