Poradna duly
Jana Čurdová
Kruciš, dneska mě nějak zlobí mail a emimino..je to nějak pomalý..Tak se omlouvám, že reakce trvá tak dlouho.
Silviku: pěknej výběr, aj mě se líbí oliver, ale ten by mě neprošel..přítel má rád jednoduchá česká jména.
Nejradši by byl, kdyby to byl Jaroslav po něm, po tátovi a po dědovi…ale to má teda smůlu, páč to jméno se mi nelíbí a nehodlám, aby se celá rodina jmenovala jedním jménem..a když zavolám Jardo, tak se jich otočí několik. Ani náhodou!!!!!
A holčičí jméno máme už dlouho vybraný..bude to Adélka. A přítel chce radši holku:-)
Ještě se mě líbí Anička a Anetka..jsem asi úchyl na A ![]()
FILAD, já zásadně před každou návštěvou gyndr jdu několikrát na velkou. Je to nervíkama.
Holky teda to je umění přejít tak plynule od prdů ke jménům miminek
![]()
Jinak já už si život bez prdů neumím představit, trpím na ně od začátku těhu a Richard trpí se mnou (i když on má teda co říkat)
![]()
Taky ihned jak se ke mě nastěhoval (to myslím dsnad nebyl ani ten měsíc chození - byl pěkně nenápadnej, nejdřív kartáček, pak ponožky a najednou tu bylo všechno) tak se s prděním nějak nepáral, ale u mě dělá xichty do teď…ale smějem se tomu, takže pohoda ![]()
Tý jo Olivera sme měli pejska, ale na chlapečka se mi líbí doost, ale tohle jméno u nás neprojde. a Adélka se mi líbí taky moc, ale neějak se nám tu společně s Karolínkama strašně rozmnožily ![]()
Já byla celej život ujetá na Sabinu a Anetu a teď se mi to tak znechutilo, ani nevím čím ![]()
Dokonce jsem měla i namyšlené příjmení co bych chtěla - to mi teda nevyšlo no, kupodivu
![]()
silvik.sk píše:
Koblo, nad Lukášem uvažujeme aj myTiež sa nám ešte páči Oliver, myslím, že jedno z týchto dvoch mien to vyhrá. Priateľ by však moc chcel dievčatko, tak uvidíme, čo z toho bude. U dievčenských mien som zúfalejšia ja…
Lukáše jsme měli mít v červu 2007, ale byla to Karolínka.
Takže ho máme v plánu v květnu 2010. Holku ještě uvidíme.
PETRUCHA píše:
Chudák Adámek má z toho trauma, já běžela honem na záchod a on za mnou a když to viděl tak se rozbrečel, brouček můj malej…
Tak u nás Karolínka mě napodobovala. To mě vždycky dostalo. Asi se mnouchudina soucítila.
Zatím se loučím dámy..
Jedu za tím naším kocourkem marodným..
Tak jsem si teď dala tataráček a jen tady vrním blahem. Byl fakt výbornej.
Já už mám jméno pro holku vybraný - bude to Natálka, ale u kluka nevím, líbil se mi David, ale to už mě nějak opouští. Stejně předpokládáme, že to bude holka.
Nátálka byla moje favoritka, byla jsem pro ni rozhodla na sto procent
Ale je jich stráášně moc a mě to štve snad ještě víc…je to škoda, fakt hustý jméno.
Ale my asi stejně budem mít toho kluka, takže možná že mě to tak nebude mrzet no ![]()
Pimpi píše:
Když se tady tak bavíme o těch prdíkách. Tak si představte, že moje kamarádka, která je se svým přítelem přes dva roky a před měsícem se jim narodil kluk, tak ta moje kamarádka si před ním jesště neprdla. By mě zajímalo, jak to v tom těhotenství dělala. Je fakt, že ona zase pořád krká, tak už jí to tělo posílá ven asi jiným otvorem ne?
my před sebou taky ještě neprdíme. Teda jako někdy to ujede, ale spíš si dáváme bacha. Ale jak už jsem psala, já ani nemám potřebu, taky spíš brkám… ![]()
PETRUCHA píše:
Normálně v obchodě, já to teda měla v tom prenatal boxu co dostanete od doktorky když dostáváte průkazku. Byl tam vzorek, ale jinak jsem to viděla u nás v Intersparu že to normálně prodávají. Je to taková žlutá pixla kulatá.
