Květen 2010

Napsat příspěvek
Velikost písma:
5394
18.11.09 07:49

To jsem ráda, že je ti líp.
Já se taky chystám si dát druhou snídani.
A nechceš na tu zácpu zkusit tu malou lžičku olivovýho oleje? A mě fakt pomáhá vypít ráno nalačno sklenku nebo dvě vlažné vody..to jdu pak do půl hodiny.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12332
18.11.09 07:51

dobré ranko, dočteno nemám :mrgreen:
liky, tak ty máš fakt záhul :roll: , drž se holka :palec:
co se týče toho vyprazdňování a hemeráků - nevím čím to je, protože já na záchod chodím naprosto bezproblémů každý den, že by to způsobila jen to, že mi chybí pohyb, který v původní míře mít prostě mít nemůžu :nevim:
petruš - to je fajn,že špinění zmizelo, mě taky, ale na tu žvýkačku se ještě ta trocha špinění nabaluje,když ze mě leze, tak doufám, že je to ještě ten důsledek té nedělní cévky :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12300
18.11.09 07:56

Borisko určitě je to ten zbytek, taky to tam ještě trochu mám, na slipovce malinko, ale to už neřeším.

Boci já zkoušela tu vlahou vodu a to nepomáhá a ten olej nedám, to bych se hned poblila, mě dělá problém i ta laktuloza, tu si dám do čaje a jde to, ale samotnou jsem ji taky vyblila. Lepicol taky, už jsem vyzkoušela snad všechny babský rady a nic. Takže mě už fakt zbývá občas jen ta laktuloza asi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12332
18.11.09 07:58

petruš - třeba ještě něco vymyslíme na tu tvou zaprděnou zácpu! :wink: dneska asi navštívím dr. tak se jí mj. poptám na všechno :mrgreen:, pokud nezapomenu, tak i na to vyprazdňování :wink: , moje dr. je fajn, pojímá medicínu celostně, že vše souvisí se vším, tak třeba poradí

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12300
18.11.09 07:59

Borisko to by bylo super. Jsem z toho už fakt nešťastná…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12300
18.11.09 08:04

Holky to moje dítě je zřízený, se mu ta rýma vrazila do očí a je celej usmrkanej a očička má úplně napuchlý a červený a furt slzý, brouček můj. Nějak nevím co s tím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5394
18.11.09 08:10

Fuj…teď jsem se pěkně :poblion: asi mi nesedl ten jogurt nalačno a voda. Pěkně jsem se dávila a žaludek se mlel jak vodní mlýn :poblion: .
Je zajímavý, že se mě udělá zle, vždycky když si řeknu, že už mě nic není. Prcek se asi hlásí..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12300
18.11.09 08:11

boci já to mám úplně stejně, taky když si už myslím že pohoda tak to přijde…fuj

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5394
18.11.09 08:13

To je teda něco..
Jsem se chvilku ani nemohla nadechnout..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12300
18.11.09 08:14

Nejhorší je to ráno na laččno, když není co :poblion: a pak se tam dávím klidně i deset minut…no hnus fialovej

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3226
18.11.09 08:20

Čauky ženy,
to jsem ráda, žýe čtu samé dobré zprávy (a Liky, holčičko, u tebe jsout ty polovičaté na denním pořádku.

Marcis - tak opatrně paní :wink: Ale aspoň ti to bude líp utíkat.

Petruš - dobrý, jen to nezakřiknout… rozjížděj se pomalu ať zase nic nerupne.

Borisko ty taky ju? Pssst něco ti pošeptám… možná u mě v domovské diskusi taky čekáme dvojky :mrgreen: Ale t krve se to dozvíme až příští týden… zatím jen testík. Já jsem za „ní“ tak šťastná, pořád na to musím myslet.

Jahůdko - vyfoť pupík… ty se máš, že už cítíš šimrání.

Kocu - moooc pěkný :palec: :-D

Mastím si pro snídani, jinak hrozí havárie :poblion:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5394
18.11.09 08:21

No právě…nebylo co..
To jsem teda nečekala..ale tak co už..zažila jsem to podruhé..tak to není zas taková tragédie.
Aspoň mám nějakou známku těhotenství..a k tomu ta únava… :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3226
18.11.09 08:22

Jo a holky, vy jste si volaly na výsledky krve po screeningu ve 12tt? Mě odebírali minulý čtvrtek a nějak jsme se nedomluvili a já jsem nějaká jako na jehlách. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5394
18.11.09 08:24

Pap: to ti neporadím. Ještě jsem screening neměla..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5262
18.11.09 08:26

ahojky holčinky,
tak se zas hlásím po čase, tak jsem byla na triplu,výsledky tak za deset dní, budu volat, kontrolní UTZ 14.12. - to už bude ten velký … doktor se na miminko mrknul a zeptal se mě, jestli víme pohlaví,já na to,že ne a jestli už on ví a on na to,že ano, tak jsem se ho zeptala jestli to je kluk a holky, vnitřní přesvědčení mě fakt nezklamalo … :-D Bude to chlapeček :-D Já si jinou variantu vnitřně nepřipouštěla, prostě jsem to cítila :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí