Květen 2010

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1317
13.11.09 11:20

Máte na těch výsledcích NT, takový tři grafíky - temekostrční vzdálenost, šíjové projasnění, riziko trizomie 21?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20296
13.11.09 11:21

No já už si teď přijdu stará na první dítě, ale když ti chlapi dospívaj tak pozdě… :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12300
13.11.09 11:21

Holky já jsem úplně mimo…tu moji kamarádku jak jsem psala že čeká taky mimi a má cukrovku právě odvezla rychlá do špitálu, vypadá to na ledvinovou koliku a asi má posunutej práh bolesti protože jim tam každou chvíli prej kolabuje, tak skončila kvůli mimi na gyndě a čekají jestli z ní ty kamínky vylezou normální cestou nebo budou muset operovat…ježíš chudák, ani za ní nemůžu jít prej je úplně mimo…
A ta druhá co rodila tak je prej nějaká vyřízená a mimíska nemá u sebe tak tam půjdem až zítra…chudinky moje malý

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12332
13.11.09 11:22

bobisko - držím palce na rozhodování, musí to být těžké, četla jsi na emi diskuse o NT a triplech? třeba ti pomůžou v rozhodování, jestli si si jistá, tak je raději nečti,můžou tě nahlodat. Chápu, že chceš mít jistotu hned :wink: , budu držet palce :palec:

já svoje číslo snad ani psát nebudu, je skoro 3× tak velké jako měla Rybana

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5127
13.11.09 11:24
RyBANA píše:
No já už si teď přijdu stará na první dítě, ale když ti chlapi dospívaj tak pozdě… :lol: :lol:

Naprosto souhlasím :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5127
13.11.09 11:27

Borisko díky, já už přečetla snad úplně všechno, jsem ten typ co chce vědět a mít tu zatracenou jistotu za každou cenu, jenže na tohle je ten internet hrozný zmetek… Už jsem si další informace zakázala číst, hlodá to pak ještě víc. Dokonce se mě kterýsi doktor už zeptal, jestli jsem zdravotník, když jsem se ho na cosi ptala 8-o

Příspěvek upraven 13.11.09 v 11:28

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11314
13.11.09 11:27

Bobis - ono v tom prvním měsíci, kdy člověk netuší, že je těhu je to pravidlo BUĎ a NEBO. :-?
Tzn. buď to embryo poškodí a odejde, nebo ho to nepoškodí a těhu trvá. Ono když má něco pár stovek buněk a několik se z nich porouchá, tak to má vždy fatální následky v takto raném stádiu. Takže jelikož se u Vás mimís drží, tak to nebude problém těch prvních pár týdnů (očkování, HA), kdys o tom nevěděla. Určitě to zvládnete. :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12332
13.11.09 11:30

holky až na výjimky po IVF, v těch petriho miskách jim doufám, nikdo neubližoval :wink: a když vám je dají dovnitř, tak se málem strachy ani nevyčůráte, aby jste o ně nepřišly :hug:

bobisko -tak to jsi celá já, jako bych se viděla s tím sháněním informací, no holt máme i podobný nick :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20296
13.11.09 11:31
Bobiska píše:
Borisko díky, já už přečetla snad úplně všechno, jsem ten typ co chce vědět a mít tu zatracenou jistotu za každou cenu, jenže na tohle je ten internet hrozný zmetek… Už jsem si další informace zakázala číst, hlodá to pak ještě víc. Dokonce se mě kterýsi doktor už zeptal, jestli jsem zdravotník, když jsem se ho na cosi ptala 8-oPříspěvek upraven 13.11.09 v 11:28

Jé tak já jsem celá ty :-))
Mě kdysi dávno děsně brněla ruka a sem tam mrtvěla..tak jsem hledala a hledala na netu a jsem si našla, že mam syndrom karpálního tunelu a rovnou šla na neurologi. Tam se mě doktorka zeptala co mi je a já: SKK! a ona vyvalila oči a říká: Vy jste doktorka, nebo studujete medicínu? :lol: No když jsem řekla, že ne, že mým rádcem je internet tak se tak debilně zasmála a poslala mě na testy…no hádej co! Měla jsem ho :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5127
13.11.09 11:32

Taky doufám, Kikinka ještě nic neví (čekáme na tu jistotu :-) ), ale skoro každý den slyším, jak by chtěla živé miminko :lol: Já taky!!! A ona by to navíc potřebovala, roste z ní takový malý generál :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12300
13.11.09 11:34

Ryb já ten syndrom karpálního tunelu měla v minulém těhu, Adam mi seděl na tunelu :o) bylo to děsný a nedalo se s tím nic dělat jen čekat na porod, doufám že už mě to nepotká.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12332
13.11.09 11:35

rybano - tak to jsi měla vidět ten výraz dr. a sestry, když mě kolega rovnou z práce přivezl na gyn. pohotovost a já jim řekla, že mám mimoděložní 8-o (po tom, co jsem za ten týden špinění a krvácení a pozit. testech přečetla jsem měla jasno :cry: )

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12300
13.11.09 11:42

Borisko ty jsi taky borec…hele mi z toho internetu za chvíli zblbnem…taky si běžně stanovuju diagnozu podle internetu…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12332
13.11.09 11:44

petruš,ale to byla opravdu minimální šance, že to bude něco jiného - ty bolesti -bodání v břiše, byla jsem nafouklá jako balón (aby ne, když jsem krvácela do břicha, když vejcovod rupnul :roll:) takže to by si dala dohromady asi každá :cry:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12300
13.11.09 11:49

aha já myslela že to píšeš jako vtip…tak to sorry
to jsi taky měla pěknou polízanici.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...