Mě nic nedali ![]()
KVĚTŇÁTKA 2010
http://www.sirmi.ic.cz/deti/38.gif
http://www.sirmi.ic.cz/cara/187.gif
Viktorie - Verča 28 / Plzeň / Svobodná / KO 11.11./ TP 29.4. / Naše přenašečka ![]()
RyBana - Verča 25 / Brno / Svobodná / KO 18.11., Tripple 18.11. / TP 30.4. / Další co to donosí do našeho května ![]()
nettie 32 / Praha / Vdaná / KO 30.11. / TP 1.5.
Jahůdka - Katka 31 / Pardubice / Vdaná / KO 9.12., Tripple 20.11./ TP 2.5. / Bude to překvapení ![]()
kocunka - Anna 18 / Trutnov / Svobodná / KO 24.11., Tripple 20.11. / TP 3.5.
Bobiska 32 / Haná / Vdaná / KO 23.11., Triplple nebo AMC 25.11. / TP 10.5.
market128 - Markéta 28/ České Budějovice / Svobodná / KO 4.12. / TP 14.5.
Pimpi 29 / Kolín / Vdaná / KO 8.12., Tripple 1.12. / TP 14.5.
Liky 33 / UK - Sev. Irsko / Vdaná / KO leden / TP 15.5.
rea.sk - Renata / Frýdek-Místek / Vdaná / KO 18.11., NT 16.11. / TP 19.5.
Petrucha - Petra 28 / Hradec Králové / Vdaná / KO 10.11. , NT 12.11. / TP 20.5.
Silvik.sk - Silva 27 / Praha / Svobodná / KO , NT 10.11. / TP 21.5.
ZelvaVeruna - Verča 30 / Praha / Vdaná / KO 3.12. / TP 21.5. / Bude to překvapení ![]()
Žiža1 - Ivča 27 / Bystřice pod H. / Vdaná / KO 25.11, NT 18.11. / TP 22.5.
Boriska 31 / Ostrava / Vdaná / KO 16.11., NT 12.11. / TP 24.5. /Naše první dvojčátka ![]()
kobla - Markéta 22 / Brno / Svobodná / KO 19.11. / TP 27.5.
Papaya 27 / Českolipsko / Vdaná / KO , NT 12.11. / TP 1.6.
filad - Kačka 26 / Praha / Vdaná / KO 2.12., NT 12.11., OGTT 9.11. / TP
Marcis - Marcela 26 / Mikulov / Svobodná / KO 26.11. / TP
sluni / / / KO , Tripple 16.11. / TP
Carrinka - Katka / Český Krumlov / / KO , NT 12.11. / TP / Naše druhá dvojčátka ![]()
Obláček - Dáša 22 / Praha
Pohodové a bezproblémové těhulkovství. Zdravá a roztomilá miminka!!!
Aji já měla Natálku vybranou..ale to už je dávno..už od svých deseti let jsem hlásila, že budu mít dceru Natálku. Dokonce od mých 16 let mám přezdívku Natálka-takhle mě oslovují mý přátelé doteď. Vlastně i někteří profesoři mi tak říkali:-)Ale když mi bylo 17, 18 tak jméno Natálka se tak profláklo, že jsem od toho ustoupila a chceme Adélku..ta je bohužel taky dost populární..ach jo.
A ještě odskočím od jmen..mám novou úchylku-bramborová kaše..na té si teď ujíždím ve velkým ![]()
MARCIS, to nedává každý gyndr. Je to v podstatě propagační akce firem. Já dostala u malé jeden prenatal box, teď dva prenatal boxy. V porodnici jsem pak dostala Baby box.