Poradna duly
Jana Čurdová
Žížo
super, moc děkuju fakt to pomohlo
Jsme fakt dobrá parta ![]()
Ahoj vespolek,
přidávám se do klubu nespolečenských… Teda normálně jsem společenská až moc, ale teď jsem taková těhotná panímáma ![]()
O víkendu jedeme do ČB, tak tam budu společenštější.
Jahůdko, tuším, že ses ptala, kde učím - na jednom pražském gymplu. A učím češtinu, latinu, angličtinu, ov. ![]()
Jo paní na úklid - tak já jsem konstatovala, že náš 2+1 už nejsem schopná zbavit všech upatlaných prstů od Jindřišky, drobků a chlupů od psa, tak jsem si jednu pořídila. Začne chodit konceme listopadu, tak jsem zvědavá. Dostanu ji pod stromeček
![]()
Viky, nesmutni…ono si to ted asi nejak vic vsechno bereme
. Źížo …
![]()
Nettie…k nám na jih? Pojeď tady nádherně ![]()
market128 píše:
Viky, nesmutni…ono si to ted asi nejak vic vsechno bereme. Źížo …
![]()
![]()
![]()
Nettie…k nám na jih? Pojeď tady nádherně
I tady ve středu Moravy nádherně - celý den a já se na to jenom dívám z okna z práce béééé
![]()
Ale asi zdrhnu dneska dřív - kdo ví, jestli letos ještě takhle vůbec bude ![]()
Viki nesmutni, ja mám tiež občas problémy s ex. Nedávno sa dozvedel, že som tehotná s chlapom, kvoli ktorému som ho opustila, to bol vietor…!!! Ale nemožeme si všetko tak brať, by sme sa zbláznili.
No tak jsem zpět a čekám na manžela až se vyrochní v té perličce… doufám, že to bude brzo, protože jsem jeho volvo zaparkovala jako blondýna… děsně! Dostanu za ucho!
Viky - jsem ze severu kámoško… Liberecký kraj. Ale i tady u nás se občas vyskytne takovej exot jako já
Jinak hele nebuď smutná… minulý týden jsem měla podobný problém (jen sama v sobě) ani nevím čím to je. Ale už jsem to zahnala… stačílo se podívat do zrcadla na ten pupek ![]()
Nettie - nooo pěkný, tak to musíš jít z mého pravopisu do vývrtky co?
Latinu jo? No ty bláho… naučit se deklinace mi trvalo 2 roky.
Hele už je tady fešák lázeňský…
Tiež mám jeden dobrý:
Manželé sedí s lahví vína, když on říká:
„Vsadím se, že nedokážeš říct nic,
co by mě potěšilo i nasralo zároveň.“
Manželka chvíli přemýšlí a pak odpoví:
„Máš větší péro než soused.“
Holky, ja sa tak tesím na predĺžený víkend. Na pondelok som si vzala dovča a ideme na Slovensko k našim!!! Som ich nevidela už 3-4 mesiace, strašne sa teším, mamka už mi písala, čo mi má uvariť, je na mňa taaak strašne hodná, chová sa ku mne akoby osm bola z cukru. Hmmm, to bude gastrosex ![]()
silvik.sk píše:
Tiež mám jeden dobrý:Manželé sedí s lahví vína, když on říká:
„Vsadím se, že nedokážeš říct nic,
co by mě potěšilo i nasralo zároveň.“
Manželka chvíli přemýšlí a pak odpoví:
„Máš větší péro než soused.“![]()
Holčičky moje, lúčim sa, pár dní tu nebudem. Budete mi chýbať.
Majte sa moc krásne, opatrujte sa, v stredu som tu ako na koni ![]()
Pa silvik, užij si prodloužený víkend i dovču.
Snad se ti podaří těch pár set stránek dočíst
![]()
market128 píše:
A jezis Viky, tak to zvladni, hlavne se s tim nenervuj!
Děkuju, snažím se snažím se. Normál jsem to už házela za hlavu, ale teď je to trochu težší.
čau ženy, tak jsme se vychrupkali, no ale nééé teda moc do růžova, Adámek má zase teplotu a nechce ode mne ani na krok, tak mi sedí na klíně a na druhým notebooku kouká na pohádky…