Poradna duly
Jana Čurdová
kobli tak to jsme na tom stejně
, taky teď můžu brkaši ![]()
marcis - vy jste spolu chvilku, že? já po těch více než 8 letech to vážně neřeším
, my už zažili tolik věcí, že nás nějaké prdy nerzhodí ![]()
Na brm.kaši jsem ujížděla na začátku těhu, když mi bylo blivno a nic složitějšího jsem nepozřela.
no chvilku, včera jsem od něj už po sedmé dostala dárke k narozkám, tak nevím jestli je to chvilka:-) A bydlíme spolu šest let ![]()
marcis - tak to jsem z toho jelen
, to bych měla pěkné vředy z těch nevyfouknutých plynů ![]()
Ale já na to fakt netrpím…
A když to někdy ujede tak jenom potichu a to neřešíme ani jeden. Ale první prdy byly fakt sranda. Jažiš kdyby to tak četl, ten by mi dal… ![]()
čus bambus ![]()
Marcis - mě balíček dali, i když spíš bych brala průkajdu
Je plnej info letáků a několika vzorečků, ale jako žádnej vodvaz, i když milý to bylo to jooo ![]()
Pimpi - pro tatarák bych vraždila!!! po víkendu se mi radikálně změnily chutě… teď jsem masová. Předtím vedly buchtičky. se úplně vymykám tabulkám…
Jako s jménama na mě nechoďte, jistě si živě pamatujete manželovi návrhy Barnabáš, Bartoloměj, Kilián, Viktor, Max
holky - Lucie, Kateřina (jsou jich tisíce)
No tak si asi hodíme korunou, nebo nevim. ![]()
Ondra říká, že si musíme nechat říct pohlaví, páč to pak budeme vybírat jen jedno jméno a je jen 50% šance že se rozvedem, kdybychom vybírali obě jména má 100% jistotu. Truhla ![]()
zdlábla jsem mísu tětovinového salátu a jdu si hodit šlofíka. Zatím dobrou holky ![]()
Papaya píše: čus bambus![]()
Marcis - mě balíček dali, i když spíš bych brala průkajdu
Je plnej info letáků a několika vzorečků, ale jako žádnej vodvaz, i když milý to bylo to jooo
Pimpi - pro tatarák bych vraždila!!! po víkendu se mi radikálně změnily chutě… teď jsem masová. Předtím vedly buchtičky. se úplně vymykám tabulkám…
Jako s jménama na mě nechoďte, jistě si živě pamatujete manželovi návrhy Barnabáš, Bartoloměj, Kilián, Viktor, Max
holky - Lucie, Kateřina (jsou jich tisíce)No tak si asi hodíme korunou, nebo nevim.
Ondra říká, že si musíme nechat říct pohlaví, páč to pak budeme vybírat jen jedno jméno a je jen 50% šance že se rozvedem, kdybychom vybírali obě jména má 100% jistotu. Truhla
U nás musíš mít do porodnice obě jména a podepsané rodiči.
Jahůdko - sice čistě teoreticky musíš, ale u rozjíždějícího porodu tě asi neodmítnou, ne?
já mám pocit, že tam je poslední lhůta nějakých pár dní po porodu
Jahůdka - no to je jasný, ale když budu vědět dle 4D UTZ, že čekám holku, tak do kolonky pro kluka napíšu klidně třeba Kleofáš ![]()
jj, Borisko jak pises, kdyz jsem ja byla po porodu tak cca druhy den prisla pani z matriky a obchazela nas abychom odevzdaly papir se jmenem ditete … ale nevim jak to chodi jinde …mozna je to ruzne… ono vzdyt kolik uz bylo pripadu, ze rodice ani nevedeli jeste tesne po porodu jak se ditko bude jmenovat ![]()
Papayo a pak na tebe místo holky vykoukne kluk
a za to jméno ti bude fakt vděčnej
Já jedu do Dvora,prozrazovat taťkovi a babičce svoje těhotenství,tak mi držte palce.. ![]()