Květen 2010

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3226
13.11.09 12:55

Markétko :mavam: jak je? nenudíte se doma, paní? Já se nudím v práci, aleeee jako sviň.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12300
13.11.09 12:55

to já si půjdu dáchnout…jen co mladej dohamá…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3226
13.11.09 12:57

Petruchoooo - necítíš nějaký tlak okolo krkavice? cítíš? Tak to tě škrtím. :lol:
Já ti dám dáchnout… vem si mě s sebou, budu hodná, budu spát hubou ke zdi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5394
13.11.09 13:00

Můžete mi říkat Boci.
Kruci, to je teda pech..třeba se to ještě nějak umoudří a zase se přihlásím pod koblou: tam teď můžu jenom číst, ale ne odpovídat… :pocitac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1319
13.11.09 13:05

Ahoj Papy :mavam: !

Já jsem dnes taky pěkně KO. Spala bych, ale je mi to lito, když je tak krááásně. Jenže ven se psem se asi nedokopu :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1319
13.11.09 13:07

Kurňa, mě se to odeslalo dřív, než jsem to stačila dopsat.

Papy, docela to jde, pořád běhám někde po doktorech, tak to docela utíká. Měla jsem nějakej špatnej krevní obraz, ale už to je OK. Jinak gratulace k prodloužení té pracovní smlouvy. Kdy vlastně skončíš? Už se těšíš na klídek doma?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5394
13.11.09 13:09

A zase se mi nedaří mětřík ..zkouška..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12300
13.11.09 13:10
Papaya píše:
Petruchoooo - necítíš nějaký tlak okolo krkavice? cítíš? Tak to tě škrtím. :lol:
Já ti dám dáchnout… vem si mě s sebou, budu hodná, budu spát hubou ke zdi.
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5394
13.11.09 13:10

A už je tam ale nějakej krátkej..
Já vás pak musím rychle dočíst..nějak nestíhám skrz tu čáru přes rozpočet!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12300
13.11.09 13:12

Tak mladej je v postýlce a já jdu taky, přitulit se k manžovi :srdce:
Teda jako si ten spánek zasloužím, Adam je protivnej jak sáňky v létě a k ránu se furt budil a brečel, takže jsem v podstatě zase od pěti vzhůru. A to jsem ještě zmákla úklid a nějakou práci na poči a dokonce jsem i uvařila :palec: takže jdu hajat, zatím pááá

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3226
13.11.09 13:15

Ty si chuďera Boci, všechno znovu… pevný nervy.

Markét - u nás je zataženo, takže nic moc na procházení, včera bylo líp. Na klídek se těším… to si piš :wink: ale čeká mě spousta práce, doma to máme jako po boji… nejhorší bude vytřídit skříně od malých, starých nebo nepoužitelných věcí, pak mě čeká takový ten generální úklid papírů… jak stavíme ten domek, tak jsou všude prospekty a tak… jsou toho plný parapety na oknech, drží se v tom prach a je to hnus. Takže takhle moje milá, ale aspoň se nebudu muset plácat tady.
Dáme kafe? Petruch je prdlajs kámoška, už odfukuje v peřinách…no slyším to až sem :lol: Ale zase chápu, co by pro Adama neudělala, že? Musí jít příkladem :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3226
13.11.09 13:20

Oooo Dio, tak už mám rozptýlení… za chvilku přijede manžel… pujde si lehnout na vodoléčbu do whirpoolky a já pomastím do města zaplatit hospodyni. Jako né mojí, ale dali jsme tchýni k padesátinám pulroční předplatné na paní co jí přijde jednou týdně uklidit barák. Marta je managerka a je furt v trapu, takže z tohohle se posadila na pr… a jelikož jsem to vymyslela tak mě za to miluje :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9819
13.11.09 13:21

Petrucho, ja chcem tiež spať!!! Potichu závidím… :roll: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5394
13.11.09 13:23

Ještě jedna zkouška na podpis…snad polsední..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10773
13.11.09 13:24

Taky bych to šla zalomit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie