Květen 2010

Napsat příspěvek
Velikost písma:
12332
11.11.09 13:10

kobli tak to jsme na tom stejně :-D , taky teď můžu brkaši :wink:

marcis - vy jste spolu chvilku, že? já po těch více než 8 letech to vážně neřeším :mrgreen:, my už zažili tolik věcí, že nás nějaké prdy nerzhodí :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10773
11.11.09 13:11

Na brm.kaši jsem ujížděla na začátku těhu, když mi bylo blivno a nic složitějšího jsem nepozřela.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1208
11.11.09 13:11

no chvilku, včera jsem od něj už po sedmé dostala dárke k narozkám, tak nevím jestli je to chvilka:-) A bydlíme spolu šest let :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12332
11.11.09 13:12

marcis - tak to jsem z toho jelen 8-o, to bych měla pěkné vředy z těch nevyfouknutých plynů :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1208
11.11.09 13:14

Ale já na to fakt netrpím… :-) A když to někdy ujede tak jenom potichu a to neřešíme ani jeden. Ale první prdy byly fakt sranda. Jažiš kdyby to tak četl, ten by mi dal… :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3226
11.11.09 13:14

čus bambus :mavam:

Marcis - mě balíček dali, i když spíš bych brala průkajdu :wink: Je plnej info letáků a několika vzorečků, ale jako žádnej vodvaz, i když milý to bylo to jooo :-D

Pimpi - pro tatarák bych vraždila!!! po víkendu se mi radikálně změnily chutě… teď jsem masová. Předtím vedly buchtičky. se úplně vymykám tabulkám…

Jako s jménama na mě nechoďte, jistě si živě pamatujete manželovi návrhy Barnabáš, Bartoloměj, Kilián, Viktor, Max
holky - Lucie, Kateřina (jsou jich tisíce)

No tak si asi hodíme korunou, nebo nevim. :roll:

Ondra říká, že si musíme nechat říct pohlaví, páč to pak budeme vybírat jen jedno jméno a je jen 50% šance že se rozvedem, kdybychom vybírali obě jména má 100% jistotu. Truhla :evil:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1208
11.11.09 13:23

zdlábla jsem mísu tětovinového salátu a jdu si hodit šlofíka. Zatím dobrou holky :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10773
11.11.09 13:27
Papaya píše: čus bambus :mavam:

Marcis - mě balíček dali, i když spíš bych brala průkajdu :wink: Je plnej info letáků a několika vzorečků, ale jako žádnej vodvaz, i když milý to bylo to jooo :-D

Pimpi - pro tatarák bych vraždila!!! po víkendu se mi radikálně změnily chutě… teď jsem masová. Předtím vedly buchtičky. se úplně vymykám tabulkám…

Jako s jménama na mě nechoďte, jistě si živě pamatujete manželovi návrhy Barnabáš, Bartoloměj, Kilián, Viktor, Max
holky - Lucie, Kateřina (jsou jich tisíce)

No tak si asi hodíme korunou, nebo nevim. :roll:

Ondra říká, že si musíme nechat říct pohlaví, páč to pak budeme vybírat jen jedno jméno a je jen 50% šance že se rozvedem, kdybychom vybírali obě jména má 100% jistotu. Truhla :evil:

U nás musíš mít do porodnice obě jména a podepsané rodiči.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12332
11.11.09 13:29

Jahůdko - sice čistě teoreticky musíš, ale u rozjíždějícího porodu tě asi neodmítnou, ne? :mrgreen: já mám pocit, že tam je poslední lhůta nějakých pár dní po porodu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3226
11.11.09 13:31

Jahůdka - no to je jasný, ale když budu vědět dle 4D UTZ, že čekám holku, tak do kolonky pro kluka napíšu klidně třeba Kleofáš :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3226
11.11.09 13:32

Bramborová kaše - tak to je dámy taky moje slabá stránka! :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6336
11.11.09 13:34

jj, Borisko jak pises, kdyz jsem ja byla po porodu tak cca druhy den prisla pani z matriky a obchazela nas abychom odevzdaly papir se jmenem ditete … ale nevim jak to chodi jinde …mozna je to ruzne… ono vzdyt kolik uz bylo pripadu, ze rodice ani nevedeli jeste tesne po porodu jak se ditko bude jmenovat :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9223
11.11.09 13:38

Papayo a pak na tebe místo holky vykoukne kluk :-D a za to jméno ti bude fakt vděčnej :-D Já jedu do Dvora,prozrazovat taťkovi a babičce svoje těhotenství,tak mi držte palce.. :-?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6336
11.11.09 13:44

Jeeee Kocu tak to drzim pesti :palec: :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10773
11.11.09 13:45

Tak u nás se jména odevzdávají na příjmu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí