Poradna duly
Jana Čurdová
To jsem ráda, že je ti líp.
Já se taky chystám si dát druhou snídani.
A nechceš na tu zácpu zkusit tu malou lžičku olivovýho oleje? A mě fakt pomáhá vypít ráno nalačno sklenku nebo dvě vlažné vody..to jdu pak do půl hodiny.
dobré ranko, dočteno nemám ![]()
liky, tak ty máš fakt záhul
, drž se holka ![]()
co se týče toho vyprazdňování a hemeráků - nevím čím to je, protože já na záchod chodím naprosto bezproblémů každý den, že by to způsobila jen to, že mi chybí pohyb, který v původní míře mít prostě mít nemůžu ![]()
petruš - to je fajn,že špinění zmizelo, mě taky, ale na tu žvýkačku se ještě ta trocha špinění nabaluje,když ze mě leze, tak doufám, že je to ještě ten důsledek té nedělní cévky ![]()
Borisko určitě je to ten zbytek, taky to tam ještě trochu mám, na slipovce malinko, ale to už neřeším.
Boci já zkoušela tu vlahou vodu a to nepomáhá a ten olej nedám, to bych se hned poblila, mě dělá problém i ta laktuloza, tu si dám do čaje a jde to, ale samotnou jsem ji taky vyblila. Lepicol taky, už jsem vyzkoušela snad všechny babský rady a nic. Takže mě už fakt zbývá občas jen ta laktuloza asi.
petruš - třeba ještě něco vymyslíme na tu tvou zaprděnou zácpu!
dneska asi navštívím dr. tak se jí mj. poptám na všechno
, pokud nezapomenu, tak i na to vyprazdňování
, moje dr. je fajn, pojímá medicínu celostně, že vše souvisí se vším, tak třeba poradí
Holky to moje dítě je zřízený, se mu ta rýma vrazila do očí a je celej usmrkanej a očička má úplně napuchlý a červený a furt slzý, brouček můj. Nějak nevím co s tím.
Fuj…teď jsem se pěkně
asi mi nesedl ten jogurt nalačno a voda. Pěkně jsem se dávila a žaludek se mlel jak vodní mlýn
.
Je zajímavý, že se mě udělá zle, vždycky když si řeknu, že už mě nic není. Prcek se asi hlásí..
boci já to mám úplně stejně, taky když si už myslím že pohoda tak to přijde…fuj
Nejhorší je to ráno na laččno, když není co
a pak se tam dávím klidně i deset minut…no hnus fialovej
Čauky ženy,
to jsem ráda, žýe čtu samé dobré zprávy (a Liky, holčičko, u tebe jsout ty polovičaté na denním pořádku.
Marcis - tak opatrně paní
Ale aspoň ti to bude líp utíkat.
Petruš - dobrý, jen to nezakřiknout… rozjížděj se pomalu ať zase nic nerupne.
Borisko ty taky ju? Pssst něco ti pošeptám… možná u mě v domovské diskusi taky čekáme dvojky
Ale t krve se to dozvíme až příští týden… zatím jen testík. Já jsem za „ní“ tak šťastná, pořád na to musím myslet.
Jahůdko - vyfoť pupík… ty se máš, že už cítíš šimrání.
Kocu - moooc pěkný
![]()
Mastím si pro snídani, jinak hrozí havárie ![]()
No právě…nebylo co..
To jsem teda nečekala..ale tak co už..zažila jsem to podruhé..tak to není zas taková tragédie.
Aspoň mám nějakou známku těhotenství..a k tomu ta únava… ![]()
Jo a holky, vy jste si volaly na výsledky krve po screeningu ve 12tt? Mě odebírali minulý čtvrtek a nějak jsme se nedomluvili a já jsem nějaká jako na jehlách. ![]()
ahojky holčinky,
tak se zas hlásím po čase, tak jsem byla na triplu,výsledky tak za deset dní, budu volat, kontrolní UTZ 14.12. - to už bude ten velký … doktor se na miminko mrknul a zeptal se mě, jestli víme pohlaví,já na to,že ne a jestli už on ví a on na to,že ano, tak jsem se ho zeptala jestli to je kluk a holky, vnitřní přesvědčení mě fakt nezklamalo …
Bude to chlapeček
Já si jinou variantu vnitřně nepřipouštěla, prostě jsem to cítila ![]